Ha feltűnik valami brazil tehetség, akor egyből 20-30 millió az ára... ott van a horvát válogatott iszonyú fiatal Halilovic és 2.2 milla
oké számítson kicsit, hogy honnan jött, de ennyit?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 26., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. május 26., hétfő 9:19
Inista is a hosszabbításban rúgta a gólt a Chelsea ellen nem? A barca szurkolók igen gyorsan felejtenek.wxyz írta:Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás meneteKerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 25., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 25., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 25., vasárnap 21:28
tudom tudomRealMiki írta:@dzsi91:
Kezded kicsit belelovalni magad.![]()
Helyreállt végre a rend, de azért nem kell túlzásokba esni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 25., vasárnap 21:12
más lett volna a hosszabbítás struktúrájawxyz írta:Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás meneteKerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 25., vasárnap 21:08
Ezt valaki megemlítette ott, de megmagyarázták. 3 perces hosszabbításban nem lett volna egyenlítés, mert akkor másképpen alakult volna a hosszabbítás meneteKerlon írta:Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 25., vasárnap 20:40
Jobb, mint az EB-en... Ott azzal se számol a sok elvetemült, hogy a 3 percbe is belefért volna Ramos gólja.Sierra írta:Poénból beleolvastam az Atlético magyar szurkolói oldal fórumába. Jókat nevettem.
Egyik ember azt írja felháborító az 5 perces hosszabbítás -ezt figyeljétek: 1 vagy 2 perc (!!!) érthető lett volna, de 5?! Nem is volt annyi sérülés meg álló játék... Hát itt felnevettem kb.1-2 perc, beszarok.
![]()
Lófejű Ramos mázligólja, mocskos mázlimadrid...A szokásos nem az a csapat nyert, aki megérdemelte (...). De amikor az egyik ember elővette Varane-t, aki kb a legszerényebb, legnyugisabb játékosunk, na ott kilőttem a faszba.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 25., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 25., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 25., vasárnap 19:58
A Bayernesek egy külön história:petiamadridista írta:én tudtam, hogy nem fogják elismerni a BL győzelmünket, de ahogy olvagattam ma a fórumokat, egészen pofátlan módon teszik ezt a gyűlölködők.
A Bayernesek jókora része szerint a Real Madrid egyenesen sz.r csapat. És ez egy olyan győzelem volt, mint a Chelsea-é 2 éve.![]()
A barcasok egy része is hozza ezt a színvonalat.
de ez még nem is lenne baj, de mindezt iszonyatosan pofátlan módon teszik.
Tisztelet a kivételnek. (Iszonyatosan pofátlan bayernesek szerint a Real végimákolta az egész Bl szezont, de kérdem én, mi lett volna, ha még szerintük is jók vagyunk. Milyen elődöntő lett volna az?? 11-0 ?
Jó hát 12 éve is így volt, de ezek a mostaniak még durvábbak(bár akkor nem volt még internet mindenhol, így ennyi állatságot sem tudtam olvasni.. )
Persze nagy szerencsénk volt tegnap, hogy Ramos fejese utat talált a kapuba, de tegyük hozzá, hogy az x száz százalékig megérdemelt volt a tegnapi 90 perc során.
Viszont engem kissé zavar, hogy senki nem beszél a hosszabbításról.
Mert az ott mészárlás volt de keményen.
Véleményem szerint ha 10 perccel előbb jön Bale gólja ezt a meccset 5 -6 alatt nem ússza meg Curtois kapus.
És ezt teljesen komolyan gondolom. Szétestek, támadniuk kellett már, úgy nyelték befelé a gólokat onnantól ahogy illik.
Ha mindez előbb történik akkor sztem még durvább a vége.
De ezt már sosem tudjuk meg, és végül is tökéletes este volt a tegnapi![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. május 25., vasárnap 19:23
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 25., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 25., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 25., vasárnap 18:43
Mert az nem a Real Madrid, nem a világ legjobb és legnagyobb klubja, akikhez 10 év és 21 trófea sem volt elég ahhoz ,hogy a közelükbe férkőzzenek. Vért pisál most az összes, csodabarcán nőttek fel, nagyon nehéz lesz így megemészteni a valóságot, ez már most látszik. Úgy mondanám amellett hogy rendkívül ostobák, rosszkor voltak rossz helyen, szerencsétlenek mindent benyeltek 2009-2011es időszakból, idén leomlott a kis vár és azt hiszik ,hogy lesz még olyan a közeljövőben... Európai top csapat a Barca, de közel sem az aminek ők hiszik és ez nagyon fájhat. Én ismerem a Real Madrid-omat, a világ legnagyobb klubbja Bernabeu óta, volt 2 korszakos csapata, egy az 50es években egy pedig 98-2002 között. Ma 2014-ben a világ legjobb csapata,nem korszakos, csak a legjobb, vannak benne korszakos játékosok de mint korszakos csapat még nem említeném, lehet még az mert meg van benne a potenciál. Páratlan klubtörténelmünk van, páratlan tartása van a klubunknak, egy őszinte csapat és tele vagyunk zsetonnal is, azt csinálunk amit akarunk megvesszük kilóra Messit is ha kell és leültetjük a padra. Nem kamuzunk mindenkinek az arcába nyomjuk a tényeket, nem vagyunk több mint egy klubb, mi csak a legnagyobb klub vagyunk.sonic írta:Aztan miert?Ramioli írta:Nagyobb eredménynek tartják a tavalyi Bayern Bl győzelmet meg az ők Bl győzelmét![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 25., vasárnap 18:35
Minden meccset 3 gólal nyerni a sorozatban a castillaval,és a döntőre kapus nélkül felállni...Aztan miert? Az egyenes kieseses szakaszban megvertuk a tavalyi 2 dontost, illetve a dontoben az idei spanyol bajnokot. Hat mit kell meg csinalni hogy eredmenynek nevezhessuk? :)

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 25., vasárnap 18:09
Aztan miert? Az egyenes kieseses szakaszban megvertuk a tavalyi 2 dontost, illetve a dontoben az idei spanyol bajnokot. Hat mit kell meg csinalni hogy eredmenynek nevezhessuk?Ramioli írta:Nagyobb eredménynek tartják a tavalyi Bayern Bl győzelmet meg az ők Bl győzelmét![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 25., vasárnap 18:07
Még a Bayern szukolóknak is okádniuk kell a Guardiola foci-tól...Ennyi maradt szerencsétleneknek,Youtube videók az undorító focijukról, most meg szurkolnak Messinek a vb-n,hogy ha majd nyer tényleg egy lépést se tegyen majd a pályán annyira jól lesz lakva...nagyon butákRamioli írta:Nagyobb eredménynek tartják a tavalyi Bayern Bl győzelmet meg az ők Bl győzelmét![]()
![]()
Ffuuuuuuu ez már tényleg vicc és szánalmas
![]()
hu de kivannak
![]()
de az a legszebb hogy nyalják a Bayern se..ggét a katalánok
![]()
akiktől kaptak egy 7est.. mi meg csak 5öt vertünk válaszként
![]()
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 25., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 25., vasárnap 17:57
Kibrusztoltak, legyenek vele boldogak. Neha nekik is leeshet 1-2 trofea.Sierra írta:És ilyenkor bosszantó, hogy mégis ezek a nyomorultak nyerték a bajnokságot.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem