A felmerült összegekhez képest az 54 millió még nem is annyira vészes.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 26., vasárnap 9:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 9:14
Ha talaltok olyan kozepso vedot(vedoket) akik kepesek levedekezni a mogotte levo terulelet ugy, h a kp-ok sem ernek mar nagyon vissza.... Keressetek csak nekunk van par. Meg olyan kp-t akit bele tudnatok illeszteni ebbe a nagyon is nem konnyu szisztemaba(voltak mar paran es eddig senkinek nem sikerult 1 Yaya aki jo volt) szeptember 1.ig nem fogtok talalni. Kapust hozhattok, de nem fogja megoldani a vedekezest.Ini6 írta:
a másik hogy k.rva mod tudhatsz valamit ha már most
tudod hpgy nem válik be.. erről 1 év mulva kell beszélni..
most a vezetőség ráálhat a kapus keresesre hosz az létszükség aztán még a védelemet kéne megerősiteni ott középen és nagyjábol kész is.. max a kiegészitő emberek helyere a padra valaki(k)
HozzászólásSzerző: Ini6 » 2013. május 26., vasárnap 9:04
ez jogos lenne(!) ha aug. 29.e lenne.. szerencsére nagyon hamar lezártk ezt az ügyet és nem az lesz hogy egész nyáron Neymarert futunk közbe kapusunk és védelmünk nincs..numberone1 írta:igy meg edesebbek lesznek a gyozelmek ellenuk. Poroghet a labda folott mint egy bugo csiga, haszontalan lesz.Drake írta:HIVATALOS:Neymar a Barcában folytatja.5 évre ír alá.
Barca is tole varja majd a felemelkedest.. tamado sortol visszafele meg nagyobb kakiban vannak mint mi.
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. május 26., vasárnap 8:57
Nálam Bale legalább annyit ér, ő legalább egy ideje tűzben forog... Neymar meg, hát nem kívánom, hogy egy új Robinho-megváltó legyen belőle (de)HIVATALOS:Neymar a Barcában folytatja.5 évre ír alá.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 8:44
igy meg edesebbek lesznek a gyozelmek ellenuk. Poroghet a labda folott mint egy bugo csiga, haszontalan lesz.Drake írta:HIVATALOS:Neymar a Barcában folytatja.5 évre ír alá.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. május 26., vasárnap 8:21
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 26., vasárnap 8:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. május 26., vasárnap 5:24
sentry írta:Még hivatalosan nem is írt alá a Barcához. De MÁR MEGY a magyarázkodás, hogy nem azért, nem így, nem annyiért írt alá.
Édes istenem. Hatalmas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. május 26., vasárnap 1:01
Hát ezt te így gondolod.a teljes igazság majd max egy életrajzi könyvben jön le, de én még mindig tartom, hogy neymarnak érzelmi alapon (is?) a barca volt a befutó.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 0:47
Akkor erre miért volt égetően szükség az adócsaló Rosell és Disneyland részéről (csak hogy téged idézzelek)??? -->de én még mindig tartom, hogy neymarnak érzelmi alapon (is?) a barca volt a befutó.
Foglaló???én több helyen is olvastam erről, meg a 10 millás foglalóról,
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. május 26., vasárnap 0:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 26., vasárnap 0:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 26., vasárnap 0:11
Érdekes mód 2011 augusztusában még a Real Madrid volt; aztán 4 hónappal később mindenki ismeri a történetet!de ha valóban a barca a vágya, akkor nincs miről beszélni.
Persze hogy nem, apucinak az a 10+10 (egyes források szerint 30) milla a zsebbe csak a világhíres katalán adakozókészség eredménye és az UNICEF adomány egy bizonyos része; biztos, ami biztos alapon; na ..............nem értem, mi a kérdés.
szerintem barcelonába nem a pénz miatt jön
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 26., vasárnap 0:09
attól még szabálytalan ha a santos nem engedélyezte, és a fifa büntethet érte.'shutterisland írta:nem tudom, én több helyen is olvastam erről
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 26., vasárnap 0:01
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 23:53
ez hülyeség.'shutterisland írta:, velünk van előszerződése.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 25., szombat 23:43
alexisnél is megcsinálták ugyanezt.Én sem tudom mire vélni EB-n a Neymar topikot.Az ottani szerkesztők talán jövőbelátók??
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. május 25., szombat 23:36
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. május 25., szombat 23:32
=>ha EZEK UTÁN mégis valami csoda folytán madridba menne, egy cseppet sem lennék csalódott miatta.
hiszen akkor biztos, hogy anyagilag kedvezőbb a madridi ajánlat, és csak a pénzre megy.
Akkor most...?hehe írta:az ördög a részletekben lakozik, mégpedig, hogy a barca nem tartana igényt állítólag a reklámbevételekre, míg mi a felét kérjük el.
innentől meg a barca nagyságrendekkel jobb opció neki, ha a pénz oldalát nézzük.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 25., szombat 23:30
végül is el adta a télen nektek a lelkét... gondolom, akkor még nem fordult meg a fejedben, hogy a pénzre megy... szerintem itt már leszarják, hogy 10m euró vagy 12...'shutterisland írta:ha EZEK UTÁN mégis valami csoda folytán madridba menne, egy cseppet sem lennék csalódott miatta. :-)
hiszen akkor biztos, hogy anyagilag kedvezőbb a madridi ajánlat, és csak a pénzre megy.
de szerintem nem így lesz, holnap még santos és barca meccs is van, szerintem aztán jön a hivatalos bejelentés.
anyagilag hosszú távon biztosan jövedelmező házasság szerintem, sportszakmailag még azért kérdéses. :-)
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem