Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. május 20., kedd 12:58

Bocs a dupláért csak találtam egy egész jó szemléltető képet a Hegyhez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezt mindegy honnan kamerázzák, akkor is egy böszme nagy állat. :mrgreen:
Az a jó, hogy mivel nem olvastam a könyvet, így lövésem nincs, mi lesz a párbaj vége, mert az eddigi évadokat alapul véve, simán benne van az is, hogy a hegy fog győzni... várós nagyon :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 20., kedd 12:52

Bocs a dupláért csak találtam egy egész jó szemléltető képet a Hegyhez. http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/ ... ac8e08.jpg :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 20., kedd 12:41

Még mindig GOTSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem olvastam a könyvet, de sokkal jobban illett a képbe a szőke hajú, borotvált arcú selyem fiú, mint a sötét hajú szőrös. A Hegyre én meg abszolút nem emlékszem. :x
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 20., kedd 10:45

GoT s04e07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó kis rész volt, Arya és Kisujj a legnagyobb király, Oberyn meg hatalmasat játszik, imádom. :D

Mondjuk a Daario-t alakító színészt kár, hogy lecserélték, a mostani szerintem sem illik annyira a könyvben megismert karakterhez.

GoT KÖNYVES SPOILER, csak az olvasson tovább, aki olvasta a könyveket is
Munki_ írta:könyves (ha nem olvastad a könyveket, akkor ezt se. ennél érthetőbben nem tudom írni)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha addig jutnak el, amire számítok, akkor 3 nagyon erős részünk lesz. gondolom tywin halála, tyrion szökése, és a vad-roham (stannis megjelenésével?) lesz az évad zárása, de lehet, h sokat akarok egyszerre. :) elvégre képesek voltak az új évadba betenni joffrey halálát is - mondjuk a 3-nak így is erős lett a vége :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, én is ezen gondolkodtam a rész után, elég szép zárás lesz valóban, a Tywin-Tyrion jelenetet alig várom már, epic lesz. :agree:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 20., kedd 10:24

Munki_ írta:got 4x7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a hegy eddig is szerepelt, csak másik színész volt. daariot is lecserélték, nem vágom, ennyire befutnak az epizódszereplők? :D az előző daario nekem jobban illett a könyves karakterhez fizimiskára.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sőt,a Hegynél ugye ez már a harmadik "színész" aki játsza...volt egy aki összecsapott Lorassal,meg a Vérebbel is ugye az első évadban. Aztán Harrenhallban amikor Tywin ott tanyázott megint más volt a Hegy. Az első színész jónak tűnt nem tudom miért cserélték le, de a mostani sem gyenge.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Limaten
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. május 20., kedd 9:53

GoT S04E07
h3x0r írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valoban okosan kameraztak, de azert a maga 2 meter 5 centijevel meg 180 kilojaval (imdb szerint) sem szegyenkezhet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!khmm...

Munki_
Kedvenc játékosaid: Zidane, Marcelo
Kedvenc csapatod: Siempre fieles

HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. május 20., kedd 9:29

got 4x7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a hegy eddig is szerepelt, csak másik színész volt. daariot is lecserélték, nem vágom, ennyire befutnak az epizódszereplők? :D az előző daario nekem jobban illett a könyves karakterhez fizimiskára.

könyves (ha nem olvastad a könyveket, akkor ezt se. ennél érthetőbben nem tudom írni)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha addig jutnak el, amire számítok, akkor 3 nagyon erős részünk lesz. gondolom tywin halála, tyrion szökése, és a vad-roham (stannis megjelenésével?) lesz az évad zárása, de lehet, h sokat akarok egyszerre. :) elvégre képesek voltak az új évadba betenni joffrey halálát is - mondjuk a 3-nak így is erős lett a vége :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 9:23

csababarca írta:
h3x0r írta: GoT 4x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Hegy tényleg jó nagyra sikerült,okosan alulról kamerázva persze. Színészi játéka még a barátok köztből is kilógna lefelé,de hát nem is színész, izlandi erősember (+lehet nfl-be megy, Colts...:D ), meg gondolom nem a beszédéről lesz híres :D

Dany, aka Emilia Clarka nem vetkőzik többet, ezt beszélik, azért nincs már ilyen jellegű jelenete. Amit én nagyon,de nagyon sajnálok...ahhoz képest,hogy rommá klopfolták az első évadban néhányszor,elég nagy fordulat. :mrgreen:

Oberyn remek, a jelenete Tyrionnal nagyon jól volt felépítve, megható volt. Létrejött a nagy párbaj is, kb ezért jött Királyvárba, ahogy már a legelején is elmondta,hogy a Hegyen akar bosszút állni főként.

Kisujj keményen tolja,de az ilyenek mindig megszívják, tuti nem lesz számára happy end. Majd már majdnem eléri célját (bár kétlem,hogy van neki...), aztán jön Daario vagy Havas Jon,és jól kibelezi,vagy valami méltatlan halálban részesítik... :D vagyis remélem ez lesz, konkrétan ő felelős azért ami a Starkokkal történt, úgyhogy remélem kizsigereli valaki, mindegy ki...persze csak a sorozat vége felé, mert jó karakter,kár lenne érte :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valoban okosan kameraztak, de azert a maga 2 meter 5 centijevel meg 180 kilojaval (imdb szerint) sem szegyenkezhet.

Kisujjal szerintem is az lesz amit mondtal, de azert bizok iro baratunk "humoraban".

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 20., kedd 9:06

h3x0r írta:
Na es a friss resz:
GoT 4x7
Egy kicsit gyengebb resz volt, nem tortentek benne hatalmas dolgok, viszont felvezetonek tokeletes, mar alig varom a maradek harom reszt. (jovo heten szunet van)

Szoval csak sorjaban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Vegre megismertuk a Hegyet, azonnal volt egy kis Spartacus feelingem, nagyon brutalis. Mar alig varom hogy csatazzon egyet ne csak meszaroljon.

- Dany: Az egy dolog hogy a csavo leveszi a ruhait (errol jut eszembe amikor a South Parkba szivattak RR Martint), viszont Dany is levehette volna igy sokadjara :D

- Oberyn szineszi jateka zsenialis. Nem a "forro" jelenetekre gondolok, hanem az osszes tobbire :lol: Gondolom a kovetkezo reszben fog harcolni a Heggyel, tuti hatalmas jelenet lesz, mar varom.

- Majd a Starkok, Lannisterek, Tyrellek es Daenerys Stormborn Of the House Targaryen, the First of Her Name, the Unburnt, Queen of Meereen, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains and Mother of Dragons, a tovabbiakban csak Dany; na szoval amig ok elkezdenek egymassal es valoszinuleg a Masokkal csatazni, addig szepen jon Kisujj es bezsebeli a tront. :lol: :lol: #epic

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Hegy tényleg jó nagyra sikerült,okosan alulról kamerázva persze. Színészi játéka még a barátok köztből is kilógna lefelé,de hát nem is színész, izlandi erősember (+lehet nfl-be megy, Colts...:D ), meg gondolom nem a beszédéről lesz híres :D

Dany, aka Emilia Clarka nem vetkőzik többet, ezt beszélik, azért nincs már ilyen jellegű jelenete. Amit én nagyon,de nagyon sajnálok...ahhoz képest,hogy rommá klopfolták az első évadban néhányszor,elég nagy fordulat. :mrgreen:

Oberyn remek, a jelenete Tyrionnal nagyon jól volt felépítve, megható volt. Létrejött a nagy párbaj is, kb ezért jött Királyvárba, ahogy már a legelején is elmondta,hogy a Hegyen akar bosszút állni főként.

Kisujj keményen tolja,de az ilyenek mindig megszívják, tuti nem lesz számára happy end. Majd már majdnem eléri célját (bár kétlem,hogy van neki...), aztán jön Daario vagy Havas Jon,és jól kibelezi,vagy valami méltatlan halálban részesítik... :D vagyis remélem ez lesz, konkrétan ő felelős azért ami a Starkokkal történt, úgyhogy remélem kizsigereli valaki, mindegy ki...persze csak a sorozat vége felé, mert jó karakter,kár lenne érte :)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 1:19

GoT 4x6
Talaltam ma egy erdekes szoveget, amit Bruzsy-ek osztottak meg:

"Ha valakit érdekel, hogy készül egy felirat, akkor egy kis ízelítő: hétfő hajnali színfalak mögötti beszélgetésünk darkspell-lel. Szerintem szórakoztató, de majd megmondjátok ti.
A beszélgetés értelemszerűen spoilereket tartalmaz a tegnapi részből, de minden más, jövőbeni dolgot töröltem belőle, szóval csak nyugodtan. http://pasteguru.com/8980
"

Kedvenc reszem: (szerintem nem spoileres, de azert berakom ala)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget![06:38:19] Bruzsy: mit vártál, Shae Úrnő, a Pentosi XXX házból, első ezen a néven, a Kurvák Királynője, a Szopás Istennője, a Törpék Boldogítója és A Hisztis Picsák Ősanyja?

Na es a friss resz:
GoT 4x7
Egy kicsit gyengebb resz volt, nem tortentek benne hatalmas dolgok, viszont felvezetonek tokeletes, mar alig varom a maradek harom reszt. (jovo heten szunet van)

Szoval csak sorjaban:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Tyrion szokas szerint hatalmas volt :mrgreen:
Tyrion: I'm sorry, what am I grateful for? The opportunity to live and die at the Wall as punishment for a crime I did not commit?
Jaime: You threw your life away. You threw it away. It's not a joke. You understand that, don't you?
Tyrion: Of course it's a joke, just not a very funny one.

Ezen a reszen sirtam :D
- Vegre megismertuk a Hegyet, azonnal volt egy kis Spartacus feelingem, nagyon brutalis. Mar alig varom hogy csatazzon egyet ne csak meszaroljon.
- Arya egy igazi kis badass ahogy megint megolt valaki.
- "You know nothing" Jon Snow tortenete eleg rovid volt, az viszont mar most latszik hogy a katonak tamogatjak ot, elobb vagy utobb tuti atveszi az iranyitast a Fal felett. (konyvet nem olvastam, ugyhogy csak tippelek)
- Tyrion es Bronn: egy igazi zsoldos
- Dany: Az egy dolog hogy a csavo leveszi a ruhait (errol jut eszembe amikor a South Parkba szivattak RR Martint), viszont Dany is levehette volna igy sokadjara :D
- Melisandre sztorija gondolom csak azert kerult bele a reszbe, hogy meglegyen a megfelelo mennyisegu naked moment
- Kivancsi vagyok hany evadon keresztul fog meg elszorakozni Daenerys a rabszolgakkal :lol: Mondjuk a sarkanyok se nonek fel egyik naprol a masikra
- Vesés pitéről tudtok valamit? :D
- Oberyn szineszi jateka zsenialis. Nem a "forro" jelenetekre gondolok, hanem az osszes tobbire :lol: Gondolom a kovetkezo reszben fog harcolni a Heggyel, tuti hatalmas jelenet lesz, mar varom.
- Sansa jelenetenel ahogy bejott a zene, tudtam hogy valaki meg fog halni, a kerdes mar csak az hogy ki. Elsore a nagy es okos Robinra gondoltam, de azert igy se rossz. Az a pofon mar regota kijart neki. Sansat az elso evadokban nem birtam, azota viszont nagyon bejon. If you know what I mean. :shifty:
- Majd a Starkok, Lannisterek, Tyrellek es Daenerys Stormborn Of the House Targaryen, the First of Her Name, the Unburnt, Queen of Meereen, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains and Mother of Dragons, a tovabbiakban csak Dany; na szoval amig ok elkezdenek egymassal es valoszinuleg a Masokkal csatazni, addig szepen jon Kisujj es bezsebeli a tront. :lol: :lol: #epic

Boky írta:de azután, hogy bb-ből is még van hátra, és a vikingst és a hannibalt se nézed, elvesztetted minden tiszteletem és addig nem állok szóba veled amíg nem orvosoltál ezekből legalább egyet :D
Ezek utan nem volt mit tenni, potoltam a Vikings elso evadabol a fennmarado 3 reszt, raadasul elkezdtem a masodik evadot is. Hat ez brutal jo, fogalmam sincs miert kaszaltam nyaron. (fiatalsag bolondsag :Đ )

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 19., hétfő 21:17

szilamer írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!%Mikor elkezdtem olvasni a könyveket, rájötte, hogy a nagy, sorsfordító események legalább 80%ban ő van a háttérben. Eddig csak hűtulról irányitott, most voszont inkább előtérbe került. Nagyon király karakter :D
Csak odaírnám, hogy melyik sorozatról van szó.
GoT 4x7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. május 19., hétfő 21:07

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!%Mikor elkezdtem olvasni a könyveket, rájötte, hogy a nagy, sorsfordító események legalább 80%ban ő van a háttérben. Eddig csak hűtulról irányitott, most voszont inkább előtérbe került. Nagyon király karakter :D
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 19., hétfő 20:26

Baelish a legnagyobb király B-)
"And my heart will leave you never."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 17:47

GOT s04e07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Baelish keményen forgatja itt a szálakat. Kinyírja Joffreyt (Áldja érte az Isten:D), szerez egy bevehetetlen várat... Ennél már csak Dario Nahaaris tolja keményebben. :shifty: Oberyn is nagyon jó karakter lett és Arya és Véreb kapcsolata is egyre jobb, viszont a rész alapvetően csak töltelék volt, de még így is jóra sikeredett.
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. május 18., vasárnap 23:27

Pipita írta:Srácok, van ez a House of Cards Kevin Spacey-vel, megnéztem a pilotját és marha nagy királyság. Viszont van egy másik sorozat ugyanezzel a címmel, mindössze négy részes, 1990-es. Azt látta már valaki? Esetleg van bármi köze a kettőnek egymáshoz?
A másik sorozatról nem tudok semmit mondani, a Spacey-félét viszont kötelezővé tenném. :mrgreen: Óriási...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 18:08

torjack írta:a hannibal megint odaszabott :ozil:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bazz, amikor verger etette will kutyáit...plusz scully is visszatért. először azt hittem chiltont húzzák elő a cilinderből.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon komoly volt..most a filmhez képest megcserélték..először akarta a disznók közé dobni Mason és utána jött az arc lenyúzása..a végén az a maszk se volt kutya..most hogy ki üldöz kit..nem lesz rossz a finálé, na
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 18., vasárnap 14:47

a hannibal megint odaszabott :ozil:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bazz, amikor verger etette will kutyáit...plusz scully is visszatért. először azt hittem chiltont húzzák elő a cilinderből.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 18., vasárnap 11:28

IkerCasillas írta:
messideco írta:Még mindig GoT, úgy általánosan:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Benjen Stark előkerül szerintetek? A könyves spoilereket hagyjuk, ha lehet :)
Könyv nélkül (még csak az elsőt olvasom):
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet faszság, de én azon gondolkodom, hogy belőle is Más lett, esetleg valami fasza vezér lett ott. :mrgreen:
könyves spoiler(?) benjenről (nem nagy infó, szal aki tart a könyves spoilerektől is elolvashatja)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lófaszt sem tudni róla, mióta a legelején eltűnt. nagy valószínűséggel meghalt a falon túlt, és nem fog feltűnni többet.

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. május 18., vasárnap 11:24

messideco írta:Még mindig GoT, úgy általánosan:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Benjen Stark előkerül szerintetek? A könyves spoilereket hagyjuk, ha lehet :)
Könyv nélkül (még csak az elsőt olvasom):
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet faszság, de én azon gondolkodom, hogy belőle is Más lett, esetleg valami fasza vezér lett ott. :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 18., vasárnap 11:14

tubatibi írta:Az Originals a vampirnaplok spinoffja, viszont szinte egyaltalan nem kotheto a vampirnaplokhoz....szoval erdemes, jo karakterek, vannak benne jo harcok, minden ami kell.
Nekem nagyon bejott, az elso evadnak vege mar, szoval porgesd.

Es remelem neked is Klaus lesz a legkiralyabb karakter.

Tényleg jó a sorozat!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Klaus hatalmas forma, bár a kedvencem Hayley nyilvánvaló okokból :mrgreen: :mrgreen:
ZIDANE

Vissza: