Akkor én is beírom a sztorimat: egész héten azon agyaltam, hogyan fogom majd elütni az idõt a szombati nap folyamán, apum kitalálta, hogy 4-5 óráig elmegyünk a termálfürdõbe, utána fûnyírás, fél8, 8 pedig a kritikus pont, jön a hangolódás.
Nekem is az elsõ BL döntõm lesz, hétközben bepótoltam a Leverkusen elleni finálét, jó kis csapat volt az ellenfél is, Schneider, Butt, Lúcio, Sebescen Zoltán, Ballack, örök második lett ez a csapat, de akkor is remek szezont futottak, a selejtezõbõl jutottak el a döntõbe, dupla csoportkör volt...az edzõjük lazán elnyomott 1-2 cigit a meccs folyamán, ilyen idõk is jártak. Nálunk pedig ismert a történet. Roberto Carlos mekkora bedobásokkal operált + azok az elhúzások a balszélen...hiányoznak. Zizou, Figo, Raúl...majd amikor bejött Iker, és az utolsó 6 percben amit levágott...hatalmas lehetett élõben nézni, remélem holnap nem lesznek ilyen izgalmak, szerzünk egy kétgólos elõnyt, majd jön Morata eldönteni, és megvan a 10. gólja a szezonban, és nekünk is a Tizedik.