Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zsombor

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 24., szombat 18:08

Hannibal még mindig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abigail várható volt, Jack tanonca kapcsán megtanulta az ember, hogy egy-egy felbukkanó testrész nem jelenti a tulajdonos halálát. :mrgreen: De azért erős váltás volt a fiatal Alana után egy gilfre rámenni. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2014. május 24., szombat 18:10-kor.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 18:06

ziro4vr írta:hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titkon reménykedtem, hogy a szerencsétlen jack fel lesz tálalva valahogy, de így se rossz :D ahogy Hannibal állt az esőben..úristen. Abigalben szinte biztos voltam..

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abigailt én is vártam, no meg cliffet a sebesültekkel, de aztán a végén jött scully, na ott letettem a hajam :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 24., szombat 16:52

hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!titkon reménykedtem, hogy a szerencsétlen jack fel lesz tálalva valahogy, de így se rossz :D ahogy Hannibal állt az esőben..úristen. Abigalben szinte biztos voltam..
Nem illik.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 24., szombat 13:33

hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!uramisten, ezt a zsenialitást. bryan fuller óriási. nincsenek szavak erre az évadra/sorozatra.
10/10

majdnem kinyomtam mikor elment a képernyő, de végig akartam hallgatni azt a zongorát a végén, pont belebotlottam az end creditses jelenetbe :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 24., szombat 10:40

Hannibal évadzáró

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt mocskosul odarakták :salute: de messze van még 2015...világ szégyene lett volna a folytatást nem berendelni. zseniális minden perce.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 24., szombat 9:34

Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évadzáró is nagyon oda lett téve. Egyáltalán nem az történt, amit vártam, de így sincsen hiányérzetem. Csak most lehet megint várni január-február környékéig, míg folytatják ezt a mesterművet. :'(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 22., csütörtök 22:25

Jó volt Jack bácsi legújabb része, viszont szerintem egy kicsit kiszámítható volt. Ez eddig nem így volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 21., szerda 23:13

P. Krisz írta:Banshee season 1-2
:ozil: :x
ez mekkora sorozat bakker , a fórumon ajánlotta valaki és nem kellett csalódnom benne
...

10/9
Minden héten beajánlom valakinek. :D
Nálam 10/10, eddigi legnagyobb kedvenc.

Egyébként sokat köszönhetek a fórumnak, korábban sosem gondoltam volna, hogy ráfüggök majd akármelyik sorozatra így tévén kívül, aztán elkezdtem a Zöld íjászt, mivel minden csak róla szólt akkoriban, utána jött a No.1, majd jött az HBO a True Detective-vel, néhány hét alatt pedig lement az eddigi három évad az Amerikai Horror Sztoriból.
Ja, az első a Hannibal volt az Íjász előtt még jóval, amint kint lesz az összes rész magyarul, ezt az évadot is pótolni fogom.
GoT - még el sem kezdtem, a gépen pihen az összes rész, Bates Motel dettó, Breaking Bad első évad lenyomva, a többi még pihen.

:salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 21., szerda 20:28

Boky írta:
doncsontos írta:Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.

https://www.youtube.com/watch?v=aCz7j1ekE1U

így előzetesről vélemény? :hmmm:
elég közepesnek tűnik, de terry o'quinn miatt az első részt megnézem. a nigga csávó ránézésre tuti valami rapper, erre nagy tételben fogadnék :lol:
Beletrafáltál. :D Én speciel csak miatta akadtam fenn ezen a traileren. Amúgy RZA a Wu-Tang egyik alapítója.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. május 21., szerda 19:55

Banshee season 1-2
:ozil: :x
ez mekkora sorozat bakker , a fórumon ajánlotta valaki és nem kellett csalódnom benne , jót tesz a sorozatnak hogy "kábelen" fut és nyíltan merik ábrázolni az erőszakot és a szexet is
az operatőri munkával nem vagyok teljesen megelégedve , túl sok benne a kézi kamerás felvétel és olyan "remegős" a kép
várom a 3. évadot
10/9
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 21., szerda 16:56

h3x0r írta:
nmate írta:Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.
Ha mar Réjzen es az elemzes.. par honapja valaki feltett egy kerdest a Lost utolso evadjaval kapcsolatban, Réj pedig elkezdte magyarazni ugy, hogy nem is latta a reszt csak elolvasott rola egy tartalmat :lol:

Én voltam a szerencsés áldozat. :lol:
Sőt Réj csak 1-2 évadott látott a sorozatból és úgy akarta nekem beadni a dolgokat. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 21., szerda 16:56

doncsontos írta:Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.

elég közepesnek tűnik, de terry o'quinn miatt az első részt megnézem. a nigga csávó ránézésre tuti valami rapper, erre nagy tételben fogadnék :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 21., szerda 16:45

nmate írta:Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.
Ha mar Réjzen es az elemzes.. par honapja valaki feltett egy kerdest a Lost utolso evadjaval kapcsolatban, Réj pedig elkezdte magyarazni ugy, hogy nem is latta a reszt csak elolvasott rola egy tartalmat :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 21., szerda 12:05

Előzetes alapján csak Réjzen tud elemezni, de így első blikkre egy közepes akciósorozatnak néz ki.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 21., szerda 11:55

Holnap indul a FOX-on a Gang Related című sorozat.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2014. május 20., kedd 16:21

ferni írta:GoT
ne írjatok már bakker ide könyves spoilert, ez a Sorozatok topik, mint látjátok, ok, hogy odaírjátok, hogy spoiler (GThez képest ez már haladás.... :mrgreen: ), de sokszor nem bírja az ember megállni, hogy ne olvasson bele, ilyen az emberi természet.
szóval ha kérhetném menjetek a könyvek topikba és ne itt dumáljátok át ezeket pls.
tudom, hogy az én hibám is ezek, hogy elgyengülök, de nem hiszem, hogy itten a könyves dolgokról kellene beszélni.
ferni ha a sorozat történéseit beszélik meg (mi fog történni még a könyvek alapján stb.) annak meg a könyvek topikban nincs helye. :mrgreen:
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 20., kedd 13:44

GoT
ne írjatok már bakker ide könyves spoilert, ez a Sorozatok topik, mint látjátok, ok, hogy odaírjátok, hogy spoiler (GThez képest ez már haladás.... :mrgreen: ), de sokszor nem bírja az ember megállni, hogy ne olvasson bele, ilyen az emberi természet.
szóval ha kérhetném menjetek a könyvek topikba és ne itt dumáljátok át ezeket pls.
tudom, hogy az én hibám is ezek, hogy elgyengülök, de nem hiszem, hogy itten a könyves dolgokról kellene beszélni.

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 20., kedd 13:06

conan stevens volt gregor az 1. évadban, szerintem ő illett leginkább a szerepre a 213 centi - 150 kilójával. (egy kicsit ciki kép róla :lol:

ian whyte a 2. évadban, hármuk közül ő illik (szerintem) a legkevésbé a hegyhez. ő 216 centi.

a mostani meg Hafþór Júlíus Björnsson 205 centi, cirka 180 kiló :lol: ha ő nem hegy, akkor senki, csak kicsit szelídebb az arca, mint stevensé.

amúgy a hegy elvileg a könyvben 8 láb, 240 centi magas.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 20., kedd 12:58

Bocs a dupláért csak találtam egy egész jó szemléltető képet a Hegyhez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt mindegy honnan kamerázzák, akkor is egy böszme nagy állat. :mrgreen:
Az a jó, hogy mivel nem olvastam a könyvet, így lövésem nincs, mi lesz a párbaj vége, mert az eddigi évadokat alapul véve, simán benne van az is, hogy a hegy fog győzni... várós nagyon :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 20., kedd 12:52

Bocs a dupláért csak találtam egy egész jó szemléltető képet a Hegyhez. http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/ ... ac8e08.jpg :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: