Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Tudja valaki melyik oldalon lehet nézni online a meccset este?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Nagyon várom az esti meccset. Tökéletes párosítás mert mindkét csapat történelmet írhat:
A Real azzal, hogy megnyeri a "la decima-t".
Az Athleti meg simán azzal, hogy legyőzi a Real-t abszolút "underdogként" megnyerve ezzel a döntőt és első BL trófeáját.
Meg hát, városi riválisok
Sokan elmondták, de elmondom én is, hogy a Real-on van nagyobb teher. Az Athleti már messze túlteljesítette az elvárásokat idén. Ahogy az egyik kedvenc bloggerem fogalmazott
: Az Atléticótól a BL-döntő egy senki által nem kért és várt bónuszkör. Persze, mondhatjuk, hogy vissza nem térő alkalom, mert ilyen csodák egy csapatnál tényleg tíz-húszévente vannak, de ettől még nem az Atlétinek van oka görcsösnek lenni.
Győzzön a jobbik
A Real azzal, hogy megnyeri a "la decima-t".
Az Athleti meg simán azzal, hogy legyőzi a Real-t abszolút "underdogként" megnyerve ezzel a döntőt és első BL trófeáját.
Meg hát, városi riválisok

Sokan elmondták, de elmondom én is, hogy a Real-on van nagyobb teher. Az Athleti már messze túlteljesítette az elvárásokat idén. Ahogy az egyik kedvenc bloggerem fogalmazott

Győzzön a jobbik

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért raktam idéző jelbe amit madridroni le is írt... Valami hasonlóra tudok tippelni én is.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egy izomszakadás nem fog csak úgy eltűnni a semmibe; tele van nyomva fájdalomcsillapítóval meg koksszal, nem kell ebbe többet belelátni, mint ami! Idén 2X-szer már eljátszotta ezt, ma sanszosan újfent idő előtt távozik majd a pályáról!Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Nagyon remélem hogy nálunk mindenki vállalni tudja a játékotM1Ö írta: CR-rel szerintem nem lesz gond, tuti bírni fogja, mert azért ő csak rá pihent, de azon nem lepődnék meg, ha Costa csak a patkánykodásaival jelezné, hogy a pályán van.

Ha mi fogjuk meglőni az első gólt akkor szerintem megnyerjük. Kontrában jobbak vagyunk támadásban viszont az Atletico gyengébb... ha viszont fordítva történik akkor nagy bajba kerülhetünk.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Te is idéző jelbe tetted azt, hogy semmi baja, nem értem a felháborodást.Géci írta:Vicc bazd+![]()
![]()
Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
Biztos, hogy nincs 100%-os állapotban (mint ahogy elvileg CR sem) de mivel ők az ászok a két csapatban és ilyen a mentalitásuk egy BL döntőre még össze drótozva is pályára akarnak lépni.
CR-rel szerintem nem lesz gond, tuti bírni fogja, mert azért ő csak rá pihent, de azon nem lepődnék meg, ha Costa csak a patkánykodásaival jelezné, hogy a pályán van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Vicc bazd+Az Atlético Madrid támadója jó állapotban van, a reggeli átmozgató edzésen teljes intenzitással dolgozott. A jelek szerint nincs akadálya, hogy Simeone mester a kezdőbe nevezze gólerős támadóját.

Nálunk hetekig kínlódnak játékosok. Erre elnyomnak egy varázsigét és pár nap alatt "semmi" baja...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A nagy öregek megmondják a tutit.
Az AtMa-nak pedig kívánom, hogy kopírozzák csak le/állítsák be a 2000-es évek elei Valenciat és elégedjenek meg 2 elvesztett döntővel, illetve az ezüsttel (1974 után most másodszor is) már, ami a BL szereplésüket illeti! Hala Madrid!!!

Amancio: "A legfontosabb az összpontosítás, tudni kell, mire képes az ellenfél, s használni a saját fegyvereket. Fizikálisan mindenképp kiegyenlített lesz a meccs, technikailag pedig szerintem felülmúljuk őket. Ez lesz az ütőkártyánk.”
Gento: "A csapat az egész szezonban jól játszott, és nyerni fog, mert harcolni fog. Tudják, mi forog kockán, ez egy BL-döntő, és mi vagyunk a jobbak."
Itt ma a srácok legnagyobb ellenfele saját maguk lesznek; ha a fiúk hozzák azt, amit tudnak, akkor nagy boldogság lesz este!Di Stéfano: "A csapatban megvan a lehetőség, de megmutatni ezt más dolog; ha idegesek, könnyen elhagyhatja őket a szerencse. Remélem, a mi csapatunk ünnepelhet tizedszer is! A srácok el fogják hozni a trófeát.”

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Azt álmodtam, hogy 2-1re nyerünk.
És Özil lőtte a másodikat

És Özil lőtte a másodikat

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Na, gyerekek. Eljött. A nap amire már nagyon sokan várunk főleg akik még nem láttak habfehér BL győzelmet. Nem tudom,hogy holnap reggel milyen lélekállapotban fogok feljönni a fórumra de inkább már most leirom,hogy büszke vagyok a fiúkra, a bajnokságot a végén elcsesztük de ez a Bayern-verés legendás lett, és csak megkurtuk a barcát a kupadöntőn egy CR nélkül, persze legfontosabb,hogy ma emeljük fel a tizediket, csak ez számit, ha nem mi fogjuk akkor széjjelfognak minket cincálni, de minek irjam le századszor? Inkább előre a decimájért. Hala Madrid.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Nyerni fogunk!!!
Egyébként a nagy "szakértők" nem érnek semmit se a mai hazai sportújságíró társadalomban. Csak a szenzációhajhászás megy, a lényeg mindig eltörpül emellett...
Na de mindegy, este megmutatják a fiúk, hogy mi vagyunk a királyok! A Por La Décima!!!

-
Ma lesz valami meccs a tv-ben?

ma már nem iszok. de remélem, lesz indokom ünnepelni. akkor mégis iszom majd. újra.
Hala Madrid!

Hala Madrid!

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
most megnéztem a 2002-es döntőt. érdekes volt visszanézni 12 év után. ez a meccs az első emlékem, amikor már Real szurkolóként néztem a meccset. nem bírom már kivárni az estét...

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Nem.....viccnek is rossz...Ezek nem, nem mert nem érdemlik meg..Ezzel az általában nézhetetlen szögletekre játszó bekkeléssel - 11/12 mi is bekkeltünk
- nem nyerhetik meg a béell.....
szerencsések, egy gólos meccsekkel nyertek, patkány stílussal....
Costa béell győztes? Na ne....
Ez a bajnokság elég nekik a következő 15 évre....
Mi megérdemeljük, tettünk érte..

szerencsések, egy gólos meccsekkel nyertek, patkány stílussal....
Costa béell győztes? Na ne....
Ez a bajnokság elég nekik a következő 15 évre....
Mi megérdemeljük, tettünk érte..
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
Plána az Atletico ellen... Már a gondolat is fájó!Acho írta:Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
Muszáj nyerni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen kín lenne a döntőben elbukni 12 év után, amikor már annyira, de annyira vártuk. Elképesztően fel vagyok pörögve. Nyerni kell. És nyerni is fogunk.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
jól tolhattad aznap este te is.Sajnos ott ahol a BM elleni visszavágót néztem,kitiltottak,ma kaptam a hírt....

Én már lehet, hogy nem fogok tudni már holnap meccs előtt írni, de elképzelhető, hogy csak vasárnap leszek gép közelben, mert az szinte biztos, ha szombaton nyerünk, akkor vasárnapig bulizok.

http://media.tumblr.com/2945e614e08bac7 ... qe2e03.gif

Mindenkinek jó meccsnézést kívánok, ha győzünk akkor ne szégyelljétek az alkohol barátságát, ha ünnepelni kell, akkor ünnepelni kell. Én Realosokkal fogom végigizgulni a meccset, remélem nem kell csalódnunk. (amúgy Bale gyereknek is milyen éve lehetne már... idejön és egyből BL győzelem. Vannak még páran így a keretből, de ő azért fix kezdő volt). Ramos, Marcelo, Pepe... régi utasok, de még nem nyertek itt BL-t. Elképesztően megérdemlik már. Ikert nem említem, ő már túl van egy ilyenen, de persze ő is nagyon rászolgálna egy ilyenre. Alonso dettó és hát ugye CR... aki utoljára a MU színeiben tapasztalhatta meg ezt a gyönyörű érzést, de mindig is ebbe a csapatba vágyott, itt azonban még a döntpig sem sikerült eljutnia...mostanáig. Vagy Benzema, aki azért a Lyonban nagy valószínűséggel sosem részesülhetett volna ilyen kiváltságokban és bár a megítélése itt is elég vegyes, de a BL-ben idén is jól szerepelt, és milyen jó lenne őt is BL győztesként látni.

Ma sok játékos élete változhat meg. Valaki a már majdnem teljes trófeagyűjteményét egészíti ki egy ilyen kis "aprósággal", valaki pedig egyből a legnagyobbat nyeri meg. HALA MADRID!
But he is a good boy...