Vermaelen, Vertonghen vagy a Barca által most kinézett Mathieu!Mangala, Benatia, egyik dortmundos kh esetleg..sok opció azért nincsen.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 15:04
Vermaelen, Vertonghen vagy a Barca által most kinézett Mathieu!Mangala, Benatia, egyik dortmundos kh esetleg..sok opció azért nincsen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 14:59
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 24., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 24., szombat 10:31
Én is sok mindent szeretnék, de ...davidluiz eladása után murinnyó vinné varane-t.
Ha Rafa őszintén a szívére teszi a kezet, akkor ő is belátja, hogy idén a sérülése és a formája miatt abszolút jogos volt a 2 "öreg" primátusa! Emellett ha ma esetleg ő kezd és még magasba is emelheti a trófeát, akkor eleve nincs miről beszélni (Madridba inkább jönni, mintsem onnan távozni szeretnének majd a klasszisok). És akkor a vezetés szándékairól még nem is beszéltünk, mostanában inkább 200 millás kivásárlási árról olvasni Varane esetében!Csak akkor van realitása, ha a francia elkezdi verni az asztalt, hogy le akar lépni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 24., szombat 9:47
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 9:36
hehe írta:davidluiz eladása után murinnyó vinné varane-t.
fuck 'em.
aztán pepe kiöregszik és 2 év múlva nézzük egymást, mint a majmok.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. május 24., szombat 9:28
Nem tudom elképzelni, hogy ekkorát bakizzon a vezetőség. Csak akkor van realitása, ha a francia elkezdi verni az asztalt, hogy le akar lépni. Erre viszont nem hiszem, hogy oka lenne, jövőre, ha elkerülik a sérülések, akkor megfelelő játékpercet kaphat itt is, egy évre rá pedig el lehet kezdeni beépíteni véglegesen. Fiatal még, van ideje.davidluiz eladása után murinnyó vinné varane-t.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 24., szombat 9:13
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 24., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 23., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 23., péntek 23:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 23., péntek 18:30
Realista24 írta:A szokásos celebfejűről, Tádám.
En mar csak azt nem tudom, hogy ki a nagyobb celeb, szasza vagy tádám
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 23., péntek 14:05
Ahh ott nincs tere csak szenvedne...Nem beszélve hogy Miranda Godin-al egyetembe kicsinálná....akkor inkább Isco.bár aztán lehet, hogy modric-illarra-khedira kp lesz, a két szélen dm és bale centerben meg cr...ezt mondjuk nem igazán támogatnám.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 23., péntek 14:04
Ezzel a kp-val esélytelenek vagyunk. Két ilyen lassú játékost nem bír el a csapat. Megeszik őket a vadállat matracosok. Isco vs Morata kérdés meg egyértelmű.. Ha Morata lesz a kezdőben, akkor komolyan sírva fakadok. Nagyon bízom abban, hogy Benz tudja vállalni a játékot és akkor Illarra-Modric-DM-Bale-Benz-Ronaldo nem hangzik rosszul, bár Illarra összes labdaérintésénél infarktus közelben leszek..torjack írta:bár aztán lehet, hogy modric-illarra-khedira kp lesz, a két szélen dm és bale centerben meg cr...ezt mondjuk nem igazán támogatnám.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 23., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 23., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 23., péntek 13:12
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. május 23., péntek 13:01
Szerintem az a sanszos, ha Benz nincs, hogy Isco és DM is a középpályán lesz, Isco bal, DM jobb szélen, annyi külön feladattal, hogy rohangáljon föl támadásoknál. Így a már jól bevált 4-4-2/4-3-3:RealRaúl77 írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, viszont láthattuk, hogy ilyen esetekben rendre DM volt támadó, Isco pedig kp-n. Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.Realista24 írta:Benz teste feladta a végére, úgy tűnik. Ha nem kezd, akkor Isco lesz valószínű helyette. Ami szerintem nem egy elveszett ötlet, főleg ha felszívja magát a kis spanyol. Csak a győzelem az elfogadható, akárki kezd.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 12:25
A 24 című sorozat egyébként.szilamer írta:Akor nem láttam, de van egy olyan film amibe így számolnak egy csomószor vissza. Akkor én bocs
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 23., péntek 12:21
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem