Tuti, hogy nem láttadszilamer írta:Imádom az ilyeneketsander írta: Két videó az útról :![]()
Jó film amit Marcelo néz, láttam én is, de már nem tudom a címét

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 12:12
Tuti, hogy nem láttadszilamer írta:Imádom az ilyeneketsander írta: Két videó az útról :![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 23., péntek 12:09
Bocsi a dupláért, de, ha ezt Realista meglátja, hogy nemvágod miről van szó, 2 hét bann.szilamer írta:Imádom az ilyeneketsander írta: Két videó az útról :![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 23., péntek 12:03
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 23., péntek 12:02
Imádom az ilyeneketsander írta: Két videó az útról :
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 23., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 23., péntek 10:23
Felejtős; egy pár héttel ezelőtti optimista becslés szerint sem kell vele komolyabban számolni úgy január-februárig!Hár meggyűlt Carló baja idényvégére. Egyébként Jesére mikor lehet számítani? A felkészülésen már ott lehet?
Reméljük; a középpálya (védekezés, létszámfölény kialakítása, kreativitás) és az ellenfél védelmének megbontása szempontjából a legjobb választás lenne ez a formáció, a 2 vadállat meg elől megoldja!Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 23., péntek 10:18
dm, bale, centerben meg cé, rakás szar az egész, isco kp-nRealRaúl77 írta:Ez lenne szerintem is a legjobb, viszont láthattuk, hogy ilyen esetekben rendre DM volt támadó, Isco pedig kp-n. Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.Realista24 írta:Benz teste feladta a végére, úgy tűnik. Ha nem kezd, akkor Isco lesz valószínű helyette. Ami szerintem nem egy elveszett ötlet, főleg ha felszívja magát a kis spanyol. Csak a győzelem az elfogadható, akárki kezd.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 23., péntek 10:09
Ez lenne szerintem is a legjobb, viszont láthattuk, hogy ilyen esetekben rendre DM volt támadó, Isco pedig kp-n. Abban reménykedhetünk, hogy most nem a szélsők közül valakit kell helyettesíteni, így talán van esély, hogy mégis Isco lesz feljebb.Realista24 írta:Benz teste feladta a végére, úgy tűnik. Ha nem kezd, akkor Isco lesz valószínű helyette. Ami szerintem nem egy elveszett ötlet, főleg ha felszívja magát a kis spanyol. Csak a győzelem az elfogadható, akárki kezd.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 23., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 9:59
Ezeket így leírva látni, úgy hogy közben nézem az avádat...nem biztos, hogy holnap este találkozni akarnék veledhehe írta:az atleticot, a edzői stábjukat, minden egyes szurkolójukat, azok családtagjait, mindenkit felhúzunk szárazon.
nem érdekel SEMMILYEN kifogás.
semmi.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 23., péntek 9:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 23., péntek 9:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 23., péntek 9:16
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 23., péntek 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 9:00
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 23., péntek 8:46
Köszi!Realista24 írta:Kb ennyi. Pepe 20%, Karim 70% hogy jatszik, de csak 50 hogy kezdeni fog.RealRaúl77 írta:Nem voltam pár napig net közelben. Visszaolvasgattam a híreket, de nem igazán derült ki számomra, hogy kinek kell kihagynia a döntőt? Pepéről tudom, hogy valószínű nem lehet ott. (?) Mik a hírek, kik nem tudnak holnap játszani? (pl másik topikban olvastam, hogy elvileg Benzema sem lesz? nekem ez tök új...)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 8:37
Kb ennyi. Pepe 20%, Karim 70% hogy jatszik, de csak 50 hogy kezdeni fog.RealRaúl77 írta:Nem voltam pár napig net közelben. Visszaolvasgattam a híreket, de nem igazán derült ki számomra, hogy kinek kell kihagynia a döntőt? Pepéről tudom, hogy valószínű nem lehet ott. (?) Mik a hírek, kik nem tudnak holnap játszani? (pl másik topikban olvastam, hogy elvileg Benzema sem lesz? nekem ez tök új...)
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 23., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 22., csütörtök 23:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 22., csütörtök 23:03
ahogy megcsillan a fején a fény, szorul a mez, alulra kis harisnya hogy ne legyen bibis a láb..sentry írta:Amúgy CR mit fog kapni ha az idegen mez feszül majd rajta. Lehet tényleg megnő a meleg Realmadrid szurkolók száma.
De most ha igazán g_ci vagyok, akkor elképzelem Robbent az XXXS-es pink mezben. Édes jó istenem.![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem