Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ter stegennel sokat kell majd passzolgatni, vagy jöhet az előrevagdosás/öngól
jó kapus egyébként, bár nekem kicsit túl idegbajos, és nem olyan pozitívan, mint Kahn volt

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Deu megy vissza? Na, az érdekes lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog tolni. Neki még szurkolok is valamilyen szinten, hogy ilyen Pedro féléket legyűrjön.'shutterisland írta:a világot nem váltották meg, de ter stegen, rafinha és deulofeu érkezését bejelentették, illetőleg enrique kinevezése is hivatalossá vált.Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a világot nem váltották meg, de ter stegen, rafinha és deulofeu érkezését bejelentették, illetőleg enrique kinevezése is hivatalossá vált.Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...
- ziro4vr
azz..hozzáér az ágyban a brazilhoz, Neymi meg megbicsaklik, gurul hármat és végeRemy írta: Izmosabb, mint Neymar![]()
(amúgy ja... nem rossz
)

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Monchengladbach goalkeeper Marc-Andre ter Stegen has arrived in Barcelona. Transfer to be announced after Luis Enrique announcement. [rac1]
Amúgy tényleg nem rossz a csaj.
Akkor már inkább Pedro menjen, bár ő úgyis maradni fog, hiszen saját nevelés...
Nem tudom, miről beszélsz, biztos vagyok benne, hogy gyakran diskurálnak mély filozófiai kérdésekről.sentry írta:Neymar új nője se csúnya...
Most az egyszer picit irigylem.![]()
Bár nehezen hiszem el, hogy mély, őszinte beszélgetéseket folytatnak és a kislány a pénzén kívül más megfogta a tarajosban.
De persze biztos tévedek, és azok a csúnya előítéletek... pfej köpnöm kell. Jah meg írtam is, irigy is vagyok.
![]()

Én sem igazán értem ezt a dolgot, Alexis teljesítménye közel sem tökéletes, sőt, de idén szerintem sok kifogásunk nem lehetett a játékával szemben, az meg csak hab a tortán, hogy ő tényleg mindig kész meghalni a mezért, és agyonfutja magát meccsről meccsre. (Más kérdés, hogy ennek valamilyen alapvető dolognak kellene lennie...)ziro4vr írta:én azt nem értem alexist miért adják el..sokkal jobbat nem tudnak a helyére szerezni, hajt, gólokat is lő, messi fencijét is nyalogatja..vagy az a baj, hogy a fontos meccseken ő lő gólt és nem messi?Fabregas eladása megint csak butaság lenne a részükről, nem azért mert akkora király volt náluk, de ott hagynák a 324 éves Xavit? hagyják, mit bánom én
Akkor már inkább Pedro menjen, bár ő úgyis maradni fog, hiszen saját nevelés...
Mondjuk ebben benne van az is, hogy itