...mindenkit arra kérek, hogy semmit se vegyen komolyan a jövőmmel kapcsolatban, amit nem az én számból hallanak. A Manchester City iránti elkötelezettségemre a pályán nyújtott teljesítményem a bizonyíték.”

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 20., kedd 20:02
...mindenkit arra kérek, hogy semmit se vegyen komolyan a jövőmmel kapcsolatban, amit nem az én számból hallanak. A Manchester City iránti elkötelezettségemre a pályán nyújtott teljesítményem a bizonyíték.”
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 20., kedd 19:25
Csabi írta:Persze h elengedik yayat, hiszen visszavagyik a nevelo egyesuletebe
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 20., kedd 16:12
Jó, de gondolom, aki leigazolja Moratat, az nem egyből várja el tőle, hogy 20-30 gólos szezonokat hozzon le. Llorrente szintjét elérni nem nagy tudomány, Morata is el fogja érni azt.Kerlon írta:
Mondjuk Remy hozzászólásához hozzászólnék: Llorrente szerintem annyira nem volt rossz csatár a stílusában, sőt... SO-ban is érvényesült. Angliában még jobban tudna szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 20., kedd 16:08
ziro4vr írta:Khedira ezt csinálja amióta él..elhitet..azzal nem lesz gondRemy írta: Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 20., kedd 15:27
Khedira ezt csinálja amióta él..elhitet..azzal nem lesz gondRemy írta: Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.
most miért, tök megbecsülték és kihasználták tehetségétCsabi írta:Persze h elengedik yayat, hiszen visszavagyik a nevelo egyesuletebe
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 20., kedd 15:24
Szerintem Khedira még jó is lenne a Juvében. Lassú, szar foci, ami megy az olaszoknál, ott lubickolhatna. Ha ilyen Vucinicek meg Llorrenték tudtak érvényesülni, akkor Moratanak sem lehet akadály. El kell hitetni velük, hogy jók ők, és onnantól nyert ügyünk van.ziro4vr írta:Yaya maradni fog a fenekén, a másik kettő közül kell valamelyiket elhozni, azok ketten együtt biztos nem lesznek juvésak jövőre, lehetőleg Morata/Khedira valakit be kell vonni oszt csókolom.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 20., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 20., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 20., kedd 14:43
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 20., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 20., kedd 13:32
az olasz kurváknak kifejezetten jó mélytoroktechnikájuk van.realistahuni írta:Tourénak a közelében sincsen senki, esetleg Vidal, de ő is úgy néz ki marad Torinoban. Bár most nem értem minek, begyűjteni egy vagon scudettot, aminek már messze nincs olyan értéke mint mondjuk 7-8-10 évvel ezelőtt?Nincs mese fel kell venni a kesztyut, nekunk is kell egy csucsneger oda kozepre.
Posztján top 3 ő is, akkor miért nem vált bazzeg, és megy BL esélyes csapathoz?
Felfoghatatlan.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 20., kedd 13:21
Tourénak a közelében sincsen senki, esetleg Vidal, de ő is úgy néz ki marad Torinoban. Bár most nem értem minek, begyűjteni egy vagon scudettot, aminek már messze nincs olyan értéke mint mondjuk 7-8-10 évvel ezelőtt?Nincs mese fel kell venni a kesztyut, nekunk is kell egy csucsneger oda kozepre.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 20., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 12:07
Ott van Song meg Busquets is, minek igazolni vedot?GT37 írta:Tourét egyébként tárt karokkal várnám (most már simán játszhatna Busquets mellett), ugyanez igaz a két torinóira is. Csak előbb a védőigazolást rendezzük le, nem szeretném azt, hogy megint igazolunk egy sztárt, aztán a védelembe meg veszünk egy középkategóriás bekket (még rosszabb esetben vékápét), akivel semmivel sem vagyunk előrébb.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 20., kedd 12:05
Emellett azt is írták, hogy Sánchez mehet a Juventusba, az üzletbe pedig bevonhatják Vidalt is. Szóval érdekes, hogy amíg korábban olyan játékosokról írtak főleg, mint Gündogan, Koke és Kroos, addig most a Pogba-Vidal-Touré-féle vonulat került inkább előtérbe. Nem biztos, hogy rossz irány lenne ez.tubatibi írta:Egyes hírek szerint a Barcelona visszacsábítaná az elvágyódó Tourét, remélem hatalmas kacsa az egész.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 12:02
Majd megy Busquets moge padoznitubatibi írta:Egyes hírek szerint a Barcelona visszacsábítaná az elvágyódó Tourét, remélem hatalmas kacsa az egész.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 20., kedd 11:50
ez itt a legnagyobb baj. nekünk mondjuk jó hogy igy gondolkodnak."I can not imagine the future of Barça without Messi" Alba
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. május 19., hétfő 22:10
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem