HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 26., hétfő 13:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 13:08
Most,mikor Ancelotti megtalálta a helyét,könnyen lehet hogy angyalka padra ültetné a franciát se perc alatt...én nem adnám el,és a mester sem igen fogja...Én Pogbát Di María helyére hoznám, most kell eladni a faszit, amíg 'meleg', most az egekben az ára, de azért magunk között szólva agya igazán sosem lesz, az tegnap sem volt neki, pedig a formája maxon volt. Nem sok ráfizetéssel megvehetnénk a franciát, akivel egy évtizedre lehet számolni.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 26., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 12:54
Ha belefér a büdzsébe a Pogba-gyerek, akkor örülök ha marad, több variáció, hosszabb pad. De ennyi rossz passzal, pontatlan keresztlabdával, téves döntéssel nem látok biztosítottnak egy stabil, presszionáló jövőbeli Madridot ővele a kezdőben.doncsontos írta:matador írta:Én Pogbát Di María helyére hoznám, most kell eladni a faszit, amíg 'meleg', most az egekben az ára, de azért magunk között szólva agya igazán sosem lesz, az tegnap sem volt neki, pedig a formája maxon volt. Nem sok ráfizetéssel megvehetnénk a franciát, akivel egy évtizedre lehet számolni.
Nemáár.majdhogynem a szezon legjobbját akarjuk eladni egy 'nagyarcú' Pogbaért cserébe? Nem azt mondom, énis Pogba mellett vagyok csak nem DM kárára. Amúgyis, CR személyesen fogja vissza dobálni az argentinért érkező ajánlatokat.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 26., hétfő 12:41
matador írta:Én Pogbát Di María helyére hoznám, most kell eladni a faszit, amíg 'meleg', most az egekben az ára, de azért magunk között szólva agya igazán sosem lesz, az tegnap sem volt neki, pedig a formája maxon volt. Nem sok ráfizetéssel megvehetnénk a franciát, akivel egy évtizedre lehet számolni.
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 26., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 26., hétfő 12:15
Drenthe jobb választás lenne. Aztán még egy közös tracket is nyomnának Jesével.olyan kéne aki azonnal be tud illeszkedni, akire azonnal lehet számítani, megbízható és rutinos, gyors és erős..Faubert vajon bevállalná?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 12:10
fact: még is a 100 millió döntötte el. :Đnmate írta:- Az Atlético Madrid BL-döntőben szerepelt kezdőcsapata összesen 41.1 millió euróért került jelenlegi csapatához, vagyis feleannyiba sem kerültek, mint Gareth BaleCorleone írta:Itt egy apró elemzés a tegnapi meccsről. Elég korrekt írás, rávilágít pár játékos szerepkörére, ami nem csak erre a meccsre vonatkozott..
![]()
![]()
![]()
Csak oda kell bökni. Faszrágók.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 26., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 26., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 25., vasárnap 21:47
peti_madrid írta:amit a szurkolók legszívesebben MORATÁRA költenének
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 25., vasárnap 21:43
Delutan meg 20 milliorol volt szopeti_madrid írta:Olvasgattam ma a neten a tegnapi meccsel kapcsolatban, és Spurs rajongóknál olvastam, hogy mivel van Modric és Bale szerződésében valami olyan kikötés, hogyha BL-t nyer a csapat a két játékos aktív részvételével, akkor 40 milliót kell fizetnünk az angoloknak, amit a szurkolók legszívesebben MORATÁRA költenének... Remélem adnak 15 körül érte, aztán felőlem mehet Isten hírével
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 25., vasárnap 21:40
gt csak egy van ne tedd többes számbapeti_madrid írta:Olvasgattam ma a neten a tegnapi meccsel kapcsolatban, és Spurs rajongóknál olvastam, hogy mivel van Modric és Bale szerződésében valami olyan kikötés, hogyha BL-t nyer a csapat a két játékos aktív részvételével, akkor 40 milliót kell fizetnünk az angoloknak, amit a szurkolók legszívesebben MORATÁRA költenének... Remélem adnak 15 körül érte, aztán felőlem mehet Isten hírével
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 25., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 25., vasárnap 20:41
- Az Atlético Madrid BL-döntőben szerepelt kezdőcsapata összesen 41.1 millió euróért került jelenlegi csapatához, vagyis feleannyiba sem kerültek, mint Gareth BaleCorleone írta:Itt egy apró elemzés a tegnapi meccsről. Elég korrekt írás, rávilágít pár játékos szerepkörére, ami nem csak erre a meccsre vonatkozott..
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. május 25., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 15:56
olyan kéne aki azonnal be tud illeszkedni, akire azonnal lehet számítani, megbízható és rutinos, gyors és erős..Faubert vajon bevállalná?Matt009 írta: Itt kell tartani, nekünk kellene kölcsönvenni valakit erre az időre.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 25., vasárnap 15:54
nmate írta:Hát melyik csapat az akinek megéri 2 hónapra beépíteni? Sok értelme ennek nincs, vagy eladjuk egész szezonra, vagy itt tartjuk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 25., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 25., vasárnap 15:29
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem