Megvan az ára, kérdés, hogy fizetünk-e érte annyit.Nekem ő kellene,de nem nagyon akarják adni,pedig úgy sem tudják megtartani sokáig.....kinőtte azt a csapatot bőven.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 25., szombat 22:42
Megvan az ára, kérdés, hogy fizetünk-e érte annyit.Nekem ő kellene,de nem nagyon akarják adni,pedig úgy sem tudják megtartani sokáig.....kinőtte azt a csapatot bőven.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 22:37
anyám mekkora flop az az ember...R.M.C.F írta:Fabregasnál is letérdeltek sokan és kérték a kiskaliberű fegyvert....mert majd mi lesz velünk? Semmi....mi lenne,rossz nézni a szenvedését........
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: mila » 2013. május 25., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 25., szombat 22:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 25., szombat 22:12
tipikus nagyképű hozzáállás. hivatalosan még semmi sem történt de ők már tudják.Realista24 írta:Egyes lapok szerint már 100%, a eb-n meg már topikja is van.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 25., szombat 22:12
MArca, As is hozta, és nem a katalán híreket vették át. AZért amikor ilyen egyöntetű a téma mindkét oldalon, azt azért olyan 95%-osan biztosra lehet venni.és ezt az előző hónapok fejleményeire alapozzák, vagy van vmi friss infójuk is?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 25., szombat 22:10
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 22:05
és ezt az előző hónapok fejleményeire alapozzák, vagy van vmi friss infójuk is?Realista24 írta:Egyes lapok szerint már 100%, a eb-n meg már topikja is van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 25., szombat 22:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 25., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 25., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 25., szombat 22:00
Azért a padunk rövid és Di Maria helyett is kellene valaki...R.M.C.F írta:Kinek?te sem vagy vak, a keretük jobb, mint a miénk.Mitől lenne jobb? Egy normális,kitűnő kp-ás kell modric mellé aztán lehet szevaszozni....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 21:56
Kinek?te sem vagy vak, a keretük jobb, mint a miénk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 25., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 25., szombat 21:53
"Vigyázz.....általában hazudok."R.M.C.F írta:Hát nem tudom, a Bayern meg a Barca már most két lépéssel előttünk van.
Bayern kerete egyszerűen zseniális lesz, már most is az, Barca meg Iniesta, Messi, Neymar... és még vesznek két védőt aztán szevasz..
Mit szevasz? Mitől vannak két lépésre előttünk? Hagyjad már......majd beszarok egy ugri bugri tarajosgőtétől,meg pár fehérbőrű szandálos zoknis svábtól.........majd egy másik életben.
Mit kell foshni? A mi csapatunk az egyik legjobb.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 25., szombat 21:52
R.M.C.F írta:Hát nem tudom, a Bayern meg a Barca már most két lépéssel előttünk van.
Bayern kerete egyszerűen zseniális lesz, már most is az, Barca meg Iniesta, Messi, Neymar... és még vesznek két védőt aztán szevasz..
Mit szevasz? Mitől vannak két lépésre előttünk? Hagyjad már......majd beszarok egy ugri bugri tarajosgőtétől,meg pár fehérbőrű szandálos zoknis svábtól.........majd egy másik életben.
Mit kell foshni? A mi csapatunk az egyik legjobb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 25., szombat 21:51
Hát nem tudom, a Bayern meg a Barca már most két lépéssel előttünk van.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 25., szombat 21:32
Az olaszt nem írom le előre, bár én sem szeretném, azonban az ellenfeleket nézve.. na.. nem állunk jól.Kerlon írta:ha hozzá csapod Ancelottit, akkor van az -5 is és jövő nyáron kezdhetjük előről.Tádám írta:Hát nem tudom, a Bayern meg a Barca már most két lépéssel előttünk van.
Bayern kerete egyszerűen zseniális lesz, már most is az, Barca meg Iniesta, Messi, Neymar... és még vesznek két védőt aztán szevasz...![]()
Nálunk meg se edző, se klasszisok, sok tucatjátékosunk van, rengeteg embertől kéne megválni, és sokat kéne venni.. Ráadásul tutit megvárjuk az eladásokat, és így a vételek nyár végéig húzódhatnak...
Szóval szerintem jelenleg -2-ben vagyunk a fent említett két csapathoz képest.![]()
Ráadásul nekünk még mindig a legfontosabb csapatrészt kéne újra szerveznünk és felépítenünk...
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem