Olvastam és kész.tubatibi írta:Hol olvastad ezt?
Remélem nem Pogba kárára érkezik, mert akkor nagyon mérges leszek.
Amugy Pogba DM helyére jönne, tehát nem lesz itt Pogba-Modric-DM kp soha.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 20., kedd 11:33
Olvastam és kész.tubatibi írta:Hol olvastad ezt?
Remélem nem Pogba kárára érkezik, mert akkor nagyon mérges leszek.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 20., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 20., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 20., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 20., kedd 10:17
De tavaly 4 évvel hosszabbított, nem? A csapathoz láncolta magát, és 2 év múlva is lehet érte nagy pénzt szakítani. Illetve a kora miatt nem biztos, de hol érdekli a Cityt a pénz... (mármint a játékosok eladásából származó)BBeno írta:Yaya ügynöke belebegtette, hogy mind a City-nek, mind a pártofogoltjának az lenne a célszerű -ha nagyobb pénzt akarnak szakítani-, ha Yaya ezen a nyáron elhagyná Manchestert.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 20., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 20:01
mert adebayor is az a tipikus mindennapi név.Mike írta:szted Perez venne ilyen nevű embert? A végén még besülne a bemutatónhehe írta:amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára,![]()
majd Fred tol egy fasza vb-t aztán meg is leszünk
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 19., hétfő 20:00
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 19., hétfő 19:39
szted Perez venne ilyen nevű embert? A végén még besülne a bemutatónhehe írta:amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára,
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 19., hétfő 19:30
Bony kell oda előre Karim mögé. Drogba 2.0 a tagziro4vr írta:agumabegamubajeng február óta nem lőtt gólt..van potenciál a gyerekbe de nekem biztos megoldás kell, vagy legalább biztosabb..meg futónk van elég, Mandzukic-féle arc kell ide Benya mögé
Willian nem rossz, de nekem túlságosan kevés gólt lő, gólpassz ad, látványelemnek jó maximum..szóval nem kell
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 19., hétfő 19:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 19., hétfő 18:42
Ez jó hír. Persze gyógyuljon meg minden, de szombaton ne lépjen pályáraA Diego Costán ma végrehajtott vizsgálatok kimutatták, hogy a játékosnak legalább 15 napos pihenőre van szüksége, azaz biztosan kihagyja majd az 5 nap múlva rendezendő Bajnokok Ligája finálét.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. május 19., hétfő 18:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 18:26
murinnyó megöl mindent, a lábnyoma után is kipusztul minden, tudjuk jól.Csabi írta:láttam idén jó pár chelsea meccset. egyáltalán nem olyan jó, egy mourinho féle droid. semmi több. ha nem tudnám hogy brazil, a játéka alapján simán rámondanám hogy kameruni vagy akármi.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 19., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 19., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 18:19
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 19., hétfő 17:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 16:47
Még a Dortmundban sem nélkülözhetetlen... Ráadásul sokkal inkább szélső, mint csatár.hehe írta:mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem
amúgy nemtom mit gyökérkedünk ilyen senkiházi mandukiccsal meg hurkagyurkákkal, amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára, benzema mögé/mellé teljesen fasza lenne. és még nem is gyökkettő favágó, mint egy cavani vagy mandukic
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem