Hú de várom már a szombat estét.
Elvileg akkor ez lesz a kezdőnk:
-------------------Iker
Carvajal--Varane--Ramos--Coentrao
----------------Illarra
--------Modric--------Isco
--Di Maria----C.R---------Bale
Amikor Isco és Di Maria egyszerre vannak fenn, akkor az argentin mindig a szélen játszott, ebből gondolom, hogy ez most sem lesz másképp.
Most nincs már idő kísérletezni, de én ezt a kezdőt a bajnokikon kipróbáltam volna más szisztémában is ( akkor ugye még egy egészséges Benzemával a kezdőben vmelyik sérült futógép helyett), ami szerintem talán jobban működhetett volna:
védelem adott
----------Illarra
---Modric------Di MAria
--Bale-----C.R------Isco
Di MAria maradna középen, ahol sokkal jobb teljesítményre képes, mint a szélen, védekezésben is többet tenne hozzá, mint Isco.
C.R ugye Benzemát helyettesítené.
Iscónak az árnyékék pozíció anno nem jött be, ahogy a középpályán visszavontabb szerepben sem az igazi, szerintem elveszik az erőssége, az ahogy meg tudja bontani a védelmeket, 1vs1-be helyzeteket tudna kialakítani...
Itt nem kifejezetten szélsőt játszana, hanem bal oldali támadót, sokkal több támadó feladattal, mint ott ahol mostanában játszik. Valahogy el kellett volna érni, hogy visszakapjuk a szezon eleji Iscót, azt aki támadásban brillírozott.
Vagy csak egyszerűen elfáradt a srác, hogy érzitek? Szerintem fentebb kéne tolnia, nem abban a szerepkörben, amiben most van és aztán megint varázsolhatna.