Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tubatibi

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:55

Egyes hírek szerint a Barcelona visszacsábítaná az elvágyódó Tourét, remélem hatalmas kacsa az egész. :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 20., kedd 11:50

"I can not imagine the future of Barça without Messi" Alba
ez itt a legnagyobb baj. nekünk mondjuk jó hogy igy gondolkodnak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 22:36

http://1.bp.blogspot.com/-PsO_u3Q9Vjk/U ... it+(1).jpgEgész szép dolgokat tud kezdeni a Nike egy kifejezetten szar alappal. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. május 19., hétfő 22:10

örülök Ter-nek :) labdával még "jobb" mint elődjei. Sok sikert és körülbelül egy 10 olyan öngólt mint amit a Bundásban szereztél és jóba is leszünk :D :D
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 19., hétfő 22:01

R.M.C.F írta:
revolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.

Szerintem átmentek a psg vagy city honlapjára melózni.....
:salute: :salute: :salute:
ez gyönyörűszép volt :lol:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 19., hétfő 21:56

Inkább akkor már Bayern...

Enrique akár jó döntés is lehet, persze kockázatos, de ki nem lenne az.

Dulifuli meg érdekes játékos, passzolni nem szeret, kiváncsi vagyok mit kezd majd a nagyoknál.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 21:52

:lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 19., hétfő 21:33

revolver írta:Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.

Szerintem átmentek a psg vagy city honlapjára melózni.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 21:23

most kicsit csalódottak, meg pár szerkesztő gondolom lelépett a nagy krízisben :lol:
Nem illik.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 19., hétfő 21:20

Eb-n van valami gebasz mint régen a madridistán? ott szoktam nézni a Barcás híreket és már sokszor tapasztaltam, hogy elég lassan frissül.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 19., hétfő 21:19

Jordi "Vamos" Roura. Istenem, imádtam. :mrgreen:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 19., hétfő 20:57

Enriquenak a múltjáea való tekintettel rosszat nem kívánnék, mondjuk végezze úgy a munkáját ahogy a Romanál. :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 20:49

GT37 írta:
Kerlon írta:linkeld már be, hol mert még semmi se hozta le, pedig a csapból is Barca folyik
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... na-manager
http://twitter.com/FCBarcelona/status/4 ... 0667386880

Az akadémiánk új igazgatója meg Roura lett. :lol: :lol: :lol:
Köszi! Ki az a Roura?:D Ismerősen hangzik a neve.
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 19., hétfő 20:45

Kerlon írta:linkeld már be, hol mert még semmi se hozta le, pedig a csapból is Barca folyik
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... na-manager
http://twitter.com/FCBarcelona/status/4 ... 0667386880

Az akadémiánk új igazgatója meg Roura lett. :lol: :lol: :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 20:41

'shutterisland írta:
Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...
a világot nem váltották meg, de ter stegen, rafinha és deulofeu érkezését bejelentették, illetőleg enrique kinevezése is hivatalossá vált.
linkeld már be, hol mert még semmi se hozta le, pedig a csapból is Barca folyik. Amúgy Deulofeu nem alkotott nagyot az Evertonba, bár még nagyon fiatal, de szerintem jobban járna még egy év kölcsönnel... Ter Stegen bárhogy elsülhet szerintem, Rafinha meg tényleg nagyon jól nyomta a Celtaban. Bár kétlem, hogy ők fogják jelenteni a megoldást a Barcának, max a német a kapuban. Enrique meg csúnyán megbukott a Rómában anno...
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 20:34

ter stegennel sokat kell majd passzolgatni, vagy jöhet az előrevagdosás/öngól :lol: jó kapus egyébként, bár nekem kicsit túl idegbajos, és nem olyan pozitívan, mint Kahn volt
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 19., hétfő 20:33

'shutterisland írta:
Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...
a világot nem váltották meg, de ter stegen, rafinha és deulofeu érkezését bejelentették, illetőleg enrique kinevezése is hivatalossá vált.
Deu megy vissza? Na, az érdekes lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog tolni. Neki még szurkolok is valamilyen szinten, hogy ilyen Pedro féléket legyűrjön.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 19., hétfő 20:31

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 20:26

Remy írta: Izmosabb, mint Neymar :hmmm: :mrgreen: (amúgy ja... nem rossz :D )
azz..hozzáér az ágyban a brazilhoz, Neymi meg megbicsaklik, gurul hármat és vége :lol:
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 19., hétfő 19:37

Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen has arrived in Barcelona. Transfer to be announced after Luis Enrique announcement. [rac1]
sentry írta:Neymar új nője se csúnya...

Most az egyszer picit irigylem. :mrgreen: :lol: Bár nehezen hiszem el, hogy mély, őszinte beszélgetéseket folytatnak és a kislány a pénzén kívül más megfogta a tarajosban. :mrgreen: De persze biztos tévedek, és azok a csúnya előítéletek... pfej köpnöm kell. Jah meg írtam is, irigy is vagyok. :lol: :mrgreen:
Nem tudom, miről beszélsz, biztos vagyok benne, hogy gyakran diskurálnak mély filozófiai kérdésekről. :lol: :mrgreen: Amúgy tényleg nem rossz a csaj.
ziro4vr írta:én azt nem értem alexist miért adják el..sokkal jobbat nem tudnak a helyére szerezni, hajt, gólokat is lő, messi fencijét is nyalogatja..vagy az a baj, hogy a fontos meccseken ő lő gólt és nem messi? :hmmm: Fabregas eladása megint csak butaság lenne a részükről, nem azért mert akkora király volt náluk, de ott hagynák a 324 éves Xavit? hagyják, mit bánom én
Én sem igazán értem ezt a dolgot, Alexis teljesítménye közel sem tökéletes, sőt, de idén szerintem sok kifogásunk nem lehetett a játékával szemben, az meg csak hab a tortán, hogy ő tényleg mindig kész meghalni a mezért, és agyonfutja magát meccsről meccsre. (Más kérdés, hogy ennek valamilyen alapvető dolognak kellene lennie...)
Akkor már inkább Pedro menjen, bár ő úgyis maradni fog, hiszen saját nevelés...
Géci írta:Mascheránót fel se tudtam ismerni. Tátott szájjal néztem, hogy milyen kp-s volt a tag, mert az az igazság, hogy már baromira nem emlékeztem rá. Döbbenten néztem, hogy vicces, hogy örülök mikor látom, hogy kezdő a védelembe, pedig mint kp-s top volt a PL-ben.
Mondjuk ebben benne van az is, hogy itt nem (lett volna) elég a középpályára, ez a poszt sokkal nagyobb technikai tudást, játékintelligenciát és jobb passzolókészséget (hülyén hangzik, nem tudom, van-e erre normális magyar szó) igényel Barcelonában, mint a PL-ben. Úgyhogy nem feltétlenül volt hülyeség hátravezényelni a védelembe, az már más kérdés, hogy a magassága miatt nem a legjobb választás a védelem tengelyébe, illetve hogy ezelőtt - tudtommal - nem igazán játszott ezen a poszton, így időről időre vét olyan helyezkedési hibákat, amelyeket egy olyan védő, aki hosszú évekig ezt a "szakmát" tanulta, valószínűleg képes elkerülni.

Vissza: