Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 18:19

kurvajó az a gyerek, remélem a vébén is sokat fog játszani.

pl van agya, így ha sánta kéznélküli nyomorék lenne, akkor is előrébb vagyunk vele, mint egy dimariával.
ha van barom, aki képes 50-60 millert adni egy argentinért, akit nem messinek hívnak, akkor nincs mese, az elkelt táblát már gyártom is.
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 19., hétfő 17:44

Willian? A chelseabol? :lol: :lol: ugy, hogy DM-et elkuldened, semmilyen szintu minosegi javulas nem lenne... :kivagyhe:

Ja de, egy argentin helyett egy brazil lenne a csapatba. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 16:47

hehe írta:
Toti írta:nacsa ezt már műsorban elkezdte.
:lol: :lol: van egy rakat belőle.
mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem :lol:

amúgy nemtom mit gyökérkedünk ilyen senkiházi mandukiccsal meg hurkagyurkákkal, amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára, benzema mögé/mellé teljesen fasza lenne. és még nem is gyökkettő favágó, mint egy cavani vagy mandukic
Még a Dortmundban sem nélkülözhetetlen... Ráadásul sokkal inkább szélső, mint csatár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 19., hétfő 16:46

hehe írta:mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem :lol:
:lol: :lol: persze, h nem volt neki. 1:34nél megszólal a semmiből: "dehát ha a lábába rúg bele akkor 11-es" :lol: "lehet, h én tévedek.. :lol: :lol: :lol: " áá nem zombi, nem te.
aztán, ha megcserélik a szerepeket akkor is 11es. kész. ott lett vége mondjuk puhlnak is, el is hiszem.
én kb minden másnap megnézem ezt a videot mert beszarok rajta a röhögéstől. ahogy ott ül puhl és a reagálásai, hát zseniális. :mrgreen: mondjuk tuti, h ivott.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 16:37

Toti írta:nacsa ezt már műsorban elkezdte.
mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem :lol:

amúgy nemtom mit gyökérkedünk ilyen senkiházi mandukiccsal meg hurkagyurkákkal, amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára, benzema mögé/mellé teljesen fasza lenne. és még nem is gyökkettő favágó, mint egy cavani vagy mandukic
Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 19., hétfő 16:26

ha tényleg több érdeklődő van iránta akkor egy 30-35 millió körül mozoghat az ára. A fizetéséről nem tudok, de gondolom jól is keres és abból sem szívesen adna le. :hmmm:
Rohadtul nem egyszerű ez a csatárkérdés, bár lehet még így is Ő lenne a legjobb opció.
Sanszos (én már egyébként tavaly is egy Karim-Lewandowski/Dzeko/stb. szintű párost tartottam volna megfelelőnek egy Real Madridnál --> nem Benzema-Suárez szindróma, de nem is Benzema-Morata :roll: ). Ha azt vesszük, hogy Karim esetleges és Morata biztos távozásával mindjárt 2 csatárt kellene igazolni és ezek közül mondjuk Suárez egyedül kapásból 70-80 milla lenne, akkor ehhez képest szerintem még mindig olcsóbban megúsznánk a dolgot.

1) Karim marad, Morata megy 10-15 milláért és mondjuk helyette jönne Mandzukic még ezért a picit szerintem eltúlzott 30-35 milláért is --> a csatárkérdés akkor is le lenne tudva közel 20 millás ráfordítással, ráadásul nem is akárhogy.
2) Karim 40-50 milláért, Morata 10-15 milláért megy és helyettük igazolni kell 2 csatárt --> Suárez 70-80 milla + egy gyengébb kiegészítő mondjuk Rodrigo Moreno szinten, azt az eladott játékosok árának beszámításával együtt sem valószínű, hogy ki tudnánk hozni -20 millával, ami pedig a minőségi javulást illetné a mostanihoz képest, hát erősen megkérdőjelezhető lenne szerintem.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 19., hétfő 16:23

nacsa ezt már műsorban elkezdte.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 19., hétfő 16:18

Szerintem zseniális ötlet ez a blog, nem kéne veszni hagyni. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=anVSRbeRfNQ

Adriano. :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 19., hétfő 16:07

Tetszik az ötlet :) kár hogy nem lesz belőle semmi :-(
pedig körülbelül 2 kattintás egy blogot létrehozni. :lol:
kis mókának jó lenne. mehetnének a szennyek, disznóságok, mindenek. :Đ

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 19., hétfő 16:00

R.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik. :lol: :lol:
Tetszik az ötlet :) kár hogy nem lesz belőle semmi :-(
hehe írta:első feltöltés a blogra akkor:

http://www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ

:mrgreen:
majmok bolygója lázadás :)

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 15:44

első feltöltés a blogra akkor:

http://www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ

:mrgreen:
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 19., hétfő 15:33

R.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik. :lol: :lol:
én vevő vagyok erre mindenképpen. sportTVfail
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 19., hétfő 15:00

madridronie írta: "pénztárcakímélő" is egyben)
Nem volt egy olyan hír, hogy valami 40 milla körül mozog az ára? :hmmm:
Ha volt is, több mint valószínű, hogy kacsa, de ha tényleg több érdeklődő van iránta akkor egy 30-35 millió körül mozoghat az ára. A fizetéséről nem tudok, de gondolom jól is keres és abból sem szívesen adna le. :hmmm:
Rohadtul nem egyszerű ez a csatárkérdés, bár lehet még így is Ő lenne a legjobb opció.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 14:52

elégedett lennék ezzel a duóval én is, sokkal jobb kiegészítő csatárt nem találnánk, jól fejel, csereként is tud veszélyes lenni, hajtós, ha kell be tudjuk küldeni keménykedni :mrgreen:
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:04

madridronie írta:magam részéről még mindig a Karim-Mandzukic duót preferálnám leginkább (kellő minőség, mennyiség; 2 eltérő stílus, ami remekül kombinálható és kiegészíti egymást + "pénztárcakímélő" is egyben);
Ezzel én is így vagyok, de sokat olvasni, hogy lesz egy David Luiz- Mandzu csere, bár úgy, hogy vesznek egy Costát, lehet, hogy meg lesz oldva ez az egész... Én örülnék neki. :)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 19., hétfő 13:56

Pequeños cambios tácticos, dos fichajes confirmados y otros dos por hacer, además de la marcha de Mandzukic, son parte de las novedades que habrá
Nos úgy tűnik Mandzukic mégis csak átadólistára kerül (Pepnek hála) ; hiába állította az ellenkezőjét pár héttel korábban még Rummenigge is! Guardiolanak Lewa után nincs már rá szüksége, így a horvát elvileg nyáron szedheti a sátorfáját --> a hírt még szombaton szellőztette meg a Bild, mely azóta futótűzként terjed szerte Európában! Kérőkben mindenesetre biztos nem lesz hiány; én a magam részéről még mindig a Karim-Mandzukic duót preferálnám leginkább (kellő minőség, mennyiség; 2 eltérő stílus, ami remekül kombinálható és kiegészíti egymást + "pénztárcakímélő" is egyben); persze Suárez esetleges érkezése boríthat mindenféle elképzelést és lehetőséget, de a Real Madrid szempontjából véleményem szerint a fenti kombináció lenne talán a legésszerűbb döntés (és pár hónappal ezelőttig még a pletykák szerint elvileg Carlo is tervezte jövőre)! Na majd kiderül, hogyan tovább ...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 18., vasárnap 22:45

Nem rossz ötlet!
Volt már ehhez hasonló 2012ben az Eb és Olimpia alatt, az Anti Deák Horváth Pétér csoport. Ki is vágták az MTVtől még abban az évben azt a tehetségtelen senkit

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 18., vasárnap 22:28

:lol: :lol: :lol:
Hát lenne rá kereslet, az biztos.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 22:18

Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik. :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 17., szombat 15:14

Kezdő
Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Di María; Bale, Benzema y Cristiano.

Vissza: