HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 24., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 24., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 24., szombat 13:30
és mindig mindenki büszke volt rá. ellenben pepe. ...aki fele ilyet nem csinált.beneraul írta:Ma 11 Juanito kell, hogy legyen a pályán
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. május 24., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 24., szombat 13:12
Ketrecben lenne a helye...beneraul írta:Ma 11 Juanito kell, hogy legyen a pályán
Szerbiában lóplacentával kezelték a mai napra.Costa
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 24., szombat 12:55
1 ilyen szégyentelen ember sem kell a pályán ma.beneraul írta:Ma 11 Juanito kell, hogy legyen a pályán
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. május 24., szombat 12:51
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. május 24., szombat 12:47
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 24., szombat 12:30
Turan helyzete már napok óta tisztázott. Ott lesz a kezdőben.Remy írta:Mi van Costával és Turannal?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 24., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 24., szombat 12:16
http://broadsport.euszilagyisaca írta:Tudja valaki melyik oldalon lehet nézni online a meccset este?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 24., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 24., szombat 12:13
Szerintem meg azt elég nehéz kijelenteni hogy melyik csapaton van a nagyobb teher. Mindkét csapat mellett elég sok érvet fel lehetne sorolni hogy miért van rajtuk a nagyobb nyomás. Inkább arra leszek kíváncsi hogy melyik csapatot tudja ez a nyomás feltüzelni és arra ösztönözni hogy még a világból is fussanak ki. Ez fog ma dönteni. Aki helyén tudja kezelni a dolgokat és aztán most télleg mindent bele fog adni az kapja a serleget /megfelelő taktikával megspékelve/. Nem tudom miért de nekem ma van egy olyan érzésem hogy ma sok gólt fogunk rúgni. Egyszerűen úgy gondolom hogy a döntőbe jutásunk akkora pluszt adott a játékosoknak - hogy végre sikerült bejutni- hogy nem tudom elképzelni hogy legalább 3 gólt ne rúgjunk. Főleg úgy hogy eddig a csapat a BL meccseken rendre sok helyzetet dolgozott ki (Dortmund elleni idegenbeli meccset leszámítva) .Jester írta:Sokan elmondták, de elmondom én is, hogy a Real-on van nagyobb teher. Az Athleti már messze túlteljesítette az elvárásokat idén. Ahogy az egyik kedvenc bloggerem fogalmazott: Az Atléticótól a BL-döntő egy senki által nem kért és várt bónuszkör. Persze, mondhatjuk, hogy vissza nem térő alkalom, mert ilyen csodák egy csapatnál tényleg tíz-húszévente vannak, de ettől még nem az Atlétinek van oka görcsösnek lenni.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 12:08
szilagyisaca írta:Tudja valaki melyik oldalon lehet nézni online a meccset este?
HozzászólásSzerző: szilagyisaca » 2014. május 24., szombat 12:04
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 24., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 11:46
Egy izomszakadás nem fog csak úgy eltűnni a semmibe; tele van nyomva fájdalomcsillapítóval meg koksszal, nem kell ebbe többet belelátni, mint ami! Idén 2X-szer már eljátszotta ezt, ma sanszosan újfent idő előtt távozik majd a pályáról!Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 24., szombat 11:32
Nagyon remélem hogy nálunk mindenki vállalni tudja a játékotM1Ö írta: CR-rel szerintem nem lesz gond, tuti bírni fogja, mert azért ő csak rá pihent, de azon nem lepődnék meg, ha Costa csak a patkánykodásaival jelezné, hogy a pályán van.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 24., szombat 11:25
Te is idéző jelbe tetted azt, hogy semmi baja, nem értem a felháborodást.Géci írta:Vicc bazd+![]()
![]()
Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem