Kommentáld a híreket
- ganjaman89
- Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Re: Kommentáld a híreket
Zavar támadt az erőben,nem hozzánk jön Neymár hanem a barcába állítólag,Agüero hosszabbít.Vidal se jön.Kicsit úgy érzem most,hogy be kell érnünk vmi sztárocskával. Jövőre mis melós csapat leszünk

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Lewa? Szerintem csak túl van hypolva jelenleg. Ha valaki ide leírta volna a nevét a dortmundi meccs előtt, akkor még bannolták is volna az illetőt...
Cavani? Én láttam sok meccsét, de nekem nem szimpi és szerintem annyira azért nem olyan jó. Persze azért Higunál jobb, az pedig már egy előre lépés...
Silva? Nincs róla hír (sajnos). De miért is lenne hülyeség? Nézd meg pls. az aláírásom! :-)
Cavani? Én láttam sok meccsét, de nekem nem szimpi és szerintem annyira azért nem olyan jó. Persze azért Higunál jobb, az pedig már egy előre lépés...
Silva? Nincs róla hír (sajnos). De miért is lenne hülyeség? Nézd meg pls. az aláírásom! :-)
- Mr. President
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat
szerintem azért nem kell már most temetni a nyarat meg a kövi szezont. Benzemát fel lehet pörgetni, a lehetőség ottvan benne, hogy jobb legyen Agüeronál.... meg Lewandowski és Cavani mozdítható lenne, előbbi nem is kerülne csillagászati összegekbe.RaúlRealMadrid írta:Hivatalos! Sergio Agüero 2017-ig hosszabbított a Manchester City csapatával!
De jó, csatárunk se lesz...![]()
![]()
![]()
Ha meg Neymarról lecsúszunk, akkor csak szerintem lenne hülyeség bepróbálkozni David Silváért? mert sztem akár szélre akár tkp-nak jó lenne

- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Hivatalos! Sergio Agüero 2017-ig hosszabbított a Manchester City csapatával!
De jó, csatárunk se lesz...
De jó, csatárunk se lesz...

Ez azt jelenti ,hogy semmi nem dőlt még el ?“Ha lenne fiam, azt szeretném, hogy a Real Madridban focizzon, de Neymar nem a fiam, azonban az ügyfelem. Most meg kell keresnünk, hogy mi a legjobb a számára” – nyilatkozta Neymar ügynöke, Riberio.

- RaúlRealMadrid
Az utolsó két meccsen nagyon erőbefektetést és motiválást fog nyújtani a srácok felé, mint az elmúlt 3 évben összesen.tibi18 írta: Szép nyár elé nézünk.. De addig még meccs is van. Kíváncsi leszek Moura holnap..

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát a Juve is bekap....a .f.....m, hogy számukra minden jó játékosunk kellene, na jó Higut vihetik isten hírével, de ők nem hajlandóak egyetlen játékosuktól sem megszabadulni.madridronie írta:nevezetesen Chelsea, Monaco, Juve!
Ne hogy már mi rajtunk erősödjenek meg.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jöhetne már egy hivatalos hír Neymarról aztán csumi. Jót tenne a lelkemnek, ha a nagy beharangozás ellenére mégsem a Barcába menne.
Szép nyár elé nézünk.. De addig még meccs is van. Kíváncsi leszek Moura holnap..
Szép nyár elé nézünk.. De addig még meccs is van. Kíváncsi leszek Moura holnap..
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
+ Isco, de jelenleg valóban úgy tűnik, hogy ez lesz a max. idén!Elől maradt Cavani, aki könyörög, hogy hozzuk, csak éppen 63 milliót kérnek továbbra is...Asszem Benzemából kéne mégiscsak egy normális csatárt faragni...
Gündogán, Kondogbia a reális célpontok jelenleg.
Hátulra legalább Carvajal most már úgy néz ki, hogy jönni fog.
Összességében nem hangzik jól a helyzet.

Közben Coentraoért már a 3. csapat jelentkezik be és ajánl érte 20 milla körüli összeget, nevezetesen Chelsea, Monaco, Juve!ITA: la Juve también quiere fichar a Coentrao
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem meg Bale,Isco,Pogba,Veratti,Jesé,Carvajal IN
Callejón,Moratta,Coentrao,Khedira?,Essien,Carvalho,Pipita Out
Callejón,Moratta,Coentrao,Khedira?,Essien,Carvalho,Pipita Out
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
várjunk egy évet és tegyük félre Lucasra, vagy esetleg próbáljuk meg idén, hátha...Realista24 írta:Még egy kérdés, Bale 65-70ért vagy Cavani 63ért inkább?

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább adják ide azt a sok pénzt. Vagy hozzuk belőle Khedira öccsét.Realista24 írta:Még egy kérdés, Bale 65-70ért vagy Cavani 63ért inkább?
Komolyra fordítva: inkább Bale, de tényleg legjobb lenne, ha egyik se.
Bale, nekem sokkal szimpatikusabb, szerintem jobban járnánk vele.Realista24 írta: Még egy kérdés, Bale 65-70ért vagy Cavani 63ért inkább?
- Mike
ha Vidal esélytelen, akkor Gündogan, Verratti és Kondogbia. Ez úgy 60-70ből meg is van. Xabival és Modrical kiegészülve fasza kis kp lehet. Előre egy csatár, illetve Carvajal. Megoldható ez.
És sztem ez a 3 kp nem is mozdíthatatlan.
Nade Neymar ugyis ide jön...
És sztem ez a 3 kp nem is mozdíthatatlan.
Nade Neymar ugyis ide jön...

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már te is kezded?Kell egy támadó higu helyett....aki képes gólt lőni,ha cavani akkor ő.....ő legalább beveri a ziccereket.

Még egy kérdés, Bale 65-70ért vagy Cavani 63ért inkább?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mennyi is az ára? 60-65?Realista24 írta:Megvan az ára, kérdés, hogy fizetünk-e érte annyit.Nekem ő kellene,de nem nagyon akarják adni,pedig úgy sem tudják megtartani sokáig.....kinőtte azt a csapatot bőven.
akkor nem,bár 50ig el menne szerintem perez.....de nem nagy a marketing értéke. Ezen az árszinten az dönt.
Kell egy támadó higu helyett....aki képes gólt lőni,ha cavani akkor ő.....ő legalább beveri a ziccereket.
Kell egy fasza kpás és végül is már meglenne az amivel indulni lehet.....a többi(jobb bekk,jobb szélső) csak hab a tortán......nem ott vagyunk megégve.
Kp...és jó cenyó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megvan az ára, kérdés, hogy fizetünk-e érte annyit.Nekem ő kellene,de nem nagyon akarják adni,pedig úgy sem tudják megtartani sokáig.....kinőtte azt a csapatot bőven.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ja,és továbbra is......bale jelenleg jobb és hasznosabb nála. Nekem ő kellene,de nem nagyon akarják adni,pedig úgy sem tudják megtartani sokáig.....kinőtte azt a csapatot bőven.
- Mike
anyám mekkora flop az az ember...R.M.C.F írta:Fabregasnál is letérdeltek sokan és kérték a kiskaliberű fegyvert....mert majd mi lesz velünk? Semmi....mi lenne,rossz nézni a szenvedését........

de legalább saját nevelés
méghozzá 40 milliós
-
Én egy dolgot kérek csak,a legnagyobb tisztelettel.......ne legyen itt sok picsogó,sírós kisgyerek ha neymar a barcába igazol. Aki elkezd sírni....nyávogni,azt úgy kivágatom mint a taknyot.
Alexisnél is bevoltak itt sokan retyózva,majd csomót köt a lábunkra meg hasonló....hja,azt sem tudja néha melyik kapura támadnak.
Fabregasnál is letérdeltek sokan és kérték a kiskaliberű fegyvert....mert majd mi lesz velünk? Semmi....mi lenne,rossz nézni a szenvedését........
Song is jött,a top vkp.......hát istenem,wenger már másnap nyilatkozott hogy milyen jó hogy eltudták adni azt a fekete récét......hagyjuk már,szétsztároltak,felcopottak.........a mieink meg lefaszozottak,leminősítettek......Ha hinnék sok embernek akkor a mi kezdőink oda a padra sem férnének el.
no persze....
Ja,és lesz olyan név akire eddig nem is számítottunk....akit még nem is dobott be a sajtó......szokott lenni ilyen csavar.
aztán majd nézünk.

Alexisnél is bevoltak itt sokan retyózva,majd csomót köt a lábunkra meg hasonló....hja,azt sem tudja néha melyik kapura támadnak.
Fabregasnál is letérdeltek sokan és kérték a kiskaliberű fegyvert....mert majd mi lesz velünk? Semmi....mi lenne,rossz nézni a szenvedését........
Song is jött,a top vkp.......hát istenem,wenger már másnap nyilatkozott hogy milyen jó hogy eltudták adni azt a fekete récét......hagyjuk már,szétsztároltak,felcopottak.........a mieink meg lefaszozottak,leminősítettek......Ha hinnék sok embernek akkor a mi kezdőink oda a padra sem férnének el.

Ja,és lesz olyan név akire eddig nem is számítottunk....akit még nem is dobott be a sajtó......szokott lenni ilyen csavar.