GoT 4x6
Talaltam ma egy erdekes szoveget, amit Bruzsy-ek osztottak meg:
"
Ha valakit érdekel, hogy készül egy felirat, akkor egy kis ízelítő: hétfő hajnali színfalak mögötti beszélgetésünk darkspell-lel. Szerintem szórakoztató, de majd megmondjátok ti.
A beszélgetés értelemszerűen spoilereket tartalmaz a tegnapi részből, de minden más, jövőbeni dolgot töröltem belőle, szóval csak nyugodtan. http://pasteguru.com/8980 "
Kedvenc reszem: (szerintem nem spoileres, de azert berakom ala)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget![06:38:19] Bruzsy: mit vártál, Shae Úrnő, a Pentosi XXX házból, első ezen a néven, a Kurvák Királynője, a Szopás Istennője, a Törpék Boldogítója és A Hisztis Picsák Ősanyja?
Na es a friss resz:
GoT 4x7
Egy kicsit gyengebb resz volt, nem tortentek benne hatalmas dolgok, viszont felvezetonek tokeletes, mar alig varom a maradek harom reszt. (jovo heten szunet van)
Szoval csak sorjaban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Tyrion szokas szerint hatalmas volt
Tyrion: I'm sorry, what am I grateful for? The opportunity to live and die at the Wall as punishment for a crime I did not commit?
Jaime: You threw your life away. You threw it away. It's not a joke. You understand that, don't you?
Tyrion: Of course it's a joke, just not a very funny one.
Ezen a reszen sirtam 
- Vegre megismertuk a Hegyet, azonnal volt egy kis Spartacus feelingem, nagyon brutalis. Mar alig varom hogy csatazzon egyet ne csak meszaroljon.
- Arya egy igazi kis badass ahogy megint megolt valaki.
- "You know nothing" Jon Snow tortenete eleg rovid volt, az viszont mar most latszik hogy a katonak tamogatjak ot, elobb vagy utobb tuti atveszi az iranyitast a Fal felett. (konyvet nem olvastam, ugyhogy csak tippelek)
- Tyrion es Bronn: egy igazi zsoldos
- Dany: Az egy dolog hogy a csavo leveszi a ruhait (errol jut eszembe amikor a South Parkba szivattak RR Martint), viszont Dany is levehette volna igy sokadjara
- Melisandre sztorija gondolom csak azert kerult bele a reszbe, hogy meglegyen a megfelelo mennyisegu naked moment
- Kivancsi vagyok hany evadon keresztul fog meg elszorakozni Daenerys a rabszolgakkal
Mondjuk a sarkanyok se nonek fel egyik naprol a masikra
- Vesés pitéről tudtok valamit?
- Oberyn szineszi jateka zsenialis. Nem a "forro" jelenetekre gondolok, hanem az osszes tobbire
Gondolom a kovetkezo reszben fog harcolni a Heggyel, tuti hatalmas jelenet lesz, mar varom.
- Sansa jelenetenel ahogy bejott a zene, tudtam hogy valaki meg fog halni, a kerdes mar csak az hogy ki. Elsore a nagy es okos Robinra gondoltam, de azert igy se rossz. Az a pofon mar regota kijart neki. Sansat az elso evadokban nem birtam, azota viszont nagyon bejon. If you know what I mean.
- Majd a Starkok, Lannisterek, Tyrellek es Daenerys Stormborn Of the House Targaryen, the First of Her Name, the Unburnt, Queen of Meereen, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains and Mother of Dragons, a tovabbiakban csak Dany; na szoval amig ok elkezdenek egymassal es valoszinuleg a Masokkal csatazni, addig szepen jon Kisujj es bezsebeli a tront.
#epic
Boky írta:de azután, hogy bb-ből is még van hátra, és a
vikingst és a hannibalt se nézed, elvesztetted minden tiszteletem és addig nem állok szóba veled amíg nem orvosoltál ezekből legalább egyet

Ezek utan nem volt mit tenni, potoltam a Vikings elso evadabol a fennmarado 3 reszt, raadasul elkezdtem a masodik evadot is. Hat ez brutal jo, fogalmam sincs miert kaszaltam nyaron. (fiatalsag bolondsag :Đ )