Ez butaság... Piquevel most hosszabbítottak!R.M.C.F írta:Most a barca kezd el hasonló cipőt felhúzni mint mi 2004től.....éveken át szartunk a védelem megerősítése, lásd vdb kérései...edzőkeringők,játékos keringők,túlzott hierarchia.
stb...

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 21., szerda 11:20
Ez butaság... Piquevel most hosszabbítottak!R.M.C.F írta:Most a barca kezd el hasonló cipőt felhúzni mint mi 2004től.....éveken át szartunk a védelem megerősítése, lásd vdb kérései...edzőkeringők,játékos keringők,túlzott hierarchia.
stb...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 21., szerda 9:29
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 21., szerda 8:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 20., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 20., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 20., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 20., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 20., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 20., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 20:37
Lehet annyit ivott, hogy masnap mar nem emlekezett se a koszontesre, se a nagy partyraBBeno írta:amugy erre a yaya-s kamura visszatérve, mi az hogy nem ünnepelték meg a szülinapját? láttam egy videót mikor mennek UAE-be és a gépen tolják oda a zsúrkocsin a tortát és mindenki énekel yayanak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 20., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 20., kedd 20:02
...mindenkit arra kérek, hogy semmit se vegyen komolyan a jövőmmel kapcsolatban, amit nem az én számból hallanak. A Manchester City iránti elkötelezettségemre a pályán nyújtott teljesítményem a bizonyíték.”
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 20., kedd 19:25
Csabi írta:Persze h elengedik yayat, hiszen visszavagyik a nevelo egyesuletebe
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 20., kedd 16:12
Jó, de gondolom, aki leigazolja Moratat, az nem egyből várja el tőle, hogy 20-30 gólos szezonokat hozzon le. Llorrente szintjét elérni nem nagy tudomány, Morata is el fogja érni azt.Kerlon írta:
Mondjuk Remy hozzászólásához hozzászólnék: Llorrente szerintem annyira nem volt rossz csatár a stílusában, sőt... SO-ban is érvényesült. Angliában még jobban tudna szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 20., kedd 16:08
ziro4vr írta:Khedira ezt csinálja amióta él..elhitet..azzal nem lesz gondRemy írta: Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 20., kedd 15:27
Khedira ezt csinálja amióta él..elhitet..azzal nem lesz gondRemy írta: Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.
most miért, tök megbecsülték és kihasználták tehetségétCsabi írta:Persze h elengedik yayat, hiszen visszavagyik a nevelo egyesuletebe
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 20., kedd 15:24
Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.ziro4vr írta:Yaya maradni fog a fenekén, a másik kettő közül kell valamelyiket elhozni, azok ketten együtt biztos nem lesznek juvésak jövőre, lehetőleg Morata/Khedira valakit be kell vonni oszt csókolom.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 20., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 20., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 20., kedd 14:43
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem