te szemét!Realista24 írta:Ja igen, voltunk páran Madrid utcáin

a cikkek meg nem jönnek...

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 25., vasárnap 11:36
te szemét!Realista24 írta:Ja igen, voltunk páran Madrid utcáin
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 25., vasárnap 11:34
Igy van, aljas rágalom!! :Csabi írta:photoshop![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 25., vasárnap 11:34
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 25., vasárnap 11:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 25., vasárnap 11:31
és ezt pont ő?dannen írta:én is csak egy gyöngyszemet láttam egy juve szurkoló haveromtól, hogy bunda voltRealRaúl77 írta:Én vagyok a vak, vagy tényleg nincs sok köpködés fészen?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 25., vasárnap 11:22
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 25., vasárnap 10:53
nem kell túlreagálni, a legtöbbjüknek az első BL döntője volt, jóideig kilátástalanul játszottunk, persze hogy csalódottak voltakMyStiQ írta:Kibaszott nagyot csalódtam sok felhasználóban.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 25., vasárnap 10:49
Kicsit volt halálgondolat. Repkedtek a "majd jövőre, nincs kiút, elvesztünk" stb. szövegek. EZ egy jó tanulnivaló, hogy addig sosincs vége egy meccsnek amíg el nem hangzik a hármas sípszó. Végig bíztam bennük, az utolsó néhány perc már kegyetlen volt lassan én is kezdtem beletörődni, de ahogyan nyomtunk elképzelhetetlennek tartottam, hogy legalább egyet ne lőjünk be.dannen írta:én nem néztem a fórumot akkor szerencsére, de a leírásaitok alapján durva lehetett ha már ilyen sokan említitekMyStiQ írta:Muszáj leírnom valahova, azt hiszem ez a legjobb helye ennek.
Én elhiszem, hogy szar dolog, ha hátrányban van a csapat, de egészen egyszerűen érthetetlen és felfoghatatlan, amit a fórum nem is olyan kicsi része lerendezett a Megy a meccs topikban az Atletico és Ramos gólja között eltelt időtartamban. Kibaszott nagyot csalódtam sok felhasználóban.mondjuk csak sajnálni tudom azt aki egy ekkora meccsen is a sírással van elfoglalva ahelyett , hogy kiszurkolja az egyenlítő gólt..
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 25., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 25., vasárnap 10:45
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. május 25., vasárnap 10:44
chronic írta:LeagueofLesbians írta:valaki mondja meg mikor lesz az ünnepléses busztúra, ami szokott lenni Madridban a Cibelesnél stb.
vagy ha átaludtam volna ( nem hiszem ) akkor valami vidit pleasehttps://www.youtube.com/watch?v=kQNUrDYIHHo
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 25., vasárnap 10:42
LeagueofLesbians írta:valaki mondja meg mikor lesz az ünnepléses busztúra, ami szokott lenni Madridban a Cibelesnél stb.
vagy ha átaludtam volna ( nem hiszem ) akkor valami vidit please
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. május 25., vasárnap 10:41
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 25., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. május 24., szombat 16:37
Boky írta:ott kell lennie valahol a billentyűzeten, nekem a G2-mön van külön billentyű rá, de vagy a fogaskeréknél, vagy a ?123 (vagy hasonló) billentyűnél biztos át lehet állítani.
ha hosszan nyomom azt a részt, ahova írni lehet, akkor beviteli módot tudok váltani, de ott csak olyan van, hogy samsung billentyűzet, vagy swypepheco írta:Galaxy S-en úgy kellett, ha jól emlékszem, hogy nyomva tartottam a részt, ahova írtam és akkor felugrottak a billentyűzet típusok.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 24., szombat 16:07
Galaxy S-en úgy kellett, ha jól emlékszem, hogy nyomva tartottam a részt, ahova írtam és akkor felugrottak a billentyűzet típusok.Boky írta:ott kell lennie valahol a billentyűzeten, nekem a G2-mön van külön billentyű rá, de vagy a fogaskeréknél, vagy a ?123 (vagy hasonló) billentyűnél biztos át lehet állítani.hala real írta:ace 2-n hogyan tudom átállítani a QWERTY bill.-t QWERTZ-re? eddig qwertz volt, de frissítve lett a telefon, és most kaka.....
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 24., szombat 15:51
ott kell lennie valahol a billentyűzeten, nekem a G2-mön van külön billentyű rá, de vagy a fogaskeréknél, vagy a ?123 (vagy hasonló) billentyűnél biztos át lehet állítani.hala real írta:ace 2-n hogyan tudom átállítani a QWERTY bill.-t QWERTZ-re? eddig qwertz volt, de frissítve lett a telefon, és most kaka.....
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. május 24., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. május 24., szombat 11:49
így már értem miért nézett 24-et marcelo a repülőúton.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem