http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... drid-move/
HozzászólásSzerző: kicsitomka » 2013. május 26., vasárnap 9:20
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 26., vasárnap 9:14
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 26., vasárnap 9:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 9:00
mar hivatalos.szilamer írta:Aki tud portugálul az pontot tehet a Neymar sagara. Ezt irta ki Neymar a facebook oldalára:
A fordító szerint hétfőn ír alá a barcához.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 26., vasárnap 8:58
A fordító szerint hétfőn ír alá a barcához.Galera !!
Tô aqui reunido com amigos e familiares e eles me ajudaram a escrever algumas coisas aqui...
É que não vou aguentar até segunda-feira...
Minha família e meus amigos já sabem a minha decisão.
Segunda-feira assino contrato com o Barcelona. Quero agradecer aos torcedores do Santos por esses 9 anos incríveis. Meu sentimento pelo clube e pela torcida nunca mudará.
É eterno !!
Só um clube como o Santos FC poderia me proporcionar tudo o que vivi dentro e fora de campo.
Sou grato a maravilhosa torcida do peixe que me apoiou mesmo nos momentos mais difíceis.
Títulos, gols, dribles, comemorações e as canções que a torcida criou pra mim estarão pra sempre em meu coração...
Fiz questão de jogar a partida amanhã em Brasília. Quero ter a oportunidade de mais uma vez entrar em campo com o "manto" e ouvir a torcida gritar meu nome... como diz o hino, "é um orgulho que nem todos podem ter..."
É um momento diferente pra mim, triste (despedida) e alegre (novo desafio).
Que Deus me abençoe nas minhas escolhas...
E estarei sempre em Santos !!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 8:05
Csurrant-cseppent Josenak is vmi?szurkolo írta: Jó, jó de Cissohonak nem ugyan az a menedzsere, mint Josénak. Ennyivel tudott "többet" Coentrao :-)
HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. május 26., vasárnap 7:17
Jó, jó de Cissohonak nem ugyan az a menedzsere, mint Josénak. Ennyivel tudott "többet" Coentrao :-)numberone1 írta:Coentraoval nekem alapbol nincs bajom nagyon jo kis balhatved. Nekem csak azzal van gondo, h Jose es mendes hulyere vette a klubot(Perezt). Zizou beajanlotta Cissokhot. Van olyan jo mint a portugal, nem kellett mert Mounak Fabio kellett azert mert tobb poszton is tdja hasznalni. Neki nem kellenek ilyen mezei balhatvedek.Csak balhatvedkent valt be a portugal, de ott sem annyira kiemelkedo mint az ara muatatja. Cissokhot megvette a Valencia 5 millaert es semmivel nem rosszabb mint a portugal, nezzetek meg par Vale meccset. Siman hozhattuk volna Marcelo moge, es meg sporolunk 25 millat. Raadasul a francia fizikalisan sokkal eroteljesebb. Na ilyen otletek miatt tartunk ott ahol.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 26., vasárnap 6:43
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. május 26., vasárnap 6:05
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 26., vasárnap 1:33
Az egyre jobbat vitatom. És Marcelonál eredményesebb? Mit értünk eredmény alatt? Hogy általában több támadó között is ki tudja hozni a labdát, hogy meg tudja tartani, és kicselezni a védőket? Hogy jobb lábát is használja, és átlövései így veszélyesek? Hogy iszonyatosan érzi a rövid passzos játékot? Coentrao nagyon jó ki balhátvéd. De a sérülés előtti Marcelo (aki szerintem biztos, hogy visszatér ősszel) jobb nála. És így Coentrao nem fog rendszeresen játszani. Padon csökken az értéke, morogni fog, és így jövőre csak olcsón tudjuk majd eladni.RaúlRealMadrid írta:Coentraot miért? Remekül helyettesítette Marcit, sőt ebben a szezonban még jobban játszott, mint az előzőben. Egyre jobb a srác, fejben le kell nyugtatni és akkor talán még eredményesebb is lenne, mint Marci (ehhez persze rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége).Toky írta: Juventus meg érdeklődik Higuaín és Coentrao iránt? Remek! Megkapják mindkettőt. Talán még pénzt is adunk. (Bár ez már így is ~25+20 millió.) Mi csak Vidalt kérjük.![]()
Nagyon komolyan dolgozik, küzd, hajt és mégis mindenki el akarja innen paterolni... Higut adjuk, jólvan, persze őt is nehéz szívvel (legalábbis én), de megérdemli, maga alatt vágta a fát. Higu plusz pénz és jöhet Vidal.
Most döntsük el, hogy minőségi csere vagy olyan szint.RaúlRealMadrid írta:Persze Coe egy minőségi csere, és legalább olyan szint, mint Marci...
Nem hiszem, hogy olyan sok lenne a fizetése. Nem szeretne padozni, és az Ő tehetségével meg is értem. De a Realba több kell, minthogy a vonal mellett elszaladgálok, és beívelem, aztán talán embert talál. Néha összejön egy kényszerítő vagy a kapu elé keveredem.RaúlRealMadrid írta:de sajna a fizetése, meg az a tény, hogy hogyan lehetne lenyugtatni, mert gondolom nem nagyon szeretne ő sem padozni.
RaúlRealMadrid írta:Amúgy tud ő védekező középpályást is játszani és szó nélkül beraknám Khedira, de akár még Alonso helyett is a kezdőbe. Az is jó lenne... csak sajnos ott nem tudná annyira alkalmazni a gyorsaságát, de azért minőségi játékos lenne azon a poszton (is).
Mourinho próbálgatta ott, és nem vált be. Még ha Ti nem is emlékeztek rá. És igen, még Khediránál is rosszabb volt. Könnyedén kipasszolták, Ő meg csak szaladgált a labda után, elhagyva a helyét, és így a lukba rendszeresen beadták a labdát, és gólhelyzetek alakítottak ki az ellenfelek.Mr. President írta:kp-n sztem is beválhatna, ki kéne próbálni. Khediránál talán technikásabb XD
Di María is viszonylag fiatal és univerzális. Játszott már Özil helyén, jobb és balhátvédként is Mourinho alatt. Khedira is fiatal és univerzális. Játszott már Özil helyén is (Alonsoval és Essiennel(?) mögötte).RaúlRealMadrid írta:van egy viszonylag fiatal univerzális játékosunk és elküldenénk....csak utána vehetnénk egy szarabbat...
![]()
Az elejével egyetértek.Gerr90 írta:Coentrao nem VKP! Ez Mou agymenése volt, megpróbálta 1-2 alkalommal és nem jött be...., de szerintem kár őt bárhová is tolni, mivel a világ egyik legjobb balhátvédje.
Én megtartanám, védekezésben stabilabb, mint Marcelo. Viszont ha varázsolni kell, a brazil a favorit. Meccsenként lehetne variálni, jutna mindkettejüknek elég játékperc.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 26., vasárnap 1:01
HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. május 26., vasárnap 0:45
szó nélkül beraknám Khedira, de akár még Alonso helyett is a kezdőbe. Az is jó lenne... csak sajnos ott nem tudná annyira alkalmazni a gyorsaságát, de azért minőségi játékos lenne azon a poszton (is).[/quote]
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 0:35
Sajnos ez a baj. Nincs bhv-csere. Persze Coe egy minőségi csere, és legalább olyan szint, mint Marci, de sajna a fizetése, meg az a tény, hogy hogyan lehetne lenyugtatni, mert gondolom nem nagyon szeretne ő sem padozni.Mr. President írta: Coentraot én se értem h mért kéne eladni....jó teljesítményt hozott, odatette magát szinte minden meccsen....és ha eladnánk akkor ki lenne a csere bhv? Arbeloa?
HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. május 26., vasárnap 0:30
szerintem azért még 28évesen nem épül leNzedge írta:
Én akkor már elöbb hoznám Isco-t.Silva szerintem már leépülőbe van,Isco pedig azon a ponton van amikor még sokat fejlődhet.(ezt úgy mondom,hogy Őt se feltétlen favorizálom)
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 0:24
Sajnos. De még mindig minőségi és top igazolás LENNE... Iscoról most el is feledkeztem. Késő van. Amúgy azt vettem észre, hogy akit összevásárolt a City az mind minőségi és top játékos volt, most meg... meg lehet nézni. Legalább már nem ránk mondják, hogy játékostemető.Nzedge írta:
Én akkor már elöbb hoznám Isco-t.Silva szerintem már leépülőbe van,Isco pedig azon a ponton van amikor még sokat fejlődhet.(ezt úgy mondom,hogy Őt se feltétlen favorizálom)
Davidot nem most kell hozni,évekkel ezelött kellett volna.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 26., vasárnap 0:21
Silva? Nincs róla hír (sajnos). De miért is lenne hülyeség? Nézd meg pls. az aláírásom!
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 26., vasárnap 0:18
Coentraot miért? Remekül helyettesítette Marcit, sőt ebben a szezonban még jobban játszott, mint az előzőben. Egyre jobb a srác, fejben le kell nyugtatni és akkor talán még eredményesebb is lenne, mint Marci (ehhez persze rendszeres játéklehetőségre lenne szüksége).Toky írta: Juventus meg érdeklődik Higuaín és Coentrao iránt? Remek! Megkapják mindkettőt. Talán még pénzt is adunk. (Bár ez már így is ~25+20 millió.) Mi csak Vidalt kérjük.![]()
HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. május 26., vasárnap 0:13
Lewát én se a kezdőbe hoznám, hanem Benzema megkaphatná egy évre a teljes bizalmat. Lewa meg tolhatná a kupában + rotálva ( nyilván Karim játszana többet). Igazából Cavanit én se csípem nagyon, de toptámadó rajta kívül nem nagyon mozdítható...RaúlRealMadrid írta:Lewa? Szerintem csak túl van hypolva jelenleg. Ha valaki ide leírta volna a nevét a dortmundi meccs előtt, akkor még bannolták is volna az illetőt...
Cavani? Én láttam sok meccsét, de nekem nem szimpi és szerintem annyira azért nem olyan jó. Persze azért Higunál jobb, az pedig már egy előre lépés...
Silva? Nincs róla hír (sajnos). De miért is lenne hülyeség? Nézd meg pls. az aláírásom! :-)
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. május 26., vasárnap 0:10
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 26., vasárnap 0:08
Szerintem van. És 9-esben játszik. :ĐRaúlRealMadrid írta:De jó, csatárunk se lesz...![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 80 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem