Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kommentáld a híreket
kurvajó az a gyerek, remélem a vébén is sokat fog játszani.
pl van agya, így ha sánta kéznélküli nyomorék lenne, akkor is előrébb vagyunk vele, mint egy dimariával.
ha van barom, aki képes 50-60 millert adni egy argentinért, akit nem messinek hívnak, akkor nincs mese, az elkelt táblát már gyártom is.
pl van agya, így ha sánta kéznélküli nyomorék lenne, akkor is előrébb vagyunk vele, mint egy dimariával.
ha van barom, aki képes 50-60 millert adni egy argentinért, akit nem messinek hívnak, akkor nincs mese, az elkelt táblát már gyártom is.

Willian? A chelseabol?
ugy, hogy DM-et elkuldened, semmilyen szintu minosegi javulas nem lenne...
Ja de, egy argentin helyett egy brazil lenne a csapatba.

Ja de, egy argentin helyett egy brazil lenne a csapatba.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Még a Dortmundban sem nélkülözhetetlen... Ráadásul sokkal inkább szélső, mint csatár.hehe írta:mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem
amúgy nemtom mit gyökérkedünk ilyen senkiházi mandukiccsal meg hurkagyurkákkal, amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára, benzema mögé/mellé teljesen fasza lenne. és még nem is gyökkettő favágó, mint egy cavani vagy mandukic
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hehe írta:mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem

aztán, ha megcserélik a szerepeket akkor is 11es. kész. ott lett vége mondjuk puhlnak is, el is hiszem.
én kb minden másnap megnézem ezt a videot mert beszarok rajta a röhögéstől. ahogy ott ül puhl és a reagálásai, hát zseniális.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem

amúgy nemtom mit gyökérkedünk ilyen senkiházi mandukiccsal meg hurkagyurkákkal, amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára, benzema mögé/mellé teljesen fasza lenne. és még nem is gyökkettő favágó, mint egy cavani vagy mandukic

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sanszos (én már egyébként tavaly is egy Karim-Lewandowski/Dzeko/stb. szintű párost tartottam volna megfelelőnek egy Real Madridnál --> nem Benzema-Suárez szindróma, de nem is Benzema-Morataha tényleg több érdeklődő van iránta akkor egy 30-35 millió körül mozoghat az ára. A fizetéséről nem tudok, de gondolom jól is keres és abból sem szívesen adna le.
Rohadtul nem egyszerű ez a csatárkérdés, bár lehet még így is Ő lenne a legjobb opció.

1) Karim marad, Morata megy 10-15 milláért és mondjuk helyette jönne Mandzukic még ezért a picit szerintem eltúlzott 30-35 milláért is --> a csatárkérdés akkor is le lenne tudva közel 20 millás ráfordítással, ráadásul nem is akárhogy.
2) Karim 40-50 milláért, Morata 10-15 milláért megy és helyettük igazolni kell 2 csatárt --> Suárez 70-80 milla + egy gyengébb kiegészítő mondjuk Rodrigo Moreno szinten, azt az eladott játékosok árának beszámításával együtt sem valószínű, hogy ki tudnánk hozni -20 millával, ami pedig a minőségi javulást illetné a mostanihoz képest, hát erősen megkérdőjelezhető lenne szerintem.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem zseniális ötlet ez a blog, nem kéne veszni hagyni.
https://www.youtube.com/watch?v=anVSRbeRfNQ
Adriano.

https://www.youtube.com/watch?v=anVSRbeRfNQ
Adriano.

pedig körülbelül 2 kattintás egy blogot létrehozni.Tetszik az ötletkár hogy nem lesz belőle semmi
![]()

kis mókának jó lenne. mehetnének a szennyek, disznóságok, mindenek. :Đ
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Tetszik az ötletR.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()

majmok bolygója lázadás

én vevő vagyok erre mindenképpen. sportTVfailR.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem volt egy olyan hír, hogy valami 40 milla körül mozog az ára?madridronie írta: "pénztárcakímélő" is egyben)

Ha volt is, több mint valószínű, hogy kacsa, de ha tényleg több érdeklődő van iránta akkor egy 30-35 millió körül mozoghat az ára. A fizetéséről nem tudok, de gondolom jól is keres és abból sem szívesen adna le.

Rohadtul nem egyszerű ez a csatárkérdés, bár lehet még így is Ő lenne a legjobb opció.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
elégedett lennék ezzel a duóval én is, sokkal jobb kiegészítő csatárt nem találnánk, jól fejel, csereként is tud veszélyes lenni, hajtós, ha kell be tudjuk küldeni keménykedni

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezzel én is így vagyok, de sokat olvasni, hogy lesz egy David Luiz- Mandzu csere, bár úgy, hogy vesznek egy Costát, lehet, hogy meg lesz oldva ez az egész... Én örülnék neki.madridronie írta:magam részéről még mindig a Karim-Mandzukic duót preferálnám leginkább (kellő minőség, mennyiség; 2 eltérő stílus, ami remekül kombinálható és kiegészíti egymást + "pénztárcakímélő" is egyben);

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nos úgy tűnik Mandzukic mégis csak átadólistára kerül (Pepnek hála) ; hiába állította az ellenkezőjét pár héttel korábban még Rummenigge is! Guardiolanak Lewa után nincs már rá szüksége, így a horvát elvileg nyáron szedheti a sátorfáját --> a hírt még szombaton szellőztette meg a Bild, mely azóta futótűzként terjed szerte Európában! Kérőkben mindenesetre biztos nem lesz hiány; én a magam részéről még mindig a Karim-Mandzukic duót preferálnám leginkább (kellő minőség, mennyiség; 2 eltérő stílus, ami remekül kombinálható és kiegészíti egymást + "pénztárcakímélő" is egyben); persze Suárez esetleges érkezése boríthat mindenféle elképzelést és lehetőséget, de a Real Madrid szempontjából véleményem szerint a fenti kombináció lenne talán a legésszerűbb döntés (és pár hónappal ezelőttig még a pletykák szerint elvileg Carlo is tervezte jövőre)! Na majd kiderül, hogyan tovább ...Pequeños cambios tácticos, dos fichajes confirmados y otros dos por hacer, además de la marcha de Mandzukic, son parte de las novedades que habrá
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Nem rossz ötlet!R.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()
Volt már ehhez hasonló 2012ben az Eb és Olimpia alatt, az Anti Deák Horváth Pétér csoport. Ki is vágták az MTVtől még abban az évben azt a tehetségtelen senkit
R.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()

Hát lenne rá kereslet, az biztos.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kezdő
Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Di María; Bale, Benzema y Cristiano.
Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarramendi, Khedira, Di María; Bale, Benzema y Cristiano.