Eibar - Depor - Las Palmas feljutást akarok.
Anno Xabi is tolta ott egy évig, mármint Eibar.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 25., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 25., vasárnap 22:01
Az zsebbenyulos lesz a szingapurinak...Csabi írta:úgy látszik mendes nem pihen, tegnap a valencia új tulajával együtt nézték végig a döntőt. állítólag ő fog segíteni felépíteni az új valenciát.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 25., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 21., szerda 18:07
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 20., kedd 18:38
Tartani igen; viszont félni nem kell és nem is szabad tőlük! A pontrúgások levédekezésében és hatékonyságában remélhetőleg a Bayern elleni formát hozzuk ismét, akkor nagy baj nem lehet!Nem tudom, félek tőlük.
Alapjáraton jobb csapat a Real Madrid, de 10 éve is egy ilyen szögletek utáni gólokat fejelős csapat nyert az Estadio da Luz-ban...
Gála meccsre nyilván nem kell számolni, mert döntőről lévén szó szoros párharc várható; ugyanakkor a minőség és az ilyen döntőkkel kapcsolatos tapasztalat, már ami a felkészítést illeti Carlonak és Zizounak hála messze a Real Madrid mellett szól, arról nem is beszélve, hogy a mi játékosaink is megmutatták már idén, hogyha nagyon kell és tényleg igazán akarnak valamit, akkor ők is tudnak koncentráltan, szervezetten és abszolút csapatként játszani egymásért! Mivel óriási a tét és az AtMa idén (ill. az elmúlt bő 1 évben) többször is bizonyította rátermettségét (nem egyszer a mi kárunkra is) attól egyáltalán nem tartok, hogy félvállról vennék a fiúk a meccset és hogy lenézve a matracosokat könnyelmű hozzáállást tanúsítanának majd (erre Carlo és a már bekészített videója - a srácok szezonjáról - a teljes garancia)! Hajtás, elszántság, minőség biztosan lesz a blancók részéről aztán, hogy ez jó napi formával és pici szerencsével (alapjáraton + a sérültek visszatérését illetően egyaránt) is párosul-e majd, szombaton kiderül...Csak az a gáz, hogy jelenleg mentálisan az Atletico az egyik legerősebb csapat a Világon, nem beszélve a tökéletes szervezettségükről + ugye friss spanyol bajnokként érkeznek...ez sem elhanyagolható tényező...nagyon-nagyon necces lesz az a döntő úgy érzem...
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 20., kedd 17:55
Mégis inkább ez, mint az angol, ahol a bajnok csapatból alig van játékos, ha egyáltalán van.baszki, megláttam a képet, az összes rizst a laptopra prüszköltem![]()
azért túlzásokba nem kéne esni
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 20., kedd 17:27
baszki, megláttam a képet, az összes rizst a laptopra prüszköltemcsababarca írta:Jaja.dannen írta:A spanyol bajnoki szezon álomcsapata a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) szerint.
ez hivatalos?
Iturraspe vagy Gabi helyett Modric,szerintem,a többi érthető.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 20., kedd 17:22
Jaja.dannen írta:A spanyol bajnoki szezon álomcsapata a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) szerint.
ez hivatalos?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 20., kedd 12:13
Csak az a gáz, hogy jelenleg mentálisan az Atletico az egyik legerősebb csapat a Világon, nem beszélve a tökéletes szervezettségükről + ugye friss spanyol bajnokként érkeznek...ez sem elhanyagolható tényező...nagyon-nagyon necces lesz az a döntő úgy érzem...sonic írta: En sem vagyok nyugodt, az Atletico ellen nagyon kellemetlen jatszani. De ez nem lehet mentseg. Azt kell megverni aki eppen szembejon, es ennyi. Minosegibb a jatekunk, minosegibb a keretunk, ha mentalisan erosek leszunk akkor kuzdhet akarmennyit az ATMA az is keves lesz.
Costa nelkul meg lenyegesen gyengebbek... Kb o a tamadopotencialjuk 60-70%-a. A tobbi a szogletbol golt fejelo kozepsovedok.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 20., kedd 0:19
En sem vagyok nyugodt, az Atletico ellen nagyon kellemetlen jatszani. De ez nem lehet mentseg. Azt kell megverni aki eppen szembejon, es ennyi. Minosegibb a jatekunk, minosegibb a keretunk, ha mentalisan erosek leszunk akkor kuzdhet akarmennyit az ATMA az is keves lesz.petiamadridista írta:Na úgy éz ki, hogy Costa nem fog játszani.
Azért nélküle gyengébb az Atletico.
Egyébként 2010 óta 5 döntőt játszottak a matracosok, (2 Európa Liga, 2 európai szuperkupa és 1 spanyol kupa) és ezeket mind megnyerték...
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
Alapjáraton jobb csapat a Real Madrid, de 10 éve is egy ilyen szögletek utáni gólokat fejelős csapat nyert az Estadio da Luz-ban...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 0:00
Egyszer minden sorozat megszakad..petiamadridista írta:Egyébként 2010 óta 5 döntőt játszottak a matracosok, (2 Európa Liga, 2 európai szuperkupa és 1 spanyol kupa) és ezeket mind megnyerték...
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 19., hétfő 23:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 19., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 19., hétfő 15:43
Kinek és miért jut eszébe bárhogy máshogy?petiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 19., hétfő 15:40
1-2 forduló után rájöttem, hogy így a legjobb, szóval ezt a taktikát folytattam én ispetiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 13:30
Gondolom mint egykori top spori ül ott. Szoktak is tőle kérdezni, hogy szerinte ez szabályos volt-e vagy sem.ziro4vr írta:Puhl kapcsán azt nem értem, hogy nem vezettem statisztikát, de kb az összes bl meccsen ott volt a stúdióban...de miért is?Hajdú az korrekt, de általábban elnyomja a túlerő.
Ezt miért ide írtam!?Géci írta:Na a MU drukkerek most könnyes szemmel nézik a sport2-őt![]()
Itt még tudtak focizni
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 19., hétfő 13:21
Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 22:27
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem