Én is számolom vissza a perceket, úgy élek szerda óta mint valami Saolin Pap, nem iszok, nem eszek, lelkileg és fizikailag is készülök a legrosszabbra és legjobbra

Jövőhéten vizsgáim lesznek, de 1 másodpercig nem tudnék rákészülni szóval majd vasárnap este neki látok a tanulásnak. Megnéztem már a tavalyi kupadöntőt az Atleti ellen, a Bayern meccsre is úgy hangolódtam,hogy megnéztem a 2012es vesztes párharcot.... Nagyon izgulok, ez most meg kell legyen, nagyon sok szempontból fontos ez a trófea, legfőképpen ,hogy végre legyen egy kis nyugodtság a csapat körül, és amikor átszakad a gát általában jön a következő trófea is, mint pl a király kupa 2011-ben, azóta 2szer jutottunk döntőbe és 1szer meg is nyertük,vagy 98-ban a bl...
Otthon fogom nézni, egy ilyen volumenü meccset nem rontok el azzal ,hogy a sok részeg antirealos baromságait hallgassam

De részeg leszek az garantált, meg sírni is fogok az is biztos, remélem örömömben

Ja ls amolyan önkínzás képpen ,direkt a spot tv-n fogom nézni pedig van digim, akarom hallani faragó ricsi elcsuklott hangját és Hegyi Iván vergődését magzatpózban remegve a sport1 stúdiójában.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams