Ez a harmas egyutt vagy nagyon instabil lenne, vagy kioltanank Modric osszes erosseget azzal hogy neki kellene felelni a kp stabilitasaert. Nehez kerdes hogy hogy lehetne kivenni onnan Xabi-t meg hogy ki kell-e venni, de ha potolni is akarjuk akkor sem Pogba a megoldas. Kell egy olyan ember a kozeppalyara aki biztonsagot es stabilitast ad, akinek az elsodleges dolga hogy fedezzen a tobbieknek. Modric es Pogba erre a szerepkorre oriasi pazarlas mert ok elore sokkal hasznosabbak ennel. Illarra o ilyen stilus de meg nem erzem hogy eleg lenne Real kezdobe, talan majd 1-2 ev mulva. Jelenleg a legjobb megoldas szerintem meg mindig Alonso. Pogbat a jelenlegi szerkezetben DiMaria helyen tudom elkepzelni egyedul ott viszont brutalis lenne. En mindenkeppen megprobalnam leigazolni, mert egyreszt nagyon jo es megnagyobb potencial van benne, masreszt Casemiro es Khedira nem igazan megoldas sehova. Nalam maradna Xabi es Modric a meccsek zomen jovore is es mellejuk harmadiknak DiMaria illetve Pogba mehet. Illarra tehermentesitene Xabit a meccsek mondjuk 40%-an, es meglatjuk beletanul-e. A szerkezethez nem nyulnek mert ez a mostani jol mukodik szerintem, nagyon jo az egyensuly a harom poszt kozott. Igy lenne kp-ra 6 minosegi ember akik kozul Isco es DM jatszhat a tamadoharmadban is nyugodtan. Khediraval es Casemiroval en nem szamolnek jovore mert leverik a lecet.Most összeállna egy Pogba-Modric-DM
itt én egyikre se mondanám, hogy vkp, Pogba lehetne egy hátsó b2b-szerűség, DM az előrébb lévő b2b szerűség, Modric pedig a híd, mikroszinten a 2 kp-s között és makroszinten a védelem és a támadósor között. Pogba testi adottságai hátul jól kijönnek, a helyezkedési, szerelési skilljei előtérbe kerülnek, elöl DM bemozoghat valamelyik szélső mögé, indíthat, lőhet, Modric meg hozza Modricot, az bőven elég. Ha ez a három ember összeszokna, egy olyan masszív, együtt mozgó szerkezetet alkothatna, amit megbontani maximum ütvefúróval lehetne. Nálam ez egy jó hármas lenne, a padon Xabi, akit be lehet vetni alkalomadtán, Isco, akivel feljebb is számolnék, de a rotáció miatt a kp-n is szerepet kapna, illetve Illarra/Khedira/Casemiro hármasból egy. Aztán ha Xabi lelép (vagy esetleg DM) akkor gondolkodnék Rakitic/Kroos és egyéb neveken
Nem vagyok meglepodve hogy Pogba az elsodleges celpont a nyaron, o lenne talan a legjobb megoldas. Mellette ugye kell egy tamado is. Ha szegeny Jesenek nem lett volna ez a serulese akkor azt mondanam hogy nem szukseges, de igy kell meg egy ember DM es Isco melle aki tud elol jatszani. Igazsag szerint Suarez lenne a legidealisabb nyilvan, de bazi draga ez a 100millio meg megtobb teljesseggel vicc, szoval valoszinuleg felejtos. Nezni kell mas utan.
Mondjuk ha Perezek el tudnak hozni a kettot mondjuk 120 alatt, akkor lehet lefosnam a bokam.