és ne feledjük el a klub-VB-t se. jövőre nagyon kell rotálni, mert lényegében néhány játékosnak 130 meccset le kell játszania két év alatt komolyabb pihenés nélkül.MyStiQ írta:Ettől függetlenül nagyon nehéz szezon vár a Real Madridra. Jön a VB, amit egy elég rövidke előszezon követ majd, hiszen a 2 Szuperkupa miatt elég korán elkezdődik a szezon érdemi része...

Real Madrid vs. Barcelona
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Szerintem sok károgónak az fáj igazán azon kívül, hogy mi vagyunk a Real Madrid, hogy ez a csapat még rohadtul nincs a teljesítménye csúcsán. Bale jobb lesz, talán a sérülések is elkerülnek minket és talán a középpályát is megerősíti a vezetőség.
Ettől függetlenül nagyon nehéz szezon vár a Real Madridra. Jön a VB, amit egy elég rövidke előszezon követ majd, hiszen a 2 Szuperkupa miatt elég korán elkezdődik a szezon érdemi része...
Tavaly ilyentájt egyébként volt egy jóslatom/megérzésem (KATT), ami bejött, így most szintén a megérzéseimre hagyatkozva azt mondom, hogy jövőre címvédés lesz a BL-ben. Mindezt egy olyan BL mezőnyben, ahol a 8 között nem voltak/lesznek töltelékcsapatok...
Ettől függetlenül nagyon nehéz szezon vár a Real Madridra. Jön a VB, amit egy elég rövidke előszezon követ majd, hiszen a 2 Szuperkupa miatt elég korán elkezdődik a szezon érdemi része...
Tavaly ilyentájt egyébként volt egy jóslatom/megérzésem (KATT), ami bejött, így most szintén a megérzéseimre hagyatkozva azt mondom, hogy jövőre címvédés lesz a BL-ben. Mindezt egy olyan BL mezőnyben, ahol a 8 között nem voltak/lesznek töltelékcsapatok...
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
https://facebook.com/photo.php?fbid=401 ... &source=48
Ezek a kommentek. Mint ha őket a bíró sose nyomta volna...
Ezek a kommentek. Mint ha őket a bíró sose nyomta volna...

Jó szórakozás a realt szidókat olvasni
A legnevettségesebb az volt amikor EBn az egyik szidta a döntőt mennyire rossz volt. Nem volt olyan szórakoztató, mint a barca, bayern, spanyol válogatott meccsei.
Igen, a spanyolok játék aztán tényleg nagyon élvezetes
A legnevettségesebb az volt amikor EBn az egyik szidta a döntőt mennyire rossz volt. Nem volt olyan szórakoztató, mint a barca, bayern, spanyol válogatott meccsei.
Igen, a spanyolok játék aztán tényleg nagyon élvezetes

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
nem fogok visszaolvasni egy betűt se, nem akarom, hogy bármi is befolyásoljon. páran biztos emlékeznek rám a régi oldalról (és még az azelőttiről). a lényeg a lényeg, rég élveztem ennyire focimeccset, mint ezt (talán a négyhármat), és rég tudtam ennyire őszintén gratulálni annak a csapatnak, akit minimális se szívlelek. szóval akkor most, tényleg grat, nagyon nagy meccset játszottatok és hihetetlen, hogy végül felül tudtatok kerekedni azon a csapaton, akik háromszor annyit futottak egyenként, mint bármelyik másik csapat összesen ebben a bl szezonban. marcelo góljánál konkrétan az volt az első mondat, ami elhagyta a számat, hogy ő ezt kruvára megérdemelte. pedig nyilván az atleticonak szurkoltam és nyilván sokként ért bale gólja. ja, és di maria. mármint DI MARIA. ti tényleg ezt a gyereket akartátok folyamatosan elzavarni? mi az isten bajotok van baszki?

Óriási meccs volt. Ez lesz az a meccs,amit teljes egészében megfogok még nézni párszor.

- Nika91127
Ez az eb egy vicc...Felhozzák,hogy CR nulla volt a meccsen,nettó emberhátrány. Nem emlékszem,hogy Messike a tavasszal,azon kívül hogy a Neymar homorításai miatt kapott büntetőket belőtte,mit csinált? Ja,hogy effektíve semmit és volt olyan meccs,hogy a kapus is többet futott nála majdnem?
Továbbá: nem volt időhúzás? Áhh...végülis az Atletico nem tördelte a játékot,nem szabálytalankodtak,nem volt bunyó se,a két edző nem is cserélt,persze fújják le a 90.percben...
Mire van ekkora pofájuk,kérdem én?...Bassza a csőrüket,hogy szét fog esni a rohadt kis csapatuk? Kíváncsi leszek,hogy a nyár végén melyik klub fog majd többet költeni átigazolásokra...Meg aztán Messike fizujából elég jó embereket lehetne venni,50millió ojró nem kevés :Đ :Đ
Továbbá: nem volt időhúzás? Áhh...végülis az Atletico nem tördelte a játékot,nem szabálytalankodtak,nem volt bunyó se,a két edző nem is cserélt,persze fújják le a 90.percben...
Mire van ekkora pofájuk,kérdem én?...Bassza a csőrüket,hogy szét fog esni a rohadt kis csapatuk? Kíváncsi leszek,hogy a nyár végén melyik klub fog majd többet költeni átigazolásokra...Meg aztán Messike fizujából elég jó embereket lehetne venni,50millió ojró nem kevés :Đ :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
@lesliejr és ellenoldal:
Köszönjük szépen.
A többiek szánalmasak.
Vállalhatatlan, hogy a tizedik Bajnokok Ligája- trófeánál magyaráznunk kell(ene) a bizonyítványt.
Köszönjük szépen.
A többiek szánalmasak.
Vállalhatatlan, hogy a tizedik Bajnokok Ligája- trófeánál magyaráznunk kell(ene) a bizonyítványt.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mák volt! mákosak vagyunk egész idénybenellenoldal írta:nem fogok visszaolvasni egy betűt se, nem akarom, hogy bármi is befolyásoljon. páran biztos emlékeznek rám a régi oldalról (és még az azelőttiről). a lényeg a lényeg, rég élveztem ennyire focimeccset, mint ezt (talán a négyhármat), és rég tudtam ennyire őszintén gratulálni annak a csapatnak, akit minimális se szívlelek. szóval akkor most, tényleg grat, nagyon nagy meccset játszottatok és hihetetlen, hogy végül felül tudtatok kerekedni azon a csapaton, akik háromszor annyit futottak egyenként, mint bármelyik másik csapat összesen ebben a bl szezonban. marcelo góljánál konkrétan az volt az első mondat, ami elhagyta a számat, hogy ő ezt kruvára megérdemelte. pedig nyilván az atleticonak szurkoltam és nyilván sokként ért bale gólja. ja, és di maria. mármint DI MARIA. ti tényleg ezt a gyereket akartátok folyamatosan elzavarni? mi az isten bajotok van baszki?

-
nem fogok visszaolvasni egy betűt se, nem akarom, hogy bármi is befolyásoljon. páran biztos emlékeznek rám a régi oldalról (és még az azelőttiről). a lényeg a lényeg, rég élveztem ennyire focimeccset, mint ezt (talán a négyhármat), és rég tudtam ennyire őszintén gratulálni annak a csapatnak, akit minimális se szívlelek. szóval akkor most, tényleg grat, nagyon nagy meccset játszottatok és hihetetlen, hogy végül felül tudtatok kerekedni azon a csapaton, akik háromszor annyit futottak egyenként, mint bármelyik másik csapat összesen ebben a bl szezonban. marcelo góljánál konkrétan az volt az első mondat, ami elhagyta a számat, hogy ő ezt kruvára megérdemelte. pedig nyilván az atleticonak szurkoltam és nyilván sokként ért bale gólja. ja, és di maria. mármint DI MARIA. ti tényleg ezt a gyereket akartátok folyamatosan elzavarni? mi az isten bajotok van baszki?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jól is van az.En nem fogom palastolni, gyulolom az Atma-t es hatalmas elegtetel volt latni a csalodott arcokat es az orjongo Simeonet

Gyűlölni kell őket...a bárszát és ezeket is. Fel kell venni a kesztyűt, itt már nincs helye finomkodásnak.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Jah, most az a nagy sláger katalánéknál , hogy azért nyertünk mert 5 percet hosszabbított a bíró:-)))
holott a 93 percen fejelte Ramos a gólt
szerintük le kellett volna fújni 90 percen a meccset,.. le szokták a Bl döntőkben:-)
nem igen láttam olyan Bl döntőt amin min 4 perc hosszabbítás ne lett volna! még ha nem indokolt akkor is egy Bl döntőben ráraknak jócskán ... elhiszem hogy fáj nekik , hogy széthullóban van a csapatuk és 0 trófea... sosem érjük meg wazzeg hogy elismerjenek minket!Nem baj vergődjenek csak akkor valamit jól csinálunk

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hagyjuk mar a karogo jancsikat... Ha valaki jon a szar kifogasaival, akkor egyszeruen el kell intezni: "Jozsef, erre az egeszre csak egyetlen szammal valaszolnek: 10." Aztan ketszer korbe kell rohogni telivigyorral, le kell dobni a rengetegedik feles palinkat, es sereny "Campeones"-ezes kozepette elsetalni a masik iranyba. Nehogymar az ilyen fogalmatlan gyokerpalantak elrontsak az oromotoket. Most kerekitettunk tizre, ki a f.szom az aki megprobalja nekem megmagyarazni a bizonyitvanyt?? Hat kikacagom....
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Nekem mondjuk GT gratulalt, par napja emlitettem is neki hogy mekkora lenne mar ha a kedvence nyerne meg nekunk a BL-t... hat ugy nez bejottCsabi írta:hány barcás jött gratulálni? 1? ennyit erről.

Mondjuk a barcasoknak feltennek egy kerdest: ugyan ez lenne a velemenyetek a meccsrol es a gyoztesrol ha ugyan ezt csinaltak volna csak a nevuk nem Real Madrid, hanem mondjuk Manchester United vagy Liverpool lett volna?
Haverom (teljesen semleges) annyit mondott a meccs utan, hogy gyengen jatszottunk, de legalabb latta rajtunk a masodik felidoben is hogy szeretnenk JATSZANI.
A szogletet megelozoen is pont arra gondoltam, hogy ha szamit meg valamit a FOCI es nem a total bekkelese a jovo, akkor itt egyszeruen nem nyerhet az Atletico. A vegeredmenyt ismerjuk.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
legalább tudjuk, hogy a bajnokság a legfontosabb kupa és abban a barca előttünk végzett

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Komolyan érdemes elolvasni az eb fórum BL topikját... idézek pár gyöngyszemet: "A Real vakon volt az egész meccsen." "5 perc hosszabbítás sok volt"( az mondjuk nem lényeges, hogy a hosszabbítás 3. percében fejelte a gólt Ramos) "Az egész BL vicc, a Realnak a kisujját sem kellett megmozdítania..." (Tényleg csak a címvédőt kellett kiverni, plusz azt a csapatot a döntőben, aki nem csak minket, de őket is legyőzte a bajnokságban...) Hihetetlen mennyire nem tudnak veszíteni. Mondjuk meg is értem, legalább a fele a csoda Barcán nőtt fel...
Persze tisztelet a kivételnek, mert van aki észrevette, hogy jobbak voltunk az Atleticonál. Ja és írták, hogy az Atleti pont most fogyott el, bezzeg ellenük egy hete még bírták.
Az véletlenül sem lehet, hogy a Barca gyengébb volt.
Na mind1, tényleg nem csak a tüzet akarom szítani, csak elég irritáló, amikor egy barcás itt jópofizik, ott meg elvakultan köpködi csak a Realt. #respectcsababarca
Persze tisztelet a kivételnek, mert van aki észrevette, hogy jobbak voltunk az Atleticonál. Ja és írták, hogy az Atleti pont most fogyott el, bezzeg ellenük egy hete még bírták.

Na mind1, tényleg nem csak a tüzet akarom szítani, csak elég irritáló, amikor egy barcás itt jópofizik, ott meg elvakultan köpködi csak a Realt. #respectcsababarca

- BlancoMark
Mondják hogy összevásárolt csapat egy olyan nyár előtt amikor ki akarják cserélni a keret felét.Nika91127 írta:Én nem értem azt,hogy a sok hungarokatalán tényleg ennyire agymosott? Mert hogy összevásárolt csapat,mákunk volt,milyen ciki,hogy a spanyol bajnokság 3.helyzettje nyerte a BL-t,stb. Kérdem én h mennyi ponttal is maradtunk le a nagy Barcelonától? Az 1milliárdos klub kontra 74milliós meg...parasztvakítás és eszi a sok birka. Veszíteni tudni kell,és úgy tűnik ez a túloldal részéről nehezen megy. Érdekes módon az Atletico játékosok intelligensen tudtak nyilatkozni...

- Nika91127
Én nem értem azt,hogy a sok hungarokatalán tényleg ennyire agymosott? Mert hogy összevásárolt csapat,mákunk volt,milyen ciki,hogy a spanyol bajnokság 3.helyzettje nyerte a BL-t,stb. Kérdem én h mennyi ponttal is maradtunk le a nagy Barcelonától? Az 1milliárdos klub kontra 74milliós meg...parasztvakítás és eszi a sok birka. Veszíteni tudni kell,és úgy tűnik ez a túloldal részéről nehezen megy. Érdekes módon az Atletico játékosok intelligensen tudtak nyilatkozni...
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
ja, elképesztő az az utálat amit tanusitanak a semleges szurkolok is. 12 év után viszont adtunk egy jókora pofont európának. Csak ez számit.Galacticos írta:bazdmeg a bayernt kivágjuk egy ötössel, megdöntjük a gólrekordokat, megnyerjük a bundesligát, rúgunk egy négyest a döntőben és még nekünk kell magyarázkodni?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
még akkor is, ha nem 5öt, hanem 3at hosszabbít. a gólt a 93. percben rúgtuk. pont. 4-1. decima. shutthefuckuphaters.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez legyen a legnagyobb bajunk.Galacticos írta:
bazdmeg a bayernt kivágjuk egy ötössel, megdöntjük a gólrekordokat, megnyerjük a bundesligát, rúgunk egy négyest a döntőben és még nekünk kell magyarázkodni?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots