Bajnokok Ligája
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Re: Bajnokok Ligája
DavieS írta:Na azt mondjátok meg, hogyan nevezik a 11.-et...![]()
Ezt a Decimát már unom![]()
la undécima ...

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Én most kapásból nem tudnám hova tenni, de az biztos, hogy ott van a top 10-ben. Amikor még ma is teljesen libabőrös lettem, minden alkalommal, ahogy a gólokat visszanéztem (vagy 10-szer), az nem semmi.matador írta:2004-es vízilabda döntő, 2011 Federer-Djokovic Roland Garros elődöntő, és a tegnapi a top3 nálam.így hát a tegnapi meccs volt életem sportélménye.
Ebben a sorrendben.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Na azt mondjátok meg, hogyan nevezik a 11.-et...
Ezt a Decimát már unom

Ezt a Decimát már unom

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
MEEEEEGVAAAAAN!!!!!!!
Kész vagyok régen vártunk már rá.
Gratulálok az egész csapatnak.
Kész vagyok régen vártunk már rá.
Gratulálok az egész csapatnak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Lehet tudni mennyi Atmás és mennyi Realos volt a stadionban és a Cibeles téren mennyi szurkoló ünnepelt?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az emberek buták és barcások , csúnya kombó ez. Nem érdemes olyan szurkolókkal foglalkozni akik lőtávon belül sincsenek ...Csabi írta:amúgy az is kurva érdekes, hogy itt van ez az atlético. na a cselzi mourinhóval egész évben meccsről meccsre basztatva volt, hogy buszoznak. ők ugyanazt csinálják, szögeletből adnak gólokat, beívelések, stb. hát a döntőn a 45. perctől felfele 3 passzt nem tudtak adni egymás után pontosan. 1-0-ás győzelmekkel meg bekkelésekkel lettek bajnokok. az nem busz, az PASSION. mi egy meccsen védekeztünk 2014-ben, a bayern ellen otthon, DE ott is mi lőttünk többet kapura, mi voltunk a veszélyesek. 1 hónapig az volt mindenhol: buszozunk. kurva szánalmas.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Szerintem egy hónapig csak vigyorogni fogok
Lehet akár 5 kupás évünk is...
mint tavaly az überkorszakosbayernnek...
A jövőszezonnal reális elvárás a bajnoki cím +soksok mikiegér kupa +bl elődöntő onnan meg lesz ami lesz... nyilván ha valaki címet kell védjen azok csak is mi lehetünk , a klub futball királyai
de tényleg nem lehet elvárás egy bl címvédés,meg kell próbálni aztán ha nem jön össze akkor nem fogok a kardomba dőlni.

Lehet akár 5 kupás évünk is...

A jövőszezonnal reális elvárás a bajnoki cím +soksok mikiegér kupa +bl elődöntő onnan meg lesz ami lesz... nyilván ha valaki címet kell védjen azok csak is mi lehetünk , a klub futball királyai

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
amúgy az is kurva érdekes, hogy itt van ez az atlético. na a cselzi mourinhóval egész évben meccsről meccsre basztatva volt, hogy buszoznak. ők ugyanazt csinálják, szögeletből adnak gólokat, beívelések, stb. hát a döntőn a 45. perctől felfele 3 passzt nem tudtak adni egymás után pontosan. 1-0-ás győzelmekkel meg bekkelésekkel lettek bajnokok. az nem busz, az PASSION. mi egy meccsen védekeztünk 2014-ben, a bayern ellen otthon, DE ott is mi lőttünk többet kapura, mi voltunk a veszélyesek. 1 hónapig az volt mindenhol: buszozunk. kurva szánalmas.
Hát gyerekek ezt is megéltük!
Nagy gratuláció a csapatnak,meg az edzôi stábnak mert ebben nagyon nagy meló van.
Ezek a játékosok olyat küzdöttek,hogy tényleg le a kalappal mindenki elôtt.
Tegnap mindenkinek egy dolog volt csak a fejében mégpedig az,hogy a TIZEDIKNEK meg kell lenni.
Az embernek a könny kicsordult a szemébôl amikor valamelyest tudatosult hogy meg van annyi sok szenvedés után.
Le a kalappal mindenki elôtt!
Nagy gratuláció a csapatnak,meg az edzôi stábnak mert ebben nagyon nagy meló van.

