http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... na-2336943
de szép lenne, kár, hogy nincs rá túl sok esély...

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 20., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 20., kedd 14:23
Akkor így gondolom nem fognak pénteken sajtótájékoztatót tartani!?Csabi írta:Simeone tegnap nyilatkozott
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 20., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 20., kedd 14:17
Én marcán nézem, csak azt nem értem, hogy miért ma nyilatkozik?
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 20., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 20., kedd 12:36
Pogba jövője szinte száz, hogy csak a vb. után dől majd el --> addig sem az ajánlatokkal, sem a Juve szerződéshosszabbítási javaslatával nem nagyon fognak komolyabban foglalkozni az ügynökével (la.is Mino Raiola állítása szerint). Az szerintem továbbra is egyértelmű, hogy kiemelt célpontról van szó a francia középpályás személyében, de hogy valóban érkezik-e a Madridba, az a jövő zenéje! Ami pedig Suárezt illeti, nos a az elmúlt hetekben megjelent pletykák alapján nekem az jön le és az a véleményem, hogy az uru csak és kizárólag Karim távozása esetén öltözne fehérbe, így a Karim-Suárez duó szerintem abszolút felejtős; vagy az egyik, vagy a másik --> de ketten együtt szinte kizárt (persze Perez papa tud meglepetést okozni, de most nagyot néznék, ha ezt így összehozná)!Főnök, Pogbára mennyi esélyt mutatkozik?
Csatárkérdésbe most ki az elsődleges célpont? Suárez még mindig?
Rakitic+Pogba+Suárez.
Szerintem a másikról, akik szintén a Fichajes.net-ről vették, fordították!Realos oldalról vettem.
Teletíííp
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 20., kedd 12:08
Teletííípattareal írta:Realos oldalról vettem.
Gyakran szörpözöl mostanság? :Đtubatibi írta:Rakitic+Pogba+Suárez.
attareal írta:Olvastam és kész.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 20., kedd 12:06
Ami még örvendetes,hogy a media is nem foglalkozik az átigazolásokkal.Most hagyni kell a csapatot hogy nyugodtan tudjanak készülni a döntőre.Egyebkent meg a BL donto elotti napokban biztos hogy Perez meg Ancelotti is az uj igazolasokkal foglalkozik..
Persze, lehet puhatolozni tobb jatekosnal is, de jelenleg fontosabb dolguk is van mint a jovo evi keret megtervezese.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 20., kedd 12:05
semmi gondtubatibi írta:Bocs tesó, még mindig.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 20., kedd 12:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 12:00
Miert kerdezel hulyesegeket?tubatibi írta:Az én hibám, hogy megmertem egyáltalán kérdezni.
En a helyi kiskegyed fb oldalan lattam valami hasonlo hirtBoky írta:valami bors szintű fb oldalon olvasta tuti
A 'dista facebook oldala posztolta?attareal írta:Realos oldalról vettem.
Nem blikk, meg bors.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 20., kedd 11:57
Bár nem engem kérdeztetek, de vélhetően egy a Fichajes.net-től átvett, fordított forrásból tájékozódott a kolléga; ugyanis ők hozták le ezt a pletykát! Erősen kétséges (a Sevilla sportigazgatója, Monchi állítja, hogy Rakitic nem megy sehova és hogy mindenképp megtartanák a horvátot), bár tudjuk, hogy Madridban minden előfordulhat és tény, hogy egyre többet hallani, olvasni a nevét az átigazolási pletykák között!Hol olvastad ezt?
Olyan nagy kérés, hogy jelölj meg egy forrást?
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 20., kedd 11:56
tubatibi írta:Az én hibám, hogy megmertem egyáltalán kérdezni.
Tehát egy Pogba-Modric-Rakitic középpályát akarnának?![]()
Vagyis nagyon remélem, hogy nem egy Alonso-Modric-Rakitic lesz ebből...muszáj Pogba, muszáj!
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 20., kedd 11:54
piszkosul örülnék a srácnak. pár hónapja már volt róla szó, és akkor is a pártján voltam, hogy mindenképp hoznám. hatalmas éve volt a Sevillában, szinte Istenként kezelik ott, pedig mikor odaigazolt nagyon nehezen lendült bele. még alapember sem volt egy ideig, mára viszont magasan a Sevilla legjobb játékosává nőtte ki magát. technikailag ott van, jól lát, passzol, lő és tartja meg a labdát. szerintem eléggé hasonlít Modrichoz a játéka. nála talán kicsivel lassabb, és kevésbé szokott védekezni, de jobban támadja a kaput. a posztja leginkább támadó középpályás, de középső kp-ként is jó. nyáron szinte biztos, hogy elhagyja a Sevillát, mivel jövőre lejár a szerződése, és rengeteg csapat bejelentkezett érte az utóbbi időben. 25-ért szerintem hatalmas vétel lenne. ráadásul a legjobb focista évek jönnek neki, hiszen nem rég lett 26 éves.attareal írta:közben olvasom, hogy már mindenben megegyeztünk Rakiticcsel, akit 25 -ért elengednének.
Ő milyen poszton bevethető?
Egy ilyen?
Modric-Rakitic-Pogba/DM
Működne?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 20., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 20., kedd 11:52
attareal írta:Olvastam és kész.tubatibi írta:Hol olvastad ezt?
Remélem nem Pogba kárára érkezik, mert akkor nagyon mérges leszek.
Amugy Pogba DM helyére jönne, tehát nem lesz itt Pogba-Modric-DM kp soha.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:45
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem