Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyes hírek szerint a Barcelona visszacsábítaná az elvágyódó Tourét, remélem hatalmas kacsa az egész.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ez itt a legnagyobb baj. nekünk mondjuk jó hogy igy gondolkodnak."I can not imagine the future of Barça without Messi" Alba
http://1.bp.blogspot.com/-PsO_u3Q9Vjk/U ... it+(1).jpgEgész szép dolgokat tud kezdeni a Nike egy kifejezetten szar alappal.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
örülök Ter-nek
labdával még "jobb" mint elődjei. Sok sikert és körülbelül egy 10 olyan öngólt mint amit a Bundásban szereztél és jóba is leszünk

These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
R.M.C.F írta:revolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.
Szerintem átmentek a psg vagy city honlapjára melózni.....

ez gyönyörűszép volt

Inkább akkor már Bayern...
Enrique akár jó döntés is lehet, persze kockázatos, de ki nem lenne az.
Dulifuli meg érdekes játékos, passzolni nem szeret, kiváncsi vagyok mit kezd majd a nagyoknál.
Enrique akár jó döntés is lehet, persze kockázatos, de ki nem lenne az.
Dulifuli meg érdekes játékos, passzolni nem szeret, kiváncsi vagyok mit kezd majd a nagyoknál.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
revolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.
Szerintem átmentek a psg vagy city honlapjára melózni.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
most kicsit csalódottak, meg pár szerkesztő gondolom lelépett a nagy krízisbenrevolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.
Jordi "Vamos" Roura. Istenem, imádtam.

-
Enriquenak a múltjáea való tekintettel rosszat nem kívánnék, mondjuk végezze úgy a munkáját ahogy a Romanál.

Köszi! Ki az a Roura?:D Ismerősen hangzik a neve.GT37 írta:http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... na-managerKerlon írta:linkeld már be, hol mert még semmi se hozta le, pedig a csapból is Barca folyik
http://twitter.com/FCBarcelona/status/4 ... 0667386880
Az akadémiánk új igazgatója meg Roura lett.![]()
![]()
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... na-managerKerlon írta:linkeld már be, hol mert még semmi se hozta le, pedig a csapból is Barca folyik
http://twitter.com/FCBarcelona/status/4 ... 0667386880
Az akadémiánk új igazgatója meg Roura lett.

linkeld már be, hol mert még semmi se hozta le, pedig a csapból is Barca folyik. Amúgy Deulofeu nem alkotott nagyot az Evertonba, bár még nagyon fiatal, de szerintem jobban járna még egy év kölcsönnel... Ter Stegen bárhogy elsülhet szerintem, Rafinha meg tényleg nagyon jól nyomta a Celtaban. Bár kétlem, hogy ők fogják jelenteni a megoldást a Barcának, max a német a kapuban. Enrique meg csúnyán megbukott a Rómában anno...'shutterisland írta:a világot nem váltották meg, de ter stegen, rafinha és deulofeu érkezését bejelentették, illetőleg enrique kinevezése is hivatalossá vált.Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...
K
K
- ziro4vr
ter stegennel sokat kell majd passzolgatni, vagy jöhet az előrevagdosás/öngól
jó kapus egyébként, bár nekem kicsit túl idegbajos, és nem olyan pozitívan, mint Kahn volt

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Deu megy vissza? Na, az érdekes lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog tolni. Neki még szurkolok is valamilyen szinten, hogy ilyen Pedro féléket legyűrjön.'shutterisland írta:a világot nem váltották meg, de ter stegen, rafinha és deulofeu érkezését bejelentették, illetőleg enrique kinevezése is hivatalossá vált.Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a világot nem váltották meg, de ter stegen, rafinha és deulofeu érkezését bejelentették, illetőleg enrique kinevezése is hivatalossá vált.Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...
- ziro4vr
azz..hozzáér az ágyban a brazilhoz, Neymi meg megbicsaklik, gurul hármat és végeRemy írta: Izmosabb, mint Neymar![]()
(amúgy ja... nem rossz
)

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen has arrived in Barcelona. Transfer to be announced after Luis Enrique announcement. [rac1]
Amúgy tényleg nem rossz a csaj.
Akkor már inkább Pedro menjen, bár ő úgyis maradni fog, hiszen saját nevelés...
Nem tudom, miről beszélsz, biztos vagyok benne, hogy gyakran diskurálnak mély filozófiai kérdésekről.sentry írta:Neymar új nője se csúnya...
Most az egyszer picit irigylem.![]()
Bár nehezen hiszem el, hogy mély, őszinte beszélgetéseket folytatnak és a kislány a pénzén kívül más megfogta a tarajosban.
De persze biztos tévedek, és azok a csúnya előítéletek... pfej köpnöm kell. Jah meg írtam is, irigy is vagyok.
![]()

Én sem igazán értem ezt a dolgot, Alexis teljesítménye közel sem tökéletes, sőt, de idén szerintem sok kifogásunk nem lehetett a játékával szemben, az meg csak hab a tortán, hogy ő tényleg mindig kész meghalni a mezért, és agyonfutja magát meccsről meccsre. (Más kérdés, hogy ennek valamilyen alapvető dolognak kellene lennie...)ziro4vr írta:én azt nem értem alexist miért adják el..sokkal jobbat nem tudnak a helyére szerezni, hajt, gólokat is lő, messi fencijét is nyalogatja..vagy az a baj, hogy a fontos meccseken ő lő gólt és nem messi?Fabregas eladása megint csak butaság lenne a részükről, nem azért mert akkora király volt náluk, de ott hagynák a 324 éves Xavit? hagyják, mit bánom én
Akkor már inkább Pedro menjen, bár ő úgyis maradni fog, hiszen saját nevelés...
Mondjuk ebben benne van az is, hogy itt nem (lett volna) elég a középpályára, ez a poszt sokkal nagyobb technikai tudást, játékintelligenciát és jobb passzolókészséget (hülyén hangzik, nem tudom, van-e erre normális magyar szó) igényel Barcelonában, mint a PL-ben. Úgyhogy nem feltétlenül volt hülyeség hátravezényelni a védelembe, az már más kérdés, hogy a magassága miatt nem a legjobb választás a védelem tengelyébe, illetve hogy ezelőtt - tudtommal - nem igazán játszott ezen a poszton, így időről időre vét olyan helyezkedési hibákat, amelyeket egy olyan védő, aki hosszú évekig ezt a "szakmát" tanulta, valószínűleg képes elkerülni.Géci írta:Mascheránót fel se tudtam ismerni. Tátott szájjal néztem, hogy milyen kp-s volt a tag, mert az az igazság, hogy már baromira nem emlékeztem rá. Döbbenten néztem, hogy vicces, hogy örülök mikor látom, hogy kezdő a védelembe, pedig mint kp-s top volt a PL-ben.