Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abigail várható volt, Jack tanonca kapcsán megtanulta az ember, hogy egy-egy felbukkanó testrész nem jelenti a tulajdonos halálát.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 24., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 18:06
ziro4vr írta:hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titkon reménykedtem, hogy a szerencsétlen jack fel lesz tálalva valahogy, de így se rosszahogy Hannibal állt az esőben..úristen. Abigalben szinte biztos voltam..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 24., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 24., szombat 9:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 22., csütörtök 22:25
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 21., szerda 23:13
Minden héten beajánlom valakinek.P. Krisz írta:Banshee season 1-2
![]()
![]()
ez mekkora sorozat bakker , a fórumon ajánlotta valaki és nem kellett csalódnom benne
...
10/9
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 21., szerda 20:28
Beletrafáltál.Boky írta:elég közepesnek tűnik, de terry o'quinn miatt az első részt megnézem. a nigga csávó ránézésre tuti valami rapper, erre nagy tételben fogadnékdoncsontos írta:Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.
https://www.youtube.com/watch?v=aCz7j1ekE1U
így előzetesről vélemény?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. május 21., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 21., szerda 16:56
h3x0r írta:Ha mar Réjzen es az elemzes.. par honapja valaki feltett egy kerdest a Lost utolso evadjaval kapcsolatban, Réj pedig elkezdte magyarazni ugy, hogy nem is latta a reszt csak elolvasott rola egy tartalmatnmate írta:Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 21., szerda 16:56
elég közepesnek tűnik, de terry o'quinn miatt az első részt megnézem. a nigga csávó ránézésre tuti valami rapper, erre nagy tételben fogadnékdoncsontos írta:Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.
https://www.youtube.com/watch?v=aCz7j1ekE1U
így előzetesről vélemény?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 21., szerda 16:45
Ha mar Réjzen es az elemzes.. par honapja valaki feltett egy kerdest a Lost utolso evadjaval kapcsolatban, Réj pedig elkezdte magyarazni ugy, hogy nem is latta a reszt csak elolvasott rola egy tartalmatnmate írta:Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 21., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 21., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. május 20., kedd 16:21
ferni ha a sorozat történéseit beszélik meg (mi fog történni még a könyvek alapján stb.) annak meg a könyvek topikban nincs helye.ferni írta:GoT
ne írjatok már bakker ide könyves spoilert, ez a Sorozatok topik, mint látjátok, ok, hogy odaírjátok, hogy spoiler (GThez képest ez már haladás....), de sokszor nem bírja az ember megállni, hogy ne olvasson bele, ilyen az emberi természet.
szóval ha kérhetném menjetek a könyvek topikba és ne itt dumáljátok át ezeket pls.
tudom, hogy az én hibám is ezek, hogy elgyengülök, de nem hiszem, hogy itten a könyves dolgokról kellene beszélni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 20., kedd 13:44
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 20., kedd 13:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 20., kedd 12:58
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt mindegy honnan kamerázzák, akkor is egy böszme nagy állat.Bocs a dupláért csak találtam egy egész jó szemléltető képet a Hegyhez.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 20., kedd 12:52
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem