Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Arbeloa távozik?
A. Cole remélem nem jön hozzánk, nem éri meg azt a 10 millát ami az aláírási pénze, meg a fizuja. . .
Kell legalább egy kezdő szintű kp., és a csatárkérdésen is erősen el kell gondolkozni (ha Benzema marad mint no.1, akkor is nagyon jó 2 cserét kell hozni, még egyszer 1 darab Moratával a padon nekifutni a szezonnak őrültség lenne, kell egy tapasztalt valaki, és egy fiatal 3-ik opciónak).
A. Cole remélem nem jön hozzánk, nem éri meg azt a 10 millát ami az aláírási pénze, meg a fizuja. . .
Kell legalább egy kezdő szintű kp., és a csatárkérdésen is erősen el kell gondolkozni (ha Benzema marad mint no.1, akkor is nagyon jó 2 cserét kell hozni, még egyszer 1 darab Moratával a padon nekifutni a szezonnak őrültség lenne, kell egy tapasztalt valaki, és egy fiatal 3-ik opciónak).
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Az biztos, hogy nagyon súlyos pénzt kell majd érte lerakni, aki komolyan akarja --> a Juvénak (véleményem szerint 50 és 70 milla között) és magának a játékosnak fizetésként egyaránt! Kíváncsi vagyok rá, hogy a Real Madrid milyen formában fedezné ezt a transzfert --> "vezéráldozatokkal" (Di María és/vagy KhediraNincs mese, le kell rakni a dellát

Kroosra személy szerint idén semmi esélyt nem látok, a horvátnak viszont örülnék kereterősítés szempontjából!Rakitic/Kroos
Érdekes nyárnak ígérkezik, mert eddig a keretben meglévő 2 hiányposzttal szemben mindössze 1 biztosnak tűnő, + 1 nagyon sanszos távozónk van Morata (15 milla ?) és Casemiro személyében; meg pár ?-jeles emberke --> Karim, Di María, Khedira, Arbeloa! Coentrao ugye a legújabb pletykák és Carlo nyilatkozata szerint is elvileg marad (de Moreno is ugrásra készen).
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
madridronie írta:Tegnap ugye volt már róla szó és válaszoltam a kérdésre egy közel 2 hónapos ügynöki nyilatkozatra hivatkozva, na ma ezt az érintettek, vagyis Mino Raiola és Pogba újfent megismételték a L'Equipe-nek; ergo az ügynöke szerint ugyan Pogba abszolút jól érzi magát Torinóban, egy jó ajánlat /ezeket állítása szerint biztosan meghallgatják majd/ - amely minden érintett fél számára előnyös - esetén, mint azt tudjuk bármi megtörténhet a fociban! A játékos maga pedig kijelentette, hogy jelenleg csak a vb. számít és kizárólag a játékra koncentrál, emellett tagadta azokat a pletykákat, hogy bárkivel (Zizou) is beszélt volna a jövőjéről telefonon!Pogbára mennyi esélyt mutatkozik

Nincs mese, lekell rakni a dellát, aztán miután véget ért a Világbajnokság számára azonnal bemutatni Rakitic/Kroos komával együtt. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tegnap ugye volt már róla szó és válaszoltam a kérdésre egy közel 2 hónapos ügynöki nyilatkozatra hivatkozva, na ma ezt az érintettek, vagyis Mino Raiola és Pogba újfent megismételték a L'Equipe-nek; ergo az ügynöke szerint ugyan Pogba abszolút jól érzi magát Torinóban, egy jó ajánlat /ezeket állítása szerint biztosan meghallgatják majd/ - amely minden érintett fél számára előnyös - esetén, mint azt tudjuk bármi megtörténhet a fociban! A játékos maga pedig kijelentette, hogy jelenleg csak a vb. számít és kizárólag a játékra koncentrál, emellett tagadta azokat a pletykákat, hogy bárkivel (Zizou) is beszélt volna a jövőjéről telefonon!Pogbára mennyi esélyt mutatkozik
RealMadrid
RealMadrid
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
hehe írta:1. baromság.ferni írta:no, meg van az új nyári célpont![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... na-2336943
de szép lenne, kár, hogy nincs rá túl sok esély...
2. ha menne a barcába menne.
3. felesleges, 31 éves, ha 24 lenne, egy százast nyugodtan oda lehetne dobni, de
4. sohasem fog itt játszani a barcás múltja miatt.
Ja, sajnos túl késő már. Pedig mekkora lenne egy 25 éves Yaya...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
1. baromság.ferni írta:no, meg van az új nyári célpont![]()
![]()
![]()
2. ha menne a barcába menne.
3. felesleges, 31 éves, ha 24 lenne, egy százast nyugodtan oda lehetne dobni, de
4. sohasem fog itt játszani a barcás múltja miatt.

- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De lesz. Mikor megkérdezték, hogy Illarra játszik-e majd, azt nyilatkozta, hogy a kérdező ráfázott, mert majd a szombati, fő sajtótájékoztatón mondja el a kezdőt. Ekkor szóltak Neki, hogy a sajtótájékoztató pénteken lesz. Ő nevetett, majd mondta, hogy nem baj, akkor szombaton mondja el a kezdőt.Géci írta:Akkor így gondolom nem fognak pénteken sajtótájékoztatót tartani!?

Szóval tömören, lesz pénteken is.
no, meg van az új nyári célpont

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor így gondolom nem fognak pénteken sajtótájékoztatót tartani!?Csabi írta:Simeone tegnap nyilatkozott
-
Én marcán nézem, csak azt nem értem, hogy miért ma nyilatkozik?

Tudom, hogy sokat nem mond, de itt egy kép, Pogba hivatalos twitteréről, arról ahogy a következő Juventus bajnokgyőzelemről és a VB győzelemről álmodik.
Bár álmodozhat Real mezben is, hogy a Juventus legyen a bajnok!

Bár álmodozhat Real mezben is, hogy a Juventus legyen a bajnok!

- madridronie
Pogba jövője szinte száz, hogy csak a vb. után dől majd el --> addig sem az ajánlatokkal, sem a Juve szerződéshosszabbítási javaslatával nem nagyon fognak komolyabban foglalkozni az ügynökével (la.is Mino Raiola állítása szerint). Az szerintem továbbra is egyértelmű, hogy kiemelt célpontról van szó a francia középpályás személyében, de hogy valóban érkezik-e a Madridba, az a jövő zenéje! Ami pedig Suárezt illeti, nos a az elmúlt hetekben megjelent pletykák alapján nekem az jön le és az a véleményem, hogy az uru csak és kizárólag Karim távozása esetén öltözne fehérbe, így a Karim-Suárez duó szerintem abszolút felejtős; vagy az egyik, vagy a másik --> de ketten együtt szinte kizárt (persze Perez papa tud meglepetést okozni, de most nagyot néznék, ha ezt így összehozná)!Főnök, Pogbára mennyi esélyt mutatkozik?
Csatárkérdésbe most ki az elsődleges célpont? Suárez még mindig?
Rakitic+Pogba+Suárez.

Szerintem a másikról, akik szintén a Fichajes.net-ről vették, fordították!Realos oldalról vettem.
Teletíííp

RealMadrid
RealMadrid
Folyamatosan szörpözök a döntő előtt.
na de Offbú" ki, túl sok a moderátor.

na de Offbú" ki, túl sok a moderátor.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Teletííípattareal írta:Realos oldalról vettem.

Gyakran szörpözöl mostanság? :Đtubatibi írta:Rakitic+Pogba+Suárez.
attareal írta:Olvastam és kész.

Egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy nem hozzuk el Pogbát. Annyira kéne a srác mint egy falat kenyér. Itt van Zizu, Varane, Benya is neki, hogy legyen kivel csigát reggelizni...

Ami még örvendetes,hogy a media is nem foglalkozik az átigazolásokkal.Most hagyni kell a csapatot hogy nyugodtan tudjanak készülni a döntőre.Egyebkent meg a BL donto elotti napokban biztos hogy Perez meg Ancelotti is az uj igazolasokkal foglalkozik..
Persze, lehet puhatolozni tobb jatekosnal is, de jelenleg fontosabb dolguk is van mint a jovo evi keret megtervezese.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
semmi gondtubatibi írta:Bocs tesó, még mindig.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Realos oldalról vettem.
Nem blikk, meg bors.
Nem blikk, meg bors.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- h3x0r
Miert kerdezel hulyesegeket?tubatibi írta:Az én hibám, hogy megmertem egyáltalán kérdezni.

En a helyi kiskegyed fb oldalan lattam valami hasonlo hirtBoky írta:valami bors szintű fb oldalon olvasta tuti

Egyebkent meg a BL donto elotti napokban biztos hogy Perez meg Ancelotti is az uj igazolasokkal foglalkozik..
Persze, lehet puhatolozni tobb jatekosnal is, de jelenleg fontosabb dolguk is van mint a jovo evi keret megtervezese.
A 'dista facebook oldala posztolta?attareal írta:Realos oldalról vettem.
Nem blikk, meg bors.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. május 20., kedd 12:04-kor.