doncsontos írta:Sajnálom azokat akiknek ilyen kp tervei vannak. Szerintem egybe biztosak lehetünk, hogy Carlopapa jövőre is ha egészséges Xabi akkor ő lesz a kezdőnk. A szezon első felébe mindenképp aztán kitudja hogy alakulnak a dolgok. Pogba se vkp posztra jönne és Rakitic se hiába rajzolgatják itt sokan úgy a kp-t, hogy ők vannak ott... de még Modric sem az.
----------Alonso/Illarra-------------
Modric/Rakitic-------------Pogba/DM
Ez már inkább hasonlít érzésem szerint Ancelotti elképzeléseihez. Csak ez a kp meg elég nagy luxus. Na mind1 érdekes nyarunk lesz az biztos.
Láthattuk, hogy Xabi nagyon belassult már, nem bír egy szezont. Vagy Illarat kell beépíteni vagy létrehozni egy új rendszert.
Szerintem a 3 ember tökéletesen el tudná látni a védekező feladatokat, de ahhoz olyan koncepció is kell. Persze ízlések és pofonok, nem az én kis fostos hsz-em fogja meghatározni Carlo felállását, jobban tudja az öreg, de szerintem elég fineszes lenne ez a csapat ilyen játékosokkal és végre csapatvédekezéssel - ergo Cé nem verhetné mindig elöl a brét, de cserébe pihenhetne is, nem kell 2-0nál még 30 percet játszania a favágók ellen...