Bajnokok Ligája
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
A Bayern 4év alatt a harmadikat nem fogja elbukni.. (am ha a maival együtt a többit is behúzták volna akkor már 7BL cimük lenne..) Még egy ilyen évtized nem fér bele... 10év alatt legalább 2-nek le kellene esnie nekünk is.. Amúgy akármennyire is kiejtett minket a BVB azért hajrá! A Bayern-t utálom,náluk már csak a barcát utálom jobban de az is lehet,h egy szinten vannak de sajnos ma őket fogom végignézni,ahogy menne körbe a serleggel.. Minden évben ez van.. Szar,h egy BL győzelmet sem láttam a 9-ből...
Hajrá Dortmund! Tipp: 2-1 :-)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy amatőr kérdés: Gustavoval mi van? Sérült? Eltiltott?
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
remélem megnyeri a DortmundGT37 írta:Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz - Lewandowski.
Bayern Munich: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukic.
Hajrá, Klopp-csapat!
3-1

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz - Lewandowski.
Bayern Munich: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukic.
Hajrá, Klopp-csapat!
Hajrá, Klopp-csapat!
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Én is a Dortmundot érzem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaly pont volt meglepetés és akkor a Bayern a f
sz rossz oldalán állt. Most tuti, hogy nem kapnak ki. Szerintem simán behúzzák, bár mixen 1-2-es végeredményt raktam, de szerintem akár hendi Bayern is lehet.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
NUR DER BVB!
Bízom egy Dortmund-sikerben, hajrá, fiúk!
Bízom egy Dortmund-sikerben, hajrá, fiúk!
Az emberek.mindenki?ki mindenki?
Persze a szakértők nem fogják lehozni a Dortmundot győztesnek, nekik nem az a dolguk.
De mindenki akivel beszéltem úgy gondolja hogy meglepetés lesz. Hogy a bayern annyira egyértelmű hogy a kis csapat meglepi őket. Senki nem mondta azt hogy, igen a Bayern egyértelmű, ők fognak nyerni.
Mert mindenki megpróbálja megjósolni a kevésbé valószínűt.
A sport 1-es szakértők engem nem érdekelnek, nem hallgattam a véleményeiket, elnézést.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
szerintem is a Dortmund behúzza..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Áh, Bayern nyeri. Simán.
Erősebbek + valamiért piszok motiváltak. Barca ellen nagyon elkapták a fonalat.
De azért hajrá BVB.
Erősebbek + valamiért piszok motiváltak. Barca ellen nagyon elkapták a fonalat.
De azért hajrá BVB.
- Galacticos
mindenki?Demes írta:Szerintem meg már mindenki annyira meglepetésre számít hogy nem lesz.

sport1n a hárm szakértőnél szavazatok: 3-0 a bayernnek. azt mondták a olvasták és a világon mindenhol, minden szakíró a bayernt hozta ki győztesnek. akkor ki mindenki?
amúgy..
te vagy az zombori?Gabo írta:Van egy olyan érzésem, hogy egy német csapat fogja nyerni a BL döntőt.

a meccset meg remélem behúzza a dortmund.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Szerintem meg már mindenki annyira meglepetésre számít hogy nem lesz.a dortmund fog nyerni. túl egyértelmű lenne a bayern. :-)
Bayern.
- Galacticos
a dortmund fog nyerni. túl egyértelmű lenne a bayern. :-)Gabo írta:Van egy olyan érzésem, hogy egy német csapat fogja nyerni a BL döntőt.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Van egy olyan érzésem, hogy egy német csapat fogja nyerni a BL döntőt.

- Galacticos
hát ez nagyon gáz.
bl magazin vagy nem tudom mi volt most a sport1en. arra kapcsoltam oda hogy seedorf mondja hogy: "Ronaldo, A Fenomén ő volt a legjobb játékot akit valaha láttam a pályán" na mondom ezt megnézem. erre jönnek nagy gólok. mutatnak a 90es évekből egy olyan olló gólt hogy besírtam, mutatják zidane gólját, ronaldo porto ellen lőtt bombáját. ezután mi következik? igen leóka. amikor az arsenal szerencsétlenkedett és a tizenhatoson elvesztette a labdát, leot indították aki átpörgette a kapust és bepasszolta az üres kapuba. ezt nem hogy egy videóba nem kéne mutatni pl zidane gólja után, de még egy műsorba se. volt ott stankovic félpályás is meg még pár szóval zidanéhoz meg az első ollózóshoz képest tényleg lejjebb adták a színvonalat de ez a messi gól úgy kilógott a sorból...
bl magazin vagy nem tudom mi volt most a sport1en. arra kapcsoltam oda hogy seedorf mondja hogy: "Ronaldo, A Fenomén ő volt a legjobb játékot akit valaha láttam a pályán" na mondom ezt megnézem. erre jönnek nagy gólok. mutatnak a 90es évekből egy olyan olló gólt hogy besírtam, mutatják zidane gólját, ronaldo porto ellen lőtt bombáját. ezután mi következik? igen leóka. amikor az arsenal szerencsétlenkedett és a tizenhatoson elvesztette a labdát, leot indították aki átpörgette a kapust és bepasszolta az üres kapuba. ezt nem hogy egy videóba nem kéne mutatni pl zidane gólja után, de még egy műsorba se. volt ott stankovic félpályás is meg még pár szóval zidanéhoz meg az első ollózóshoz képest tényleg lejjebb adták a színvonalat de ez a messi gól úgy kilógott a sorból...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
a szuper kupat ezutan is megrendezhetik nem lesz sem nagyobb sem kisebb erteke. Csak egy buli meccs mint eddig.morientes írta:
Igen,en sem tartom rossz otletnek,de akkor az europai szuperkupa okafogyotta valna...bar ugye marketing szempontbol talan nem...nyilvan meg a presztizs is szamit azert valamit... :-)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen,en sem tartom rossz otletnek,de akkor az europai szuperkupa okafogyotta valna...bar ugye marketing szempontbol talan nem...nyilvan meg a presztizs is szamit azert valamit... :-)numberone1 írta:egyelore meg finomitanak a dolgokon... annyi hivatalos, h az EL gyoztes indulhat a BL-ben. Ez mar ugyis csak jovore lepne eletbe.morientes írta: De akkor a II. az EL-be indulna?Vagy indulhat egyaltalan az EL cimvedoje az EL-be,ha mondjuk nem er fel arra helyre a sajat bajnoksagaba,ami feljogositana?
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
egyelore meg finomitanak a dolgokon... annyi hivatalos, h az EL gyoztes indulhat a BL-ben. Ez mar ugyis csak jovore lepne eletbe.morientes írta: De akkor a II. az EL-be indulna?Vagy indulhat egyaltalan az EL cimvedoje az EL-be,ha mondjuk nem er fel arra helyre a sajat bajnoksagaba,ami feljogositana?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou