http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,bajn ... onto,55325
HozzászólásSzerző: Eni94 » 2013. május 26., vasárnap 8:22
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 26., vasárnap 8:19
Aham, szóval tegyen olyat amit előtte még soha senki, akkor Te elismered mint edzőt. Nehéz éjszakái lesznek szerencsétlen Guardiolának, hogy megfeleljen a kívánalmaknak.Guardiolának fel van adva a lecke,most majd kiderül,milyen edző ő... ha megvédi a bl-t,akkor fogom elismerni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 26., vasárnap 2:51
Abszolút egyetértek. Én egy Juve drukkerrel és egy semleges "drukkerrel" néztem a meccset,és a meccs lefújása után pont ugyanezt mondtam nekik: semmi keresnivalója nem volt a Realnak a döntőben. Szom se akarta nézni a Mourinho féle bekkelést,kontrafocit,totál unalmas döntő lett volna... Ez a meccs egyszerűen tényleg totális focit hozott. Úgy ültem le a tv elé,hogy akkor hajrá,focit akarok látni,ha már a Realtól nem kaptam meg... Nem csalódtam,jó meccs volt. :-)Ki merem jelenteni, bármennyire is fájó, hogy nem volt keresnivalónk a döntőben, ahogy a barcának sem. Ilyen intenzitású, rámenős, agresszív támadófutballt, ilyen mezőnymunkát ti mikor láttatok legutóbb a Real Madridtól?
Kíváncsi vagyok a véleményekre...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 26., vasárnap 2:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. május 26., vasárnap 2:13
na azért ennek van bőven előzménye :-)Demes írta:Ehhez meg gratulálokGalacticos írta: szerk: jófejek:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3070_n.jpg
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 26., vasárnap 1:49
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 26., vasárnap 1:06
Ehhez meg gratulálokGalacticos írta: szerk: jófejek:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3070_n.jpg
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 25., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 25., szombat 23:34
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 25., szombat 23:32
Ha számítana valamit egy bajnoki elsőség, akkor tavaly is számított volna, amúgy a holland meg majdnem az egész tavasszal beégett, volt valami 10 meccses gólnélküli sorozata is..'shutterisland írta:rvp
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 25., szombat 23:26
Egy baj van nem mi döntünk. Amúgy, ha a 7:0 ellenére is Messi kapja, akkor ássa el magát az egész UEFA, kapitányostól, szövetségistől mindegyik. Igaz nehéz választani a Bayernből, mert mint csapat nyertek, de ha jól alakul(BL,bajnokság,kupa) míg a Messinél(bajnokság, meg egy rakat fölösleges gól). Ha idén nem egy Munchen játékos kapja, akkor ez a díj tényleg abszolút Messsilabda lesz.nmate írta:Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.
majd megint lesz egy mondvacsinált sehol sem vezetett rekord amivel lehet kampányolni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 23:23
mire fel?'shutterisland írta:rvp)
jogos. :-)nmate írta:Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.
majd megint lesz egy mondvacsinált sehol sem vezetett rekord amivel lehet kampányolni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. május 25., szombat 23:22
mindegy, kijinxelik messit legalább.Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 25., szombat 23:16
Ez egy jó kérdés, de még van egy ősz. Az a baj, hogy a Bayern és a Dortmund is csapatként nagyon erős így kiválasztani 1 embert szinte lehetetlen. Egyénileg mind jók voltak.nmate írta: Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 25., szombat 23:11
Már az idei átadásnál eldőlt, hogy kié lesz...Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.nmate írta:Még van egy ősz, ott dől el minden.
ennek a bayern generációnak -akármennyire is utálom őket- már kijárt ez a bl. schweini, lahm..megérdemlik. :-)
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 25., szombat 23:10
Ez mind oké, csak a kérdés úgy szólt, hogy "az aranylabdát kinek adnátok így ?"Galacticos írta:már rég eldőlt hogy kié.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 25., szombat 23:10
+1, mondjuk én örülök is nekik... az elmúlt években kevés szarabb érzés lehetett mint Bayern szurkolónak lenni, idén azért visszakapnak mindent a sorstól, egyszerre.ennek a bayern generációnak -akármennyire is utálom őket- már kijárt ez a bl. schweini, lahm..megérdemlik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 25., szombat 23:08
már rég eldőlt hogy kié.nmate írta:Még van egy ősz, ott dől el minden.
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. május 25., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 25., szombat 23:01
4 ilyen edző is van aki két csapattal nyert BL-t.Pipita írta:Engem egy dolog érdekelne.
Mourinho feje, amikor rájön, hogy nem hívhatja magát unikumnak, ugyanis Jupp épp ma érte utol a béellek tekintetében.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem