10 év után újra bajnokság lenne.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Fúúú, Real, Barca, Atma, Valencia (és esetleg Sevilla) fej fej mellett a ligában...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha a belga távozik, akkor Reina válthatja az Atma kapujában.
Az esélyeik jelentősen csökkentek jövőre, ha ez így lesz
Az esélyeik jelentősen csökkentek jövőre, ha ez így lesz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jeee, az Eibarnak már csak 1-et kell nyernie, hogy biztos feljutó legyen. Lugot fogadják, ami simám nyerhető meccs.
Eibar - Depor - Las Palmas feljutást akarok.
Anno Xabi is tolta ott egy évig, mármint Eibar.
Eibar - Depor - Las Palmas feljutást akarok.
Anno Xabi is tolta ott egy évig, mármint Eibar.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az zsebbenyulos lesz a szingapurinak...Csabi írta:úgy látszik mendes nem pihen, tegnap a valencia új tulajával együtt nézték végig a döntőt. állítólag ő fog segíteni felépíteni az új valenciát.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
úgy látszik mendes nem pihen, tegnap a valencia új tulajával együtt nézték végig a döntőt. állítólag ő fog segíteni felépíteni az új valenciát.
- h3x0r
Fifa 14: ev alomcsapata a spanyol ligaban
Szertintem ez sokkal jobb mint amint az LFP kozzetett... Raadasul a cserek is egesz korrektek.
Ja igen, sok a barcas
Szertintem ez sokkal jobb mint amint az LFP kozzetett... Raadasul a cserek is egesz korrektek.
Ja igen, sok a barcas
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tartani igen; viszont félni nem kell és nem is szabad tőlük! A pontrúgások levédekezésében és hatékonyságában remélhetőleg a Bayern elleni formát hozzuk ismét, akkor nagy baj nem lehet!Nem tudom, félek tőlük.
Alapjáraton jobb csapat a Real Madrid, de 10 éve is egy ilyen szögletek utáni gólokat fejelős csapat nyert az Estadio da Luz-ban...
Gála meccsre nyilván nem kell számolni, mert döntőről lévén szó szoros párharc várható; ugyanakkor a minőség és az ilyen döntőkkel kapcsolatos tapasztalat, már ami a felkészítést illeti Carlonak és Zizounak hála messze a Real Madrid mellett szól, arról nem is beszélve, hogy a mi játékosaink is megmutatták már idén, hogyha nagyon kell és tényleg igazán akarnak valamit, akkor ők is tudnak koncentráltan, szervezetten és abszolút csapatként játszani egymásért! Mivel óriási a tét és az AtMa idén (ill. az elmúlt bő 1 évben) többször is bizonyította rátermettségét (nem egyszer a mi kárunkra is) attól egyáltalán nem tartok, hogy félvállról vennék a fiúk a meccset és hogy lenézve a matracosokat könnyelmű hozzáállást tanúsítanának majd (erre Carlo és a már bekészített videója - a srácok szezonjáról - a teljes garancia)! Hajtás, elszántság, minőség biztosan lesz a blancók részéről aztán, hogy ez jó napi formával és pici szerencsével (alapjáraton + a sérültek visszatérését illetően egyaránt) is párosul-e majd, szombaton kiderül...Csak az a gáz, hogy jelenleg mentálisan az Atletico az egyik legerősebb csapat a Világon, nem beszélve a tökéletes szervezettségükről + ugye friss spanyol bajnokként érkeznek...ez sem elhanyagolható tényező...nagyon-nagyon necces lesz az a döntő úgy érzem...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mégis inkább ez, mint az angol, ahol a bajnok csapatból alig van játékos, ha egyáltalán van.baszki, megláttam a képet, az összes rizst a laptopra prüszköltem![]()
azért túlzásokba nem kéne esni
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
baszki, megláttam a képet, az összes rizst a laptopra prüszköltemcsababarca írta:Jaja.dannen írta:A spanyol bajnoki szezon álomcsapata a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) szerint.
ez hivatalos?
Iturraspe vagy Gabi helyett Modric,szerintem,a többi érthető.
azért túlzásokba nem kéne esni
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Jaja.dannen írta:A spanyol bajnoki szezon álomcsapata a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) szerint.
ez hivatalos?
Iturraspe vagy Gabi helyett Modric,szerintem,a többi érthető.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Csak az a gáz, hogy jelenleg mentálisan az Atletico az egyik legerősebb csapat a Világon, nem beszélve a tökéletes szervezettségükről + ugye friss spanyol bajnokként érkeznek...ez sem elhanyagolható tényező...nagyon-nagyon necces lesz az a döntő úgy érzem...sonic írta: En sem vagyok nyugodt, az Atletico ellen nagyon kellemetlen jatszani. De ez nem lehet mentseg. Azt kell megverni aki eppen szembejon, es ennyi. Minosegibb a jatekunk, minosegibb a keretunk, ha mentalisan erosek leszunk akkor kuzdhet akarmennyit az ATMA az is keves lesz.
Costa nelkul meg lenyegesen gyengebbek... Kb o a tamadopotencialjuk 60-70%-a. A tobbi a szogletbol golt fejelo kozepsovedok.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En sem vagyok nyugodt, az Atletico ellen nagyon kellemetlen jatszani. De ez nem lehet mentseg. Azt kell megverni aki eppen szembejon, es ennyi. Minosegibb a jatekunk, minosegibb a keretunk, ha mentalisan erosek leszunk akkor kuzdhet akarmennyit az ATMA az is keves lesz.petiamadridista írta:Na úgy éz ki, hogy Costa nem fog játszani.
Azért nélküle gyengébb az Atletico.
Egyébként 2010 óta 5 döntőt játszottak a matracosok, (2 Európa Liga, 2 európai szuperkupa és 1 spanyol kupa) és ezeket mind megnyerték...
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
Alapjáraton jobb csapat a Real Madrid, de 10 éve is egy ilyen szögletek utáni gólokat fejelős csapat nyert az Estadio da Luz-ban...
Costa nelkul meg lenyegesen gyengebbek... Kb o a tamadopotencialjuk 60-70%-a. A tobbi a szogletbol golt fejelo kozepsovedok.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Egyszer minden sorozat megszakad..petiamadridista írta:Egyébként 2010 óta 5 döntőt játszottak a matracosok, (2 Európa Liga, 2 európai szuperkupa és 1 spanyol kupa) és ezeket mind megnyerték...
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na úgy éz ki, hogy Costa nem fog játszani.
Egyébként 2010 óta 5 döntőt játszottak a matracosok, (2 Európa Liga, 2 európai szuperkupa és 1 spanyol kupa) és ezeket mind megnyerték...
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
enyhén túlzó..most nem kezdek el neveket sorolni, de Ramos, Pepe párosból egy se? Modric? DM se lett volna világi túlzás és Carvajal se volt rosszabb, mint Juanfran. ja bocs mégis soroltam pár nevet
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy itt a szezon álomcsapata:
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Az Atletico-ból 7, a Bilbaoból 2, míg a Sevilla-Real duóból 1 játékos szerepel...
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Az Atletico-ból 7, a Bilbaoból 2, míg a Sevilla-Real duóból 1 játékos szerepel...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kinek és miért jut eszébe bárhogy máshogy?petiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
Sportfilozófia: Roger Federer
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
1-2 forduló után rájöttem, hogy így a legjobb, szóval ezt a taktikát folytattam én ispetiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom mint egykori top spori ül ott. Szoktak is tőle kérdezni, hogy szerinte ez szabályos volt-e vagy sem.ziro4vr írta:Puhl kapcsán azt nem értem, hogy nem vezettem statisztikát, de kb az összes bl meccsen ott volt a stúdióban...de miért is?Hajdú az korrekt, de általábban elnyomja a túlerő.
Ezt miért ide írtam!?Géci írta:Na a MU drukkerek most könnyes szemmel nézik a sport2-őt![]()
Itt még tudtak focizni
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..