Szoval csak gratulalni szeretnek

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 22., csütörtök 1:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 21., szerda 22:34
Ja csak van ego,meg EGO,meg van Messi akizsebrerakja az egész klubot...szal nem értettél meg,én itt arra gondolok hogy bele fog törni a bicskája,mint Tata-nak mert nincs tapasztalata olyan játékosokkal,akik már mindent megnyertek,amit lehet,hogy hogyan kellene mégjobban motiválni őket...Becksy23 írta:Szerinted a Celta Vigo-nál nincsenek egoisták? Itt aki Megye3-ban játszik úgy megy az utcán mintha Ronaldo tőle tanult volna... Aki focizik az 95%-ban kib...ott egoista.morientes írta:Luís Eriquenek kifejezetten örülök.Ha azt hiszik hogy ő lesz ott az új Simeone,akkor már most rá**tak...vagy új Pep,mindegy.Ha Messi marad-és persze hogy marad-akkor is ő lesz ott a fő baájba ahogy eddig.Ráadásul Enriqenek nagy falat lesz ez,azt hiszem.Itt egok vannak,akiket kezelni kell(ene) tudni,ez nem a celta...úgy jár majd mind Tata,aki ráadásul sztm edzőnek is jobb...
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 21., szerda 20:19
Szerinted a Celta Vigo-nál nincsenek egoisták? Itt aki Megye3-ban játszik úgy megy az utcán mintha Ronaldo tőle tanult volna... Aki focizik az 95%-ban kib...ott egoista.morientes írta:Luís Eriquenek kifejezetten örülök.Ha azt hiszik hogy ő lesz ott az új Simeone,akkor már most rá**tak...vagy új Pep,mindegy.Ha Messi marad-és persze hogy marad-akkor is ő lesz ott a fő baájba ahogy eddig.Ráadásul Enriqenek nagy falat lesz ez,azt hiszem.Itt egok vannak,akiket kezelni kell(ene) tudni,ez nem a celta...úgy jár majd mind Tata,aki ráadásul sztm edzőnek is jobb...
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 21., szerda 20:00
Nem kötekedés céljából de mi tetszett ebben a nyilatkozatban ? Semmi különlegeset nem mond csak azt amit mindenki hallani akart... Amugy milyen változásokat ígér ? Mert nekem annyi jött le hogy ismét sokat szeretnék birtokolni a labdát és intenzív támadásépítést szeretnének. Hasonlót szeretne mint Pep annak idején.GT37 írta:Enrique nyilatkozata egyébként szimpatikus volt (ha érdekel valakit: KATT), bár sok konkrétum nem hangzott el, nekem az jött le belőle, hogy tudja, hogy változtatásokra van szükség, és meg is meri majd lépni ezeket. (Bár lehet, hogy csak túl pozitívan állok hozzá a dologhoz.)
Szóval kíváncsian várom ezt az új projektet, remélem, a vezetőség a lehető legnagyobb szabadságot adja majd neki az átigazolások ügyében, és nem Zubi fog az összes érkezőről és távozóról dönteni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 21., szerda 19:38
Most warn, következőnél hosszabb pihenő. Emeld a színvonalat máshol.Drake írta:Csabi írta:szerintem is szivesen lenne messi csicskája ő is.
És?Ha olyan játékot nyom mint a Shittyben,akkor felőlem a szertáros is becsicskíthatja.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 21., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. május 21., szerda 18:48
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 21., szerda 18:46
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 21., szerda 18:35
Én simán el tudom képzelni, hogy Busquets mellett játszana a középpályán, akár mondjuk egy olyan felállásban, hogy Touré-Busquets-Cesc, előttük pedig Neymar-Messi-Iniesta, akár egy olyanban, hogy Touré-Busquets-Iniesta, előttük pedig három támadó, Messi, Neymar és Sánchez például (ha marad). De szerepelhetne szűrőként is néha-néha, amikor Busquets pihen vagy sérült, illetve ki lehetne próbálni akár a 4-2-3-1-et is a Busquets-Yaya párossal. Szóval a taktikai rugalmasság szempontjából sokat jelentene Yaya (vagy egy hasonló típusú játékos érkezése).ateeemadrid írta:felőlem aztán nyugodtan mehet a barcába, majd elüldögél busquets mögött a kispadon. legalább song nem fog unatkozni annyira.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 21., szerda 18:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 21., szerda 18:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 21., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 21., szerda 17:52
Drake írta:Csabi írta:szerintem is szivesen lenne messi csicskája ő is.
És?Ha olyan játékot nyom mint a Shittyben,akkor felőlem a szertáros is becsicskíthatja.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 21., szerda 17:47
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 21., szerda 17:46
mért vegyen bárki is komolyan öreg, amikor annyi tiszteleted nincs egy csapat iránt, hogy nemhogy rosszul, hanem trágárul írod le a nevüket? mi sem (az értelmesebbje) bőrszalonnázunk, meg bárkázunk, pedig azért az utóbbinál az érzelmek nagyobbak.Drake írta:Csabi írta:szerintem is szivesen lenne messi csicskája ő is.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 21., szerda 17:36
Csabi írta:szerintem is szivesen lenne messi csicskája ő is.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 21., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 21., szerda 17:29
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. május 21., szerda 14:28
Azért az kemény lenne, ha egy Barca-Realon a 70. percben Gomezt Llorrente váltaná...GT37 írta:Hivatalosan is bemutatták a jövő évi első számú mezünket, nekem nagyon bejön.
http://twitter.com/barcastuff/status/46 ... 36/photo/1
Enrique aláírta a szerződését, Ter Stegent bemutatása pedig holnap lesz.
A katalán lapok meg arról írnak, hogy Fernando Llorente a kiszemelt a középcsatár posztjára, de felmerült már Gomez neve is.(Amúgy elvileg csak Enrique akar középcsatárt, Zubi nem...)
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem