nmate írta:Mourinhon most én is nevetek, de így, hogy nem a győzelem hevében vagyok, azért leírnám, jól lerakta ő az alapokat, csak hiányzott egy utolsó lökés. Persze ezek csak a taktikai, focipályán lévő dolgokra igaz, az öltözőben nem tudom mi volt, de ott is elkúrtak valamit így közösen. A korábban említett utolsó lökés pedig most Ancelotti volt, illik a Real Madridhoz, Zidanenal az oldalán meg pláne és emellett létrehozott egy többoldalú csapatot, képesek vagyunk labdatartásra és gyors kontrákra is, ez pedig kurva jó. De ebbe a részébe nem mennék bele, majd Matt okoskodik úgyis erről :Đ
annyiban kiegészíteném, hogy sok tennivaló van még.
nem vagyok elégedett a játékunkkal, de ancelotti ebből tudott főzni.
nem elég stabil a kp, nem tudjuk olyan szinten birtokolni a labdát, ahogy kellene.
a real madrid jövője és az út a címvédéshez az a foci lenne, amit a második félidőben és a hosszabbításban csináltunk szombaton.
ki tudjuk használni, hogy gyorsak a védőink, nem tudnak minket lefutni.
ehhez a játékhoz kell egy vidal, hogy stabil legyen a dolog.
láthattuk, hogy nem azon múlik, hogy ki van a pályán, hanem hogy milyen a stílus és felfogás. jött padról isco és marcelo, egyikük sem a védekezéséről híres, az atma meg nem direkt adta át nekünk a területet, egyszerűen átváltoztattuk a dolgot, így kellene játszanunk mindenki ellen. biztos vagyok benne, hogy így nem fárad annyira a csapat, mintha átengednénk állandóan a területet és beállnánk kontrázni.
direktebb, célratörőbb tikitökömet akarok.
ehhez bale-nek és céronaldonak szüksége van jobb close-controlra és az egész csapatnak jobban kell játszania kicsiben.
remélem zidane még marad egy évet - de megértem, ha távozik - mert ő aztán sokat tudna alakítani ezeken a dolgokon.
1 dolog biztos: kedirától meg kell szabadulnunk, leszarom hogyan.