Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
szilagyisaca
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: szilagyisaca » 2014. május 24., szombat 12:04

Tudja valaki melyik oldalon lehet nézni online a meccset este?

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 24., szombat 12:01

Nagyon várom az esti meccset. Tökéletes párosítás mert mindkét csapat történelmet írhat:

A Real azzal, hogy megnyeri a "la decima-t".

Az Athleti meg simán azzal, hogy legyőzi a Real-t abszolút "underdogként" megnyerve ezzel a döntőt és első BL trófeáját.

Meg hát, városi riválisok :roll:

Sokan elmondták, de elmondom én is, hogy a Real-on van nagyobb teher. Az Athleti már messze túlteljesítette az elvárásokat idén. Ahogy az egyik kedvenc bloggerem fogalmazott :D : Az Atléticótól a BL-döntő egy senki által nem kért és várt bónuszkör. Persze, mondhatjuk, hogy vissza nem térő alkalom, mert ilyen csodák egy csapatnál tényleg tíz-húszévente vannak, de ettől még nem az Atlétinek van oka görcsösnek lenni.

Győzzön a jobbik :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 11:53

Azért raktam idéző jelbe amit madridroni le is írt... Valami hasonlóra tudok tippelni én is.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 11:46

Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
Egy izomszakadás nem fog csak úgy eltűnni a semmibe; tele van nyomva fájdalomcsillapítóval meg koksszal, nem kell ebbe többet belelátni, mint ami! Idén 2X-szer már eljátszotta ezt, ma sanszosan újfent idő előtt távozik majd a pályáról! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 24., szombat 11:32

M1Ö írta: CR-rel szerintem nem lesz gond, tuti bírni fogja, mert azért ő csak rá pihent, de azon nem lepődnék meg, ha Costa csak a patkánykodásaival jelezné, hogy a pályán van.
Nagyon remélem hogy nálunk mindenki vállalni tudja a játékot :) és nem fog megsérülni senki. Én személy szerint abszolút nem hiszek abban hogy nálunk és náluk is mindenki full egészséges, ez csak mese habbal. Costát ma összerakják valahogy aztán lesz ami lesz.... majd Pepe -már persze ha játszik- ellátja a baját ha nem úgy viselkedik ahogy kell :D

Ha mi fogjuk meglőni az első gólt akkor szerintem megnyerjük. Kontrában jobbak vagyunk támadásban viszont az Atletico gyengébb... ha viszont fordítva történik akkor nagy bajba kerülhetünk.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 24., szombat 11:25

Géci írta:Vicc bazd+ :lol: :lol: :lol:

Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
Te is idéző jelbe tetted azt, hogy semmi baja, nem értem a felháborodást.
Biztos, hogy nincs 100%-os állapotban (mint ahogy elvileg CR sem) de mivel ők az ászok a két csapatban és ilyen a mentalitásuk egy BL döntőre még össze drótozva is pályára akarnak lépni.
CR-rel szerintem nem lesz gond, tuti bírni fogja, mert azért ő csak rá pihent, de azon nem lepődnék meg, ha Costa csak a patkánykodásaival jelezné, hogy a pályán van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 11:16

Az Atlético Madrid támadója jó állapotban van, a reggeli átmozgató edzésen teljes intenzitással dolgozott. A jelek szerint nincs akadálya, hogy Simeone mester a kezdőbe nevezze gólerős támadóját.
Vicc bazd+ :lol: :lol: :lol:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 10:53

A nagy öregek megmondják a tutit. B-)
Amancio: "A legfontosabb az összpontosítás, tudni kell, mire képes az ellenfél, s használni a saját fegyvereket. Fizikálisan mindenképp kiegyenlített lesz a meccs, technikailag pedig szerintem felülmúljuk őket. Ez lesz az ütőkártyánk.”
Gento: "A csapat az egész szezonban jól játszott, és nyerni fog, mert harcolni fog. Tudják, mi forog kockán, ez egy BL-döntő, és mi vagyunk a jobbak."
Di Stéfano: "A csapatban megvan a lehetőség, de megmutatni ezt más dolog; ha idegesek, könnyen elhagyhatja őket a szerencse. Remélem, a mi csapatunk ünnepelhet tizedszer is! A srácok el fogják hozni a trófeát.
Itt ma a srácok legnagyobb ellenfele saját maguk lesznek; ha a fiúk hozzák azt, amit tudnak, akkor nagy boldogság lesz este! B-) Az AtMa-nak pedig kívánom, hogy kopírozzák csak le/állítsák be a 2000-es évek elei Valenciat és elégedjenek meg 2 elvesztett döntővel, illetve az ezüsttel (1974 után most másodszor is) már, ami a BL szereplésüket illeti! Hala Madrid!!! :lilasalas: :lilasalas: :lilasalas:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 24., szombat 10:24

Azt álmodtam, hogy 2-1re nyerünk. :lilasalas:

És Özil lőtte a másodikat :lol: :lol: :lol: :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 24., szombat 9:03

ma.

mindenkit.

MEGBASZUNK

SÁLÁLÁLÁLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :rock: :happy: :cheers: :iszunk: :iszunk: :iszunk:

:iszunk:

:iszunk:
Kép
Kép
Kép

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 24., szombat 8:52

Na, gyerekek. Eljött. A nap amire már nagyon sokan várunk főleg akik még nem láttak habfehér BL győzelmet. Nem tudom,hogy holnap reggel milyen lélekállapotban fogok feljönni a fórumra de inkább már most leirom,hogy büszke vagyok a fiúkra, a bajnokságot a végén elcsesztük de ez a Bayern-verés legendás lett, és csak megkurtuk a barcát a kupadöntőn egy CR nélkül, persze legfontosabb,hogy ma emeljük fel a tizediket, csak ez számit, ha nem mi fogjuk akkor széjjelfognak minket cincálni, de minek irjam le századszor? Inkább előre a decimájért. Hala Madrid.

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. május 24., szombat 7:38

Nyerni fogunk!!! :salute: :salute: :salute: Egyébként a nagy "szakértők" nem érnek semmit se a mai hazai sportújságíró társadalomban. Csak a szenzációhajhászás megy, a lényeg mindig eltörpül emellett... :cens: Na de mindegy, este megmutatják a fiúk, hogy mi vagyunk a királyok! A Por La Décima!!! :cheers:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 7:05

Ma lesz valami meccs a tv-ben? :hmmm:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 24., szombat 3:54

ma már nem iszok. de remélem, lesz indokom ünnepelni. akkor mégis iszom majd. újra. :lol: :mrgreen:
Hala Madrid! :lilasalas:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 24., szombat 0:50

most megnéztem a 2002-es döntőt. érdekes volt visszanézni 12 év után. ez a meccs az első emlékem, amikor már Real szurkolóként néztem a meccset. nem bírom már kivárni az estét... :|
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 24., szombat 0:21

Nem.....viccnek is rossz...Ezek nem, nem mert nem érdemlik meg..Ezzel az általában nézhetetlen szögletekre játszó bekkeléssel - 11/12 mi is bekkeltünk :mrgreen: - nem nyerhetik meg a béell.....

szerencsések, egy gólos meccsekkel nyertek, patkány stílussal....

Costa béell győztes? Na ne....

Ez a bajnokság elég nekik a következő 15 évre....

Mi megérdemeljük, tettünk érte..
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 0:05

Ma történelmet ír a csapat :rock: :rock: :iszunk:
Nem illik.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 0:05

Acho írta:Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
Plána az Atletico ellen... Már a gondolat is fájó!

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2014. május 24., szombat 0:01

Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. május 24., szombat 0:00

Sajnos ott ahol a BM elleni visszavágót néztem,kitiltottak,ma kaptam a hírt....
jól tolhattad aznap este te is. :D

Én már lehet, hogy nem fogok tudni már holnap meccs előtt írni, de elképzelhető, hogy csak vasárnap leszek gép közelben, mert az szinte biztos, ha szombaton nyerünk, akkor vasárnapig bulizok. :) Szóval csak utoljára szeretném ide írni, hogy hajrá fiúk, remélem minden rendben lesz. Én sem tudok gondolni a vereségre és nem azért mert nagyképű vagyok, hanem mert egyszerűen érzem, hogy most már tényleg eljött a mi időnk és meg kell történnie annak, amire oly régóta várunk / vágyunk. Teljesen mindegy, hogy hogy és milyen áron, de győzzünk. Felőlem Iker is betalálhat, oly mindegy, csak legyen meg a meccs. Nem hiszem, hogy ma olyan sokat fogok tudni aludni, igazából már a munkámra is nehéz volt koncentrálnom, annyira magával ragadott a finálé hangulata. Nagyjából így vagyok most:
http://media.tumblr.com/2945e614e08bac7 ... qe2e03.gif
:mrgreen:

Mindenkinek jó meccsnézést kívánok, ha győzünk akkor ne szégyelljétek az alkohol barátságát, ha ünnepelni kell, akkor ünnepelni kell. Én Realosokkal fogom végigizgulni a meccset, remélem nem kell csalódnunk. (amúgy Bale gyereknek is milyen éve lehetne már... idejön és egyből BL győzelem. Vannak még páran így a keretből, de ő azért fix kezdő volt). Ramos, Marcelo, Pepe... régi utasok, de még nem nyertek itt BL-t. Elképesztően megérdemlik már. Ikert nem említem, ő már túl van egy ilyenen, de persze ő is nagyon rászolgálna egy ilyenre. Alonso dettó és hát ugye CR... aki utoljára a MU színeiben tapasztalhatta meg ezt a gyönyörű érzést, de mindig is ebbe a csapatba vágyott, itt azonban még a döntpig sem sikerült eljutnia...mostanáig. Vagy Benzema, aki azért a Lyonban nagy valószínűséggel sosem részesülhetett volna ilyen kiváltságokban és bár a megítélése itt is elég vegyes, de a BL-ben idén is jól szerepelt, és milyen jó lenne őt is BL győztesként látni. :coffee: Coentrao, aki nemrég még elakart menni, most meg vele fogunk kifutni a pályán a döntőbe és aki ez elmúlt meccseken eléggé megváltoztatta itt a megítélését. Vajon ő is BL győztesnek mondhatja magát holnaptól? Diego Lopez, aki visszajött és bár holnap nem fog játszani, de valószínűleg sosem nyerhetett volna BL-t, ha nincs a visszaigazolása. És még sorolhatnám itt a neveket...

Ma sok játékos élete változhat meg. Valaki a már majdnem teljes trófeagyűjteményét egészíti ki egy ilyen kis "aprósággal", valaki pedig egyből a legnagyobbat nyeri meg. HALA MADRID!
But he is a good boy...

Vissza: