HozzászólásSzerző: El Flaco » 2014. május 26., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 20., kedd 2:03
Alvaro Morata All Goals Season 2013 - 2014 || Real MadridSokan piszkálnak, nem kedvelnek de idén mégis lőttél 9 gólt! Én gratulálok neki!:)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 1:44
Assistok:KAG írta:Abból a 9 gólból 7 kb olyan volt, hogy, ha nem rúgja meg akkor sem történik semmi....MorataMartin írta:Sokan piszkálnak, nem kedvelnek de idén mégis lőttél 9 gólt! Én gratulálok neki!:)
Amikor kellett volna tőle egy hangyafaszni bármi is mindig nulla volt![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 20., kedd 1:18
MorataMartin írta:Sokan piszkálnak, nem kedvelnek de idén mégis lőttél 9 gólt! Én gratulálok neki!:)
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. május 18., vasárnap 10:58
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 13., kedd 22:27
Conte: "Morata could be world class"
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 21:29
na igen, ez a gyerek ha brazíliából jött volna mondjuk, már fel lenne lógatva..kevés mint iván hajhagymája, de szép árat founk érte kapni azt érzemR.M.C.F írta:Ilyenkor arra gondolok,hogy egy cityben ha cserélni kell,akkor egy aguero áll be......nálunk morata.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:16
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 11., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 9., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 9., péntek 0:29
Nyilván nem ismerjük személyesen és nem lehet tisztán, kizárólag a pályán mutatott teljesítménye és az ott tanúsított gesztusai alapján e tekintetben teljesen megítélni egy játékost (legjobb példa rá a Cristiano-Messi féle butítás); de amit néhány meccse lenyom a pályán az valami hihetetlen mód bicskanyitogató (és elsősorban nem az ügyetlensége miatt)!Eszre szoktam venni az ilyen dolgokat gyorsan,de rajta nem vettem eszre hogy nagy az arca. Erdekes.
és ezt leginkább azóta látni rajta, mióta Jesé sérülése után ismét visszakerült a tűz közelébe, illetve mióta lecsúszott neki egy lövés a 80+x.-ik percben 3 vagy 4-0-nál, előtte meg ősszel ha lehetőséget kapott MINDENT kihagyott, elbénázott és fülét-farkát behúzva vonult le a pályáról, miközben a fiatalabb társa rendre alázott --> irigy is lett a kicsi sikerére, hát görcsölt ezután rendesen, majd kétségbeesésében ki is fakadt az edzőnek és kiutat keresve elkezdett apucin keresztül részinfokat kiszivárogtatni, hogy ha nem változik a csapaton belüli helyzete akkor ő bizony távozik (hát ne hülyéskedjünk már, egy Wenger vinne a csapatábanem arról van szó, húzza meg a cselt, de mikor már olyan nagypofával húzogat, mint egy aranylabdás, majd simán belecselezi magát az emberbe....na ott felment a vérnyomásom
arról nem is beszélve, hogy technikailag nulla és még kurva önző is
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. május 8., csütörtök 23:27
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 23:12
Na ebben tökéletesen egyetértünk.A palyan mutatott teljesitmenye viszont bizonyitek, hogy nincs itt helye.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 8., csütörtök 22:57
En is rosszul vagyok tole, csak ezek a story-k altalaban ilyen blikk szaguak, akar meg is tortenhetett, de amig nincs bizonyitva addig nem fogom ezert elitelni. A palyan mutatott teljesitmenye viszont bizonyitek, hogy nincs itt helye.madridronie írta:Végül is igazad van és egyetlen egy ilyen városi legendáról sem bizonyosodott be az ellenkezője; persze aztán valahogy a végén mindig kiderült, hogy az összesnek volt valóságalapja, sőt ...Jó ezek a történetek... Nem hiszek az ilyenekben amíg nincs bizonyítva. Egyébként fizikai fájdalom a tag, mennie kell nyáron.Kérdezték a fiúk, én meg leírtam, hogy honnan vettem, miért írtam; aztán, hogy ki hisz benne, vagy ki nem, mindenki döntse el szépen magában; személy szerint én kinézem a gyerekből (bár tudom, én túlságosan is elfogult vagyok vele kapcsolatban negatív irányban).
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 22:34
Végül is igazad van és egyetlen egy ilyen városi legendáról sem bizonyosodott be az ellenkezője; persze aztán valahogy a végén mindig kiderült, hogy az összesnek volt valóságalapja, sőt ...Jó ezek a történetek... Nem hiszek az ilyenekben amíg nincs bizonyítva. Egyébként fizikai fájdalom a tag, mennie kell nyáron.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 8., csütörtök 22:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 8., csütörtök 21:58
remélem a don a rá jellemző nyugalommal leültette, berakott egy kazettát, morata best of hd amazing skill címmel, majd mind a 3 másodperc után kiment a szobából és lekapcsolta a villanyt___Samy___ írta:ez mi? kajak megtörtént?És akkor még Jesé egyértelmű berobbanásakor kikéri magának és az öltözőben kifakadva, üvöltve számon kéri Carlot, hogy miért mellőzi, jegeli őt a mester
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 8., csütörtök 21:50
Ez kérlek szépen egy téli történet (állítólag a srácoknak kellett csendre inteni, meg leültetni a kis kakast), amit nem egy alkalommal visszautalás gyanánt több spanyol, külföldi portálon is olvasni lehetett akkoriban és mondom nem 1X-szer hozták le --> utána jöttek a már a télen is eligazolna pletykák stb.-k is! A hírek szerint akkoriban már csak ezért is esett Alvaro ázsiója Carlo mester szemében /Jesé képessége, illetve teljesítménye mellett/ és abszolút nem volt véletlen, hogy ha éppen nem kellett és nem volt égető, akkor nem igen nyúlt hozzá Ancelotti! Aztán a sérülések, meg gondolom egy elnézéskérés után változott valamelyest a helyzet, de nem hiszem, hogy ettől most már ő lenne az olasz mester legnagyobb kedvence és a számára legkedvesebb játékos!ez mi? kajak megtörtént?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 8., csütörtök 18:31
En is most hallom eloszor___Samy___ írta:ez mi? kajak megtörtént?És akkor még Jesé egyértelmű berobbanásakor kikéri magának és az öltözőben kifakadva, üvöltve számon kéri Carlot, hogy miért mellőzi, jegeli őt a mester
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem