Ezzel a kp-val esélytelenek vagyunk. Két ilyen lassú játékost nem bír el a csapat. Megeszik őket a vadállat matracosok. Isco vs Morata kérdés meg egyértelmű.. Ha Morata lesz a kezdőben, akkor komolyan sírva fakadok. Nagyon bízom abban, hogy Benz tudja vállalni a játékot és akkor Illarra-Modric-DM-Bale-Benz-Ronaldo nem hangzik rosszul, bár Illarra összes labdaérintésénél infarktus közelben leszek..torjack írta:bár aztán lehet, hogy modric-illarra-khedira kp lesz, a két szélen dm és bale centerben meg cr...ezt mondjuk nem igazán támogatnám.

Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
benzema pótlására jó megoldás nincs, talán isco a kevéssé rossz...a másik verzió, hogy dm felmegy cr és bale mellé, isco meg kp-ra modric és illarra mellé. dm-et én hagynám kp-n, ott jobb, isco meg majd ellesz a vadló meg a terminátor között. szóval modric-illarra-dm kp elől cé-isco-bale
bár aztán lehet, hogy modric-illarra-khedira kp lesz, a két szélen dm és bale centerben meg cr...ezt mondjuk nem igazán támogatnám.
bár aztán lehet, hogy modric-illarra-khedira kp lesz, a két szélen dm és bale centerben meg cr...ezt mondjuk nem igazán támogatnám.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Isco nem a legjobb megoldás centerben,nem az ő játéka az...nem mintha nem érezné a kaput,hanem ott egyből kell dönteni,kapcsiból megcsinálni,egy pillanat alatt,ő meg csinálna 43 cselt,kicselezné a kapust,a kaput,a bírót,Simeonet Ancelottival együtt...
Ő inkább építi a támadásokat mint befejezi,előkészít mint megérkezik...(most attól függetlenül hogy néha rácsavarodik a labdára).
Oke hogy Benzema is viszavontabban játszik,de ettől még vérbeli center.Isco meg nem az.Na de ha nincs más...akkor muszály lesz...

Oke hogy Benzema is viszavontabban játszik,de ettől még vérbeli center.Isco meg nem az.Na de ha nincs más...akkor muszály lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Szerintem az a sanszos, ha Benz nincs, hogy Isco és DM is a középpályán lesz, Isco bal, DM jobb szélen, annyi külön feladattal, hogy rohangáljon föl támadásoknál. Így a már jól bevált 4-4-2/4-3-3:RealRaúl77 írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, viszont láthattuk, hogy ilyen esetekben rendre DM volt támadó, Isco pedig kp-n. Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.Realista24 írta:Benz teste feladta a végére, úgy tűnik. Ha nem kezd, akkor Isco lesz valószínű helyette. Ami szerintem nem egy elveszett ötlet, főleg ha felszívja magát a kis spanyol. Csak a győzelem az elfogadható, akárki kezd.
DM-Modric-Illarra-Isco
-------CR------Bale
Láttuk már ezt, és addig be is jött.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A 24 című sorozat egyébként.szilamer írta:Akor nem láttam, de van egy olyan film amibe így számolnak egy csomószor vissza. Akkor én bocs
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Akor nem láttam, de van egy olyan film amibe így számolnak egy csomószor vissza. Akkor én bocs

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tuti, hogy nem láttadszilamer írta:Imádom az ilyeneketsander írta: Két videó az útról :![]()
Jó film amit Marcelo néz, láttam én is, de már nem tudom a címét

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bocsi a dupláért, de, ha ezt Realista meglátja, hogy nemvágod miről van szó, 2 hét bann.szilamer írta:Imádom az ilyeneketsander írta: Két videó az útról :![]()

Film.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Én azt nem értem, hogy fasza meg minden az ilyen videó, meghát ez a Real hivatalos youtube csatornája, túl nagy kérés lenne egy ilyen klubnál, hogy 1080p hd-ban is felrakja a videókat?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Imádom az ilyeneketsander írta: Két videó az útról :

In vino veritas.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Ha jól olvastam /inkább fordítottam/ akkor Benzema játszani fog holnap. Az állapotáról annyit írnak hogy tegnap már edzett de csak a mai edzés után fogják eldönteni hogy kész-e a játékra viszont a jelek szerint készen áll.
Carlo viszont nagyon aggódik a BBC állapota miatt, mivel tudja hogy rajtuk fog múlni a Real támadás építése. Valamint olvastam hogy jelenleg ők hárman rúgták a legtöbb gólt Európában szóval joggal aggódik Carlo.
Két videó az útról :
http://www.youtube.com/watch?v=nOw7JnQaJi8
http://www.youtube.com/watch?v=6jRt4lX8elw
Carlo viszont nagyon aggódik a BBC állapota miatt, mivel tudja hogy rajtuk fog múlni a Real támadás építése. Valamint olvastam hogy jelenleg ők hárman rúgták a legtöbb gólt Európában szóval joggal aggódik Carlo.
Két videó az útról :
http://www.youtube.com/watch?v=nOw7JnQaJi8
http://www.youtube.com/watch?v=6jRt4lX8elw
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Felejtős; egy pár héttel ezelőtti optimista becslés szerint sem kell vele komolyabban számolni úgy január-februárig!Hár meggyűlt Carló baja idényvégére. Egyébként Jesére mikor lehet számítani? A felkészülésen már ott lehet?
Reméljük; a középpálya (védekezés, létszámfölény kialakítása, kreativitás) és az ellenfél védelmének megbontása szempontjából a legjobb választás lenne ez a formáció, a 2 vadállat meg elől megoldja!Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
dm, bale, centerben meg cé, rakás szar az egész, isco kp-nRealRaúl77 írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, viszont láthattuk, hogy ilyen esetekben rendre DM volt támadó, Isco pedig kp-n. Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.Realista24 írta:Benz teste feladta a végére, úgy tűnik. Ha nem kezd, akkor Isco lesz valószínű helyette. Ami szerintem nem egy elveszett ötlet, főleg ha felszívja magát a kis spanyol. Csak a győzelem az elfogadható, akárki kezd.

ha moratával kedirával állunk fel, akkor is győzni kell.
1 meccs.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ez lenne szerintem is a legjobb, viszont láthattuk, hogy ilyen esetekben rendre DM volt támadó, Isco pedig kp-n. Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.Realista24 írta:Benz teste feladta a végére, úgy tűnik. Ha nem kezd, akkor Isco lesz valószínű helyette. Ami szerintem nem egy elveszett ötlet, főleg ha felszívja magát a kis spanyol. Csak a győzelem az elfogadható, akárki kezd.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- hehe
ha kikap ez a csőcselék túlfizetett kisköcsög türhő banda, akkor jobb, ha nem is.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezeket így leírva látni, úgy hogy közben nézem az avádat...nem biztos, hogy holnap este találkozni akarnék veledhehe írta:az atleticot, a edzői stábjukat, minden egyes szurkolójukat, azok családtagjait, mindenkit felhúzunk szárazon.
nem érdekel SEMMILYEN kifogás.
semmi.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
az atleticot, a edzői stábjukat, minden egyes szurkolójukat, azok családtagjait, mindenkit felhúzunk szárazon.
semmi.
semmi.

- hehe
hol-nap
hol-nap
HOL-NAP
HOL-NAP