ha tényleg több érdeklődő van iránta akkor egy 30-35 millió körül mozoghat az ára. A fizetéséről nem tudok, de gondolom jól is keres és abból sem szívesen adna le.

Rohadtul nem egyszerű ez a csatárkérdés, bár lehet még így is Ő lenne a legjobb opció.
Sanszos (én már egyébként tavaly is egy Karim-Lewandowski/Dzeko/stb. szintű párost tartottam volna megfelelőnek egy Real Madridnál --> nem Benzema-Suárez szindróma, de nem is Benzema-Morata

). Ha azt vesszük, hogy Karim esetleges és Morata biztos távozásával mindjárt 2 csatárt kellene igazolni és ezek közül mondjuk Suárez egyedül kapásból 70-80 milla lenne, akkor ehhez képest szerintem még mindig olcsóbban megúsznánk a dolgot.
1) Karim marad, Morata megy 10-15 milláért és mondjuk helyette jönne Mandzukic még ezért a picit szerintem eltúlzott 30-35 milláért is --> a csatárkérdés akkor is le lenne tudva közel 20 millás ráfordítással, ráadásul nem is akárhogy.
2) Karim 40-50 milláért, Morata 10-15 milláért megy és helyettük igazolni kell 2 csatárt --> Suárez 70-80 milla + egy gyengébb kiegészítő mondjuk Rodrigo Moreno szinten, azt az eladott játékosok árának beszámításával együtt sem valószínű, hogy ki tudnánk hozni -20 millával, ami pedig a minőségi javulást illetné a mostanihoz képest, hát erősen megkérdőjelezhető lenne szerintem.