Ezek a játékosok olyat küzdöttek,hogy tényleg le a kalappal mindenki elôtt.
Tegnap mindenkinek egy dolog volt csak a fejében mégpedig az,hogy a TIZEDIKNEK meg kell lenni.
Az embernek a könny kicsordult a szemébôl amikor valamelyest tudatosult hogy meg van annyi sok szenvedés után.

Le a kalappal mindenki elôtt!

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
2004-es vízilabda döntő, 2011 Federer-Djokovic Roland Garros elődöntő, és a tegnapi a top3 nálam.így hát a tegnapi meccs volt életem sportélménye.
Ebben a sorrendben.
Sportfilozófia: Roger Federer
- ___Samy___
http://www.marca.com/2014/05/25/en/foot ... 1401014504Sierra írta:Azt lehet tudni, hogy mi volt a balhé a végén?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
itt van semmi komoly, igazából.Sierra írta:Azt lehet tudni, hogy mi volt a balhé a végén?
Azt lehet tudni, hogy mi volt a balhé a végén?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
2011/12-es bajnokság elején vettem mezt, bajnok lett a csapat.
Ideiből októberben vettem egy Ramos!!! mezt, BL-t nyert a csapat.
Lehet benevezek a következő szezon elején is egy mezre
Ideiből októberben vettem egy Ramos!!! mezt, BL-t nyert a csapat.
Lehet benevezek a következő szezon elején is egy mezre

Sport 1-en most majd marci gólja.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szólj ha kezdődik a hosszabbítás, az addig történtek csak a krónikus alacsony vérnyomásban szenvedőknek javasolt.dannen írta:a digi1en pont most kezd az ismétlés ha valakit érdekel, én megnézem mégegyszer

- dzsi91
A Real Madrid ismét a világ legjobb csapata
Ennek a keretnek így kellet BL-t nyerni, ez volt a védjegyük, hogy akármilyen verreség után nyomták mentek tovább és tovább ez CR védjegye is Ramosé is...Életem legszebb futball élménye.
A sok Hater meg vergődjön csak...tudják pontosan ,hogy csak a legnagyobb királyok képesek így meccset nyerni, ilyen lélektani helyzetben, csak a legnagyobb királyok képesek 13 döntőből 10et megnyerni.
Nem is tudom melyik szurkolótáboron röhögjek nagyobbat, a korszakos Bayerneseken akiknek 3 bl döntő kellett 1 trófeához aztán következő évben fölmostuk velük az Arroganz Arénát vagy a nyomoronc divatBarcásokon (a korrekteknek respect) akiknek idén annyi szopás jutott kezdve, a Messi adócsalástól a klub csalásán át a kupadöntőig, aztán elhúztuk előttük a mézesmadzagot folyamatosan,hogy majd most örülhetnek, bajnokok lehetnek vagy legalább végignézhetik bukásunkat de NEM.
A CSODABARCA UTOLSÓ ÉVE VOLT EZ, MI EGY GYŐZTES KUPADÖNTŐVEL ÉS A 10IK BL GYŐZELEMMEL,CR ARANYLABDÁVAL ÜNNEPELTÜK ENNEK A KORSZAKNAK A VÉGÉT.
Hiába vergődik mindenki, a világ legjobb csapata vagyunk, kit kéne még lealázni? Bayren-t elkentük 5-0ra, a Barcát egy kupadöntőben kentük el , a spanyol bajnokot meg 4-1re kentük el egy bl döntőn.Az ATLETICO-t , a városi riválist akik így újjabb 50 évre elbújhatnak mert nyerhetnek a következő évtizedben 100szor is , ez volt a nagy meccs a Derby és ezt bizony a Real Madrid nyerte.
Szóval sírjatok parasztok, vergődjetek ahhoz ,hogy így pofára ejtsük európát szükség volt minden csepp gyűlöletetekre.
A világ legjobb csapata PONT!

Ennek a keretnek így kellet BL-t nyerni, ez volt a védjegyük, hogy akármilyen verreség után nyomták mentek tovább és tovább ez CR védjegye is Ramosé is...Életem legszebb futball élménye.
A sok Hater meg vergődjön csak...tudják pontosan ,hogy csak a legnagyobb királyok képesek így meccset nyerni, ilyen lélektani helyzetben, csak a legnagyobb királyok képesek 13 döntőből 10et megnyerni.
Nem is tudom melyik szurkolótáboron röhögjek nagyobbat, a korszakos Bayerneseken akiknek 3 bl döntő kellett 1 trófeához aztán következő évben fölmostuk velük az Arroganz Arénát vagy a nyomoronc divatBarcásokon (a korrekteknek respect) akiknek idén annyi szopás jutott kezdve, a Messi adócsalástól a klub csalásán át a kupadöntőig, aztán elhúztuk előttük a mézesmadzagot folyamatosan,hogy majd most örülhetnek, bajnokok lehetnek vagy legalább végignézhetik bukásunkat de NEM.
A CSODABARCA UTOLSÓ ÉVE VOLT EZ, MI EGY GYŐZTES KUPADÖNTŐVEL ÉS A 10IK BL GYŐZELEMMEL,CR ARANYLABDÁVAL ÜNNEPELTÜK ENNEK A KORSZAKNAK A VÉGÉT.

Hiába vergődik mindenki, a világ legjobb csapata vagyunk, kit kéne még lealázni? Bayren-t elkentük 5-0ra, a Barcát egy kupadöntőben kentük el , a spanyol bajnokot meg 4-1re kentük el egy bl döntőn.Az ATLETICO-t , a városi riválist akik így újjabb 50 évre elbújhatnak mert nyerhetnek a következő évtizedben 100szor is , ez volt a nagy meccs a Derby és ezt bizony a Real Madrid nyerte.
Szóval sírjatok parasztok, vergődjetek ahhoz ,hogy így pofára ejtsük európát szükség volt minden csepp gyűlöletetekre.
A világ legjobb csapata PONT!

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sport tv-n a hosszabbítás megy már, és izgulok bazmeg
gyere már Bale!

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Most nézem az ismétlést a sport1en.
részeg voltam már a második félidőben.
El voltam keseredve, mondom ezek ezt bemákolják, sehogy sem érdemlik meg, de bemákolják.
Itt valakivel össze is szólalkoztama fórumon, hitetlenségem és pesszimistaságom miatt már nem tudom kivel, de ez nem is fontos.
Egész héten ettől féltem, hogy jön egy rissz-rossz Godin fejes egy szöglet után és olyan 2004es görög módra kibekkelik.
Hála a jó égnek a végén jött Ramos.
ott extázisban voltam.
Akkor tudtam, hogy innen megvan, hogy a hosszabbításban bedaráljuk őket.
aztán meg
istenem..
örömkönnyek hullottak tegnap este, a mai másnap meg életem legcsodásabb másnapja.
Még Del Bosque alatt lettem Real szurker, emlékszem BL győztes Real Madridra, de az közel sem volt ekkora meccs, ennyire kiélezett, ennyire drámai.
Mivel a Real Madridon kívül nincs még egy olyan csapat amit igazán kedvelnék (talán még a magyar férfi kézilabda válogatott, mivel kézilabdáztam pár évet.) a magyar focit meg szánalmasnak tartom, így hát a tegnapi meccs volt életem sportélménye.
El is teszem örökre az emlékeim közé
Fantasztikus este volt, fantasztikus
részeg voltam már a második félidőben.
El voltam keseredve, mondom ezek ezt bemákolják, sehogy sem érdemlik meg, de bemákolják.
Itt valakivel össze is szólalkoztama fórumon, hitetlenségem és pesszimistaságom miatt már nem tudom kivel, de ez nem is fontos.

Egész héten ettől féltem, hogy jön egy rissz-rossz Godin fejes egy szöglet után és olyan 2004es görög módra kibekkelik.
Hála a jó égnek a végén jött Ramos.
ott extázisban voltam.
Akkor tudtam, hogy innen megvan, hogy a hosszabbításban bedaráljuk őket.
aztán meg

istenem..
örömkönnyek hullottak tegnap este, a mai másnap meg életem legcsodásabb másnapja.

Még Del Bosque alatt lettem Real szurker, emlékszem BL győztes Real Madridra, de az közel sem volt ekkora meccs, ennyire kiélezett, ennyire drámai.
Mivel a Real Madridon kívül nincs még egy olyan csapat amit igazán kedvelnék (talán még a magyar férfi kézilabda válogatott, mivel kézilabdáztam pár évet.) a magyar focit meg szánalmasnak tartom, így hát a tegnapi meccs volt életem sportélménye.
El is teszem örökre az emlékeim közé

Fantasztikus este volt, fantasztikus