Baromira nem értem ezt a gondolat menetet, de van egy olyan érzésem, hogy a magot félnek bántani, hogy igazolják magukat, hogy ők igen is több mint egy klub. Amin jót nevettem az az, hogy 80 milla körüli összegről írnak mint bevétel a 3 játékosért, ami a barcát ismerve messze el fog maradni a valóstól. Azt főleg nem értem, hogy Sanchezzel mi a bajuk amikor az a gyerek volt idén a barcából talán aki mindig hajtott, és benne volt a veszély. Erre elmegy majd állítom apróért, vagy becserélik egy Llorentére, amit nem tudok hova tenni. Egy Ibrával nem ment, de majd egy közép kategóriás taggal menni fog4?

A másik, hogy nézegetik ezt a fiatal Laporte gyereket akinek 36 milla a kivásárlási ára. Nem igazán értem, hogy miért nem valami gyors, erős masszív tagot hoznak, ha már ennyire költekezni akarnak, mint pl Mangala. Aztán majd csodálkoznak, ha megint nullába lesznek kontrázva. A lényeg, ha hátul tudjon passzolgatni és jöhet... Számomra érthetetlen ez az egész... Fabrét is olyan szinten elcseszték, hogy borzasztó, pedig szerintem baromi sok lenne a srácban... Múltkor néztem a 2004-es BL döntőt. Mascheránót fel se tudtam ismerni. Tátott szájjal néztem, hogy milyen kp-s volt a tag, mert az az igazság, hogy már baromira nem emlékeztem rá. Döbbenten néztem, hogy vicces, hogy örülök mikor látom, hogy kezdő a védelembe, pedig mint kp-s top volt a PL-ben. Erre mi vagyunk a játékos temető!? Érdekes...