HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 20., kedd 15:48
Nagyon remélem, hogy DM marad. Nagyon jól megtaláltuk a helyét középen. Nagyon maximum egy 60+-os ajánlat esetén gondolkodnék el, alatta nem ülnék le tárgyalni senkivel. Rajta kívül Modricot, és Alosnot tartanám meg egyértelműen, ha csak a kp-ról beszélünk.
Khedirát egy remélhetőleg jól sikerült német vb - na nem azért mert nekik szurkolnék, csak az árát felnyomná, mert egy majd' kihagyott szezon után sajnos nem biztos, hogy beszélhetünk a szezon elején rebegtetett 30-40M-ról, ezt talán a vb, amennyiben németeknek viszonylag sikeres, Khedira szereplése mellett, valamelyest javíthatja - után egy 30M körüli összegért elengedném/elvárnék érte. Elvileg vevő rá a nagyvilág. Én tőlem egy NDK-s szépségipari cég is viheti reklámfigurának, csak vigyék. Illetve Casemiro-tól is megválnék kb 2 évre kötött opcióval.
Illarra pedig nagy talány. Járható út az is, hogy egy évet hagyunk neki, vagy hogy egy évet kölcsönben szerepeljen, de nem tudom, mennyire kamatozna az idei eladása, a vásárlását figyelembe véve. Kétlem, hogy az érte kiadott összeg túlzottan megtérülne most jelen pillanatban.
Hogy kit hoznék? Egyértelműen valakit Xabi padra szorulásával, merthogy rá csereként számítanék ezentúl, pontosabban fogalmazva csökkentett játékpercben, most, hogy ez hogy oszlik el, az mindegy, nyilván benne van, hogy több meccsen kezdő is, de alapjáraton ne számítanék rá a "gála11"-ben már, helyette egy védekezőbb arc kellene Modric és DM mellé. DM igazából jobban támadna, mint védekezne, Modric köztes, és kell valaki, aki őket tehermentesít védekezésben, de támadásban is hozzátesz.
Padra jöhet Rakitic olcsóért, de tényleg nem eget verő összegért, tökéletes kiegészítő ember lenne. Alonso&Rakitic pad elég szilárd lenne. Plusz itt van Isco, akit úgy látszik kp-ra nevelünk, bár én a támadó harmadban szívesebben látnám. Szóval ezért is nem írok harmadik embert a cserék közé, hisz előfordulhat, hogy valaki marad, vagy valószínűleg Isco lesz, mint többen is írták Modric alternatívája, így hozzávetőlegesen csereszabatos (ha ellophatom a kifejezést) lesz a dolog.
Így nézne ki:
Modric/Isco-???/Alonso-DM/Rakitic; rendre: köztes-védekezőbb-támadóbb.
A ??? helyére nem írtam, mert dobálózhatnék Pogbával, vagy Vidallal, de olyan nagyon sok Juve meccset igazából nem láttam, hogy ítélkezhessek. Meghagyom Carlonak és Pereznek a döntést.
A többi csapatrészről nem írnék sokat (egyelőre), mert egyrészt ez a legégetőbb, itt kell egy kissé nagyobb játékosmozgás, másrészt mindjárt lemerül a laptopom. A védelemmel, és a támadósorral sok gond nincs, ott csak a padsort kell csinosítani leginkább. A kezdő szerintem rendben van. Védelemnél az esetleges távozókat kell csak pótolni, gondolok itt arra, hogy Arbeloa távozásáról voltak hírek, valamint az örökös balhátvéd téma. Én személy szerint nem változtatnék.
Elől pedig Moratat kell elpasszolni a jó gól/perc mutatóival egy lúzernek egy húszasért, aztán mindenki boldog. Jesé minél előbbi újra beépítése kell, valamint a csatárkérdést eldönteni, de szerintem, sokakkal ellentétben, nem olyan égető a dolog. Annyi biztos, hogy a kp fontosabb. Aztán, ha valóban Iscoval kp-n számolunk, mert eddig, ha szélen kellett volna valakinek játszania, akkor is inkább DM ment fel, mint Isco, és ezt jövőre már nem szeretném meglátni, szóval ha Iscot semmiképp nem játszatjuk majd szélsőtámadóként, akkor oda is kell csereembert hozni, mert Jesé még sokáig nem lesz (szegény gyerek, szerintem simán ment volna VB-re is!).
Röviden ennyi lenne, amit én gondolok.