Csatárkérdésbe most ki az elsődleges célpont? Suárez még mindig?
Rakitic+Pogba+Suárez.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 20., kedd 11:57
Bár nem engem kérdeztetek, de vélhetően egy a Fichajes.net-től átvett, fordított forrásból tájékozódott a kolléga; ugyanis ők hozták le ezt a pletykát! Erősen kétséges (a Sevilla sportigazgatója, Monchi állítja, hogy Rakitic nem megy sehova és hogy mindenképp megtartanák a horvátot), bár tudjuk, hogy Madridban minden előfordulhat és tény, hogy egyre többet hallani, olvasni a nevét az átigazolási pletykák között!Hol olvastad ezt?
Olyan nagy kérés, hogy jelölj meg egy forrást?
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 20., kedd 11:56
tubatibi írta:Az én hibám, hogy megmertem egyáltalán kérdezni.
Tehát egy Pogba-Modric-Rakitic középpályát akarnának?![]()
Vagyis nagyon remélem, hogy nem egy Alonso-Modric-Rakitic lesz ebből...muszáj Pogba, muszáj!
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 20., kedd 11:54
piszkosul örülnék a srácnak. pár hónapja már volt róla szó, és akkor is a pártján voltam, hogy mindenképp hoznám. hatalmas éve volt a Sevillában, szinte Istenként kezelik ott, pedig mikor odaigazolt nagyon nehezen lendült bele. még alapember sem volt egy ideig, mára viszont magasan a Sevilla legjobb játékosává nőtte ki magát. technikailag ott van, jól lát, passzol, lő és tartja meg a labdát. szerintem eléggé hasonlít Modrichoz a játéka. nála talán kicsivel lassabb, és kevésbé szokott védekezni, de jobban támadja a kaput. a posztja leginkább támadó középpályás, de középső kp-ként is jó. nyáron szinte biztos, hogy elhagyja a Sevillát, mivel jövőre lejár a szerződése, és rengeteg csapat bejelentkezett érte az utóbbi időben. 25-ért szerintem hatalmas vétel lenne. ráadásul a legjobb focista évek jönnek neki, hiszen nem rég lett 26 éves.attareal írta:közben olvasom, hogy már mindenben megegyeztünk Rakiticcsel, akit 25 -ért elengednének.
Ő milyen poszton bevethető?
Egy ilyen?
Modric-Rakitic-Pogba/DM
Működne?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 20., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 20., kedd 11:52
attareal írta:Olvastam és kész.tubatibi írta:Hol olvastad ezt?
Remélem nem Pogba kárára érkezik, mert akkor nagyon mérges leszek.
Amugy Pogba DM helyére jönne, tehát nem lesz itt Pogba-Modric-DM kp soha.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 20., kedd 11:44
attareal írta:Olvastam és kész.tubatibi írta:Hol olvastad ezt?
Amugy Pogba DM helyére jönne, tehát nem lesz itt Pogba-Modric-DM kp soha.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 20., kedd 11:42
Jó, manapság 25 milláért nem sok értékelhető játékost kapsz. Rakiticről nem tudok véleményt mondani, de itt többen is mondták, hogy jó játékos. Hiába jár le a szerződése a 25 egyáltalán nem sok.BBeno írta:az kemény hogy ELVILEG kiadunk 25-öt egy olyan játékosért aki ingyen ment a sevillába és jövőre lejár a szerződése. olcsóbban szoktak elmenni az ilyen emberek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 20., kedd 11:40
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 20., kedd 11:33
Olvastam és kész.tubatibi írta:Hol olvastad ezt?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 20., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 20., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 20., kedd 10:17
De tavaly 4 évvel hosszabbított, nem? A csapathoz láncolta magát, és 2 év múlva is lehet érte nagy pénzt szakítani. Illetve a kora miatt nem biztos, de hol érdekli a Cityt a pénz... (mármint a játékosok eladásából származó)BBeno írta:Yaya ügynöke belebegtette, hogy mind a City-nek, mind a pártofogoltjának az lenne a célszerű -ha nagyobb pénzt akarnak szakítani-, ha Yaya ezen a nyáron elhagyná Manchestert.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 20., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 20:01
mert adebayor is az a tipikus mindennapi név.Mike írta:szted Perez venne ilyen nevű embert? A végén még besülne a bemutatónhehe írta:amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára,![]()
majd Fred tol egy fasza vb-t aztán meg is leszünk
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 19., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 19., hétfő 19:39
szted Perez venne ilyen nevű embert? A végén még besülne a bemutatónhehe írta:amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára,
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 19., hétfő 19:30
Bony kell oda előre Karim mögé. Drogba 2.0 a tagziro4vr írta:agumabegamubajeng február óta nem lőtt gólt..van potenciál a gyerekbe de nekem biztos megoldás kell, vagy legalább biztosabb..meg futónk van elég, Mandzukic-féle arc kell ide Benya mögé
Willian nem rossz, de nekem túlságosan kevés gólt lő, gólpassz ad, látványelemnek jó maximum..szóval nem kell
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem