Bővebben:
Négy alkalommal tudtam megnézni, első kettőnél 29 percig jutottam, de mondom ezt akkor is lenyomom.
Igazából nézhetetlen foshalmaz, de megcsináltam!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 23., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 23., péntek 10:55
Azért a Függetlenség napja és a Holnapután is jó.istimester írta:Megnéztem a Gojirát, illetve visszanéztem a 97-es USA verzót.
Kérem, Emmerich filmje szokásosan egy marék szotyit se ér (kivéve a Csillagkapu). Ha Jean Reno nem szerepelne benne, akkor akkor az effekteken kívül teljesen értékelhetetlen. Vizsgák után belefektetek a legújabb kiadásba, remélem ott valami tartalomféle is lesz, a beszámolóitok alapján bízok benne ennyire.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 23., péntek 9:44
Hát nem tom mire számítasz, de lehet csalódnod kell. A film hangulata miatt jó elsősorban.istimester írta:remélem ott valami tartalomféle is lesz,
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. május 23., péntek 4:42
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 23., péntek 1:34
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. május 22., csütörtök 23:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 22., csütörtök 19:36
Igen, érezhető volt az a lazaság meg poénkodás, ami általánosságban jellemző a Marvel (mint képregény) filmekre. Ennek ellenére eléggé komoly volt ez az új X-Men, már csak a történet miatt is.András93 írta: mert Remy csak annyit írt, hogy Marvel feeling. Amivel gondolom arra utalt, hogy pont ezekre a Marvel filmekre (Captain America, Thor, stb.) hajaz.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. május 22., csütörtök 19:32
Nem csak.nmate írta:What?csabi* írta:most akkor az új x-men szériát is a marvel fogja csinálni vagy mi ? (még nem láttam)
Marvel egy képregénykiadó. Az X-Men képregényeket ők adták ki és ezt vitték filmvászonra.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 22., csütörtök 19:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 22., csütörtök 18:55
What?csabi* írta:most akkor az új x-men szériát is a marvel fogja csinálni vagy mi ? (még nem láttam)
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. május 22., csütörtök 18:16
most akkor az új x-men szériát is a marvel fogja csinálni vagy mi ? (még nem láttam)Remy írta:X-Men: Az eljövendő múlt napjai
Nem fogok hosszan írni róla, lényeg az, hogy nagyon jó volt! Szerintem a legjobb X-Men film lett. Komoly, és persze poénos is. Benne van a Marvel feeling. Jó a story. 8-9/10

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 22., csütörtök 18:00
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 22., csütörtök 0:16
Hatalmas. Én már a Már megint Malcolmban is nagyon bírtam, de a Breaking Bad után egyenesen istenítem...Baszki, ez a Bryan Cranston mekkora színész.Azt hittem, nagyobb szerepe lesz, de azért így is csillantott egyet a tudásából.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. május 21., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 21., szerda 16:06
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. május 21., szerda 15:53
Ja, csinálja a szcientológia filmjeit, mint anno Travolta.nmate írta:Minden évben kell egy Tom Cruise & sci-fi 20420131x kivesézett témával![]()
Legalább legyen akkor g'cilátványos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 21., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. május 21., szerda 14:52
Nekem is ültek a poénok. Mondjuk az tény, hogy az elején jobban, de sztem elég korrekt film, és nem csak a két öreg miatt.nmate írta:A vége felé unalmas volt már a folyamatos csépelődés szerintem.Remy írta:Mert vicces
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 21., szerda 14:48
Hát ez az.... Pont ezzel az elvárással ültem be az Oblivionra. Olyan szenvedés volt, hogy az valami hihetetlen. Talán a legrosszabb mozis élményem, pedig beültem már pár gyöngyszemrenmate írta:Mert vicces Minden évben kell egy Tom Cruise & sci-fi 20420131x kivesézett témával![]()
Legalább legyen akkor g'cilátványos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 21., szerda 14:42
A vége felé unalmas volt már a folyamatos csépelődés szerintem.Remy írta:Mert vicces
Minden évben kell egy Tom Cruise & sci-fi 20420131x kivesézett témávalsoadroli írta:Ez a film akkora bukta lesz, hogy öröm lesz nézni
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem