Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
és mi lesz a címlapokon? mákolt a madrid, szegény atma, megérdemelték volna...kérem emailben jelentkezzen az, aki látott összesen 3 percnyi focit ma az atmától, ezen a címen: kapjátok.bea.bránert@öblösen.com. köszönöm
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Győzött az igazság, győzött a jobb, győzött a FOCI!!! Le a kalappal mindenki előtt, kijött az a szerencse, ami járt, mert annyira akartuk, hogy az valami hihetetlen!!! '98 óta vagyok Real fan, '02 óta vártam/vártunk erre a kupára!
Én már könnyesre sírtam a szemem, ünnepeljük meg ezt a 10-et, mert meg érdemeltük, akárhogy a 90+ percben egyenlítettünk

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gratulálok hozzá, megérdemelt a serleg.
- ateeemadrid
És ha egy Atletico drukker is ezt mondta?Most cseszted el, szép volt. Nem jó játék a jinx-szel szórakozni gyerekek.

de legalább meg van kit okolunk majd. ha Ramos kiállítatja magát, vagy valaki lő egy öngólt, akkor is tudni fogjuk, hogy Remy a hibás, mert szerinte nyerünk!
Ugyanmár.
Na persze ez a túlzott optimizmus számomra is kicsit visszatetsző.

Ja, akkor egy realista ember, vagy mondjuk egy petiamadridista - egyébként én bírom a pesszimista stílusát, aranyosEz csak egy igazi szurkolói hozzáállás,aki odavan a csapatért...így kell ezt.

Costa meg ha játszik, akkor remélem pár nap múlva a fő szenzáció az lesz, hogy megbukott a doppingvizsgálaton.
Mert vagy szopattak minket, vagy valami szart belényomtak, mert csodák nincsennek. (Mondjuk lehet abban is hisznek itt páran.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha costát nem kell lecserélni az első 20 percben az egy csoda, és amint tudjuk azok nem léteznek, tehát simliztek, ugyanis minden orvos állítása szerint 15-20 nap kell egy ilyen sérülés gyógyulásához. őt összerakták 6 alatt...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hiaba jatszik Costa az a pali nem lesz 100szazalekos!! ossze lesz foltozva..ha jatszik is 90percet kizart! Inkabb 45ot fel serulten..de en azt a Palit nem tartom annyira mint pl Benzamat..es akkor meg Cr rol nem is beszeltem..egyenileg magasan verjuk oket ami ilyen nagy meccseken altalaban ki szokott jonni! nagyon pocsek napot kene kifogni hogy ne a Rral nyerjen..plusz meg hogy szerencseje se legyen! Persze ezek benne vannak mindig!! Na meg az is hogy nagyon elverjuk ezt az Atleticot..majd par ora mulva kiderul.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát de akkor most mit mondjon egy szurkoló?Na ezt hívják beteges optimizmusnak, má' bocsánat.

Ez csak egy igazi szurkolói hozzáállás,aki odavan a csapatért...így kell ezt.Persze aztán mindenki úgy szorít a csapatnak ahogy a lelke diktálja...van hogy egy kicsit túlfűtött valaki,van hogy óvatosabb....nincs ezzel baj.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Pepe nagy kiesés lesz.
Reméljük Varane hozza a sérülés előtti formáját, akkor gond nem lesz hátul.
Viszont Diego Costa úgy néz ki játszik...

Viszont Diego Costa úgy néz ki játszik...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ardat nem is értem..messze nem számít ő olyan sokat, bármelyik random ember, Diego, Sosa, Garcia, Adrian lehozza amit ő..Costa már más. Kíváncsi vagyok a felállásra, remélem még józanul megtudom

Nem illik.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nyerni kell!! nincs mese!! bele sem merek gondolni hogy ez nem igy lesz!! megnyerte az Atletico a bajnoksagot..a jatekosaik is magabiztosak(ha ugy jatszunk ahogy tudunk gond nelkul megnyerjuk a blt)van onbizalom ott is!! Durva meccs lesz! 2klub nem igazan puszi pajtasok!! helyre kell tenni oket!! Egyertelmusiteni ki a jobb!!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na ezt hívják beteges optimizmusnak, má' bocsánat. Azért megnyugtatlak, hogy az atletico sem szotyizni ment Lisszabonba, aki pedig nem kalkulálta bele az esetleges kudarcot az azért szépet fog koppani adott esetben.Ma nyerni fogunk. Mert nincs más lehetőség. Nyerni vagy nyerni. Minden Madridista tudja ezt. Akkor mi a probléma,ha egy kis pénzt is nyerek?
Ez egy döntő, emberek, csak okosan a jóslatokkal.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja mert most őket futtatják....R.M.C.F írta:Azt tapasztaltam amikor ma beszeltem bárkivel is, hogy ha a mi sérültjeinket vagy hiányzókat mondom akkor legyintenek.....alonso, pepe, benz, jese. ...vagy akik nem 100 % osak...varane, CR, DM......annyit fűznek hozzá ott meg costa és arda sérült. Hát azért nem egál ez sehogy sem. fura de 5ből 5 ezt igy rreagája le.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Most cseszted el, szép volt. Nem jó játék a jinx-szel szórakozni gyerekek.Remy írta:tehát nyerünk
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Úgy beszéltek, mintha az ellenfél nem élete meccsét játszaná
Mintha nekik minden évben lenne egy ilyen lehetőség és nem akarnának kitörni az "örök második" jelző alól. Nem egyszer volt már a történelemben hasonló forgatókönyv, pl. a mai helyszínen majd 10 éve... CR tudna mesélni... szóval szurkoljunk, én is azt mondom, de ilyenek, hogy csak mi nyerhetünk blablabla... magatokkal szúrtok ki.
Na de ne egymáson vezessük le a feszkót, hajrá Real!

Na de ne egymáson vezessük le a feszkót, hajrá Real!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. május 24., szombat 16:48-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyugi, én nem raktam meg, tehát nyerünkMyStiQ írta:Ha nem nyerünk, kivágom a picsába az összes mixelős hülyét.A világ legalapvetőbb sportfogadási szabályaival mentek szembe, amikor egy kupadöntőben az állítólagos kedvenc csapatotokra fogadtok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha nem nyerünk, kivágom a picsába az összes mixelős hülyét.A világ legalapvetőbb sportfogadási szabályaival mentek szembe, amikor egy kupadöntőben az állítólagos kedvenc csapatotokra fogadtok.
Ennyire babonás nem lehetsz

Ma nyerni fogunk. Mert nincs más lehetőség. Nyerni vagy nyerni. Minden Madridista tudja ezt. Akkor mi a probléma,ha egy kis pénzt is nyerek?

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt tapasztaltam amikor ma beszeltem bárkivel is, hogy ha a mi sérültjeinket vagy hiányzókat mondom akkor legyintenek.....alonso, pepe, benz, jese. ...vagy akik nem 100 % osak...varane, CR, DM......annyit fűznek hozzá ott meg costa és arda sérült. Hát azért nem egál ez sehogy sem. fura de 5ből 5 ezt igy rreagája le.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha már Mou, ott lesz ő is és a Yahoo portálnak fog szakértősködni, kommentátorként besegíteni!Mout is valahol belul enne a mereg ,hogy elment es egybol Blt nyer a Real a kovetkezo idenyben-:)) Oriasi Lenne Ancelottinak is elso eveben bl gyozelem Spanyol kupa!!

+ 1 egy kis finomítással!Azért ennek a csapatnak a mostani sikerességében is vastagon benne van a keze.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Azért ennek a csapatnak a mostani sikerességében is vastagon benne van a keze.Ramioli írta:Mout is valahol belul enne a mereg ,hogy elment es egybol Blt nyer a Real a kovetkezo idenyben-:)) Oriasi Lenne Ancelottinak is elso eveben bl gyozelem Spanyol kupa!!

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Pont fele ennyi idős volt... 2002... tisztán emlékszem a döntőre, és most újra itt vagyunk, HIHETETLEN érzés... aludni sem tudtam az éjjel, tegnap is csak nehezen.
Nyerni kell, nincs más lehetőség!!!!
HALA MADRIIIIIIIIIIIIIIIIID!!!!!!!!
Nyerni kell, nincs más lehetőség!!!!

HALA MADRIIIIIIIIIIIIIIIIID!!!!!!!!

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady