Ez nem egyedi eset. En Tottenhamben neztem a dontot, de majdnem leesett az allam az elso golnal hogy mennyi ember erkezett ide Madrid Atletis terfelerol (ertelemszeruen egy sem). A Real utalat kombinalva a kiscsapat iranti szimpatiaval tengernyi botcsinalta Atleti drukkert szul. Termeszetesen egyikuk sem latta oket haromnal tobb meccsen, erre felteszem a fel vesemet, de amikor Ramos goljanal kiorditottam a tudomet, akkor legalabb csondben voltak.Csabi írta:hány barcás jött gratulálni? 1? ennyit erről.
a döntőt nem otthon néztem, hanem egy pubban. de ennyi atléticó madridosnak álcázott barcelona drukkert még életemben nem láttam, pedig nem mondhatnám, hogy sokan lettünk volna.

Aztan a vegen valaki odajott hozzam hogy szerencsenk volt. Mondtam neki, hogy ez nem szerencse hanem gyoztes mentalitas amit az Atleti kb 50 eve probal elsajatitani, erre hatat forditott es elsetalt...

En nem fogom palastolni, gyulolom az Atma-t es hatalmas elegtetel volt latni a csalodott arcokat es az orjongo Simeonet, es a tudat hogy tortenelmuk legnagyobb bravurjatol fosztottuk meg oket illetve hogy 20-30 evig megint nem lesz beloluk semmise, az maga a MAMOR! Mesebe illo este volt, ennel jobb forgatokonyvet es ennel izletesebb ellenfelet nem is kivangatott volna a madridizmus a decima alkalmara.