Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Hannibal még
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tippek a túlélőkre? szerintem Will, meg esetleg Alana Bloom, utóbbi kapcsán nagyon örülnék a halálának...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tippek a túlélőkre? szerintem Will, meg esetleg Alana Bloom, utóbbi kapcsán nagyon örülnék a halálának...
Nem illik.
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gyanúsan sok idő maradt még a záró képsorok után, mondom ez gyanús, beletekerek a végére, erre... aki erre számított azt megtapsolomtorjack írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abigailt én is vártam, no meg cliffet a sebesültekkel, de aztán a végén jött scully, na ott letettem a hajam

Nem illik.
Hannibal még mindig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abigail várható volt, Jack tanonca kapcsán megtanulta az ember, hogy egy-egy felbukkanó testrész nem jelenti a tulajdonos halálát.
De azért erős váltás volt a fiatal Alana után egy gilfre rámenni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abigail várható volt, Jack tanonca kapcsán megtanulta az ember, hogy egy-egy felbukkanó testrész nem jelenti a tulajdonos halálát.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2014. május 24., szombat 18:10-kor.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ziro4vr írta:hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titkon reménykedtem, hogy a szerencsétlen jack fel lesz tálalva valahogy, de így se rosszahogy Hannibal állt az esőben..úristen. Abigalben szinte biztos voltam..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abigailt én is vártam, no meg cliffet a sebesültekkel, de aztán a végén jött scully, na ott letettem a hajam

- ziro4vr
hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titkon reménykedtem, hogy a szerencsétlen jack fel lesz tálalva valahogy, de így se rossz
ahogy Hannibal állt az esőben..úristen. Abigalben szinte biztos voltam..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titkon reménykedtem, hogy a szerencsétlen jack fel lesz tálalva valahogy, de így se rossz

Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!uramisten, ezt a zsenialitást. bryan fuller óriási. nincsenek szavak erre az évadra/sorozatra.
10/10
majdnem kinyomtam mikor elment a képernyő, de végig akartam hallgatni azt a zongorát a végén, pont belebotlottam az end creditses jelenetbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!uramisten, ezt a zsenialitást. bryan fuller óriási. nincsenek szavak erre az évadra/sorozatra.
10/10
majdnem kinyomtam mikor elment a képernyő, de végig akartam hallgatni azt a zongorát a végén, pont belebotlottam az end creditses jelenetbe

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hannibal évadzáró
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt mocskosul odarakták
de messze van még 2015...világ szégyene lett volna a folytatást nem berendelni. zseniális minden perce.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt mocskosul odarakták

Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évadzáró is nagyon oda lett téve. Egyáltalán nem az történt, amit vártam, de így sincsen hiányérzetem. Csak most lehet megint várni január-február környékéig, míg folytatják ezt a mesterművet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évadzáró is nagyon oda lett téve. Egyáltalán nem az történt, amit vártam, de így sincsen hiányérzetem. Csak most lehet megint várni január-február környékéig, míg folytatják ezt a mesterművet.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó volt Jack bácsi legújabb része, viszont szerintem egy kicsit kiszámítható volt. Ez eddig nem így volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Minden héten beajánlom valakinek.P. Krisz írta:Banshee season 1-2
![]()
![]()
ez mekkora sorozat bakker , a fórumon ajánlotta valaki és nem kellett csalódnom benne
...
10/9

Nálam 10/10, eddigi legnagyobb kedvenc.
Egyébként sokat köszönhetek a fórumnak, korábban sosem gondoltam volna, hogy ráfüggök majd akármelyik sorozatra így tévén kívül, aztán elkezdtem a Zöld íjászt, mivel minden csak róla szólt akkoriban, utána jött a No.1, majd jött az HBO a True Detective-vel, néhány hét alatt pedig lement az eddigi három évad az Amerikai Horror Sztoriból.
Ja, az első a Hannibal volt az Íjász előtt még jóval, amint kint lesz az összes rész magyarul, ezt az évadot is pótolni fogom.
GoT - még el sem kezdtem, a gépen pihen az összes rész, Bates Motel dettó, Breaking Bad első évad lenyomva, a többi még pihen.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Beletrafáltál.Boky írta:elég közepesnek tűnik, de terry o'quinn miatt az első részt megnézem. a nigga csávó ránézésre tuti valami rapper, erre nagy tételben fogadnékdoncsontos írta:Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.
https://www.youtube.com/watch?v=aCz7j1ekE1U
így előzetesről vélemény?

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- P. Krisz
Banshee season 1-2
ez mekkora sorozat bakker , a fórumon ajánlotta valaki és nem kellett csalódnom benne , jót tesz a sorozatnak hogy "kábelen" fut és nyíltan merik ábrázolni az erőszakot és a szexet is
az operatőri munkával nem vagyok teljesen megelégedve , túl sok benne a kézi kamerás felvétel és olyan "remegős" a kép
várom a 3. évadot
10/9

ez mekkora sorozat bakker , a fórumon ajánlotta valaki és nem kellett csalódnom benne , jót tesz a sorozatnak hogy "kábelen" fut és nyíltan merik ábrázolni az erőszakot és a szexet is
az operatőri munkával nem vagyok teljesen megelégedve , túl sok benne a kézi kamerás felvétel és olyan "remegős" a kép
várom a 3. évadot
10/9
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
h3x0r írta:Ha mar Réjzen es az elemzes.. par honapja valaki feltett egy kerdest a Lost utolso evadjaval kapcsolatban, Réj pedig elkezdte magyarazni ugy, hogy nem is latta a reszt csak elolvasott rola egy tartalmatnmate írta:Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.
Én voltam a szerencsés áldozat.

Sőt Réj csak 1-2 évadott látott a sorozatból és úgy akarta nekem beadni a dolgokat.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Boky
elég közepesnek tűnik, de terry o'quinn miatt az első részt megnézem. a nigga csávó ránézésre tuti valami rapper, erre nagy tételben fogadnékdoncsontos írta:Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.

- h3x0r
Ha mar Réjzen es az elemzes.. par honapja valaki feltett egy kerdest a Lost utolso evadjaval kapcsolatban, Réj pedig elkezdte magyarazni ugy, hogy nem is latta a reszt csak elolvasott rola egy tartalmatnmate írta:Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
ferni ha a sorozat történéseit beszélik meg (mi fog történni még a könyvek alapján stb.) annak meg a könyvek topikban nincs helye.ferni írta:GoT
ne írjatok már bakker ide könyves spoilert, ez a Sorozatok topik, mint látjátok, ok, hogy odaírjátok, hogy spoiler (GThez képest ez már haladás....), de sokszor nem bírja az ember megállni, hogy ne olvasson bele, ilyen az emberi természet.
szóval ha kérhetném menjetek a könyvek topikba és ne itt dumáljátok át ezeket pls.
tudom, hogy az én hibám is ezek, hogy elgyengülök, de nem hiszem, hogy itten a könyves dolgokról kellene beszélni.

casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
GoT
ne írjatok már bakker ide könyves spoilert, ez a Sorozatok topik, mint látjátok, ok, hogy odaírjátok, hogy spoiler (GThez képest ez már haladás....
), de sokszor nem bírja az ember megállni, hogy ne olvasson bele, ilyen az emberi természet.
szóval ha kérhetném menjetek a könyvek topikba és ne itt dumáljátok át ezeket pls.
tudom, hogy az én hibám is ezek, hogy elgyengülök, de nem hiszem, hogy itten a könyves dolgokról kellene beszélni.
ne írjatok már bakker ide könyves spoilert, ez a Sorozatok topik, mint látjátok, ok, hogy odaírjátok, hogy spoiler (GThez képest ez már haladás....

- Boky
conan stevens volt gregor az 1. évadban, szerintem ő illett leginkább a szerepre a 213 centi - 150 kilójával. (egy kicsit ciki kép róla 
ian whyte a 2. évadban, hármuk közül ő illik (szerintem) a legkevésbé a hegyhez. ő 216 centi.
a mostani meg Hafþór Júlíus Björnsson 205 centi, cirka 180 kiló
ha ő nem hegy, akkor senki, csak kicsit szelídebb az arca, mint stevensé.
amúgy a hegy elvileg a könyvben 8 láb, 240 centi magas.

ian whyte a 2. évadban, hármuk közül ő illik (szerintem) a legkevésbé a hegyhez. ő 216 centi.
a mostani meg Hafþór Júlíus Björnsson 205 centi, cirka 180 kiló

amúgy a hegy elvileg a könyvben 8 láb, 240 centi magas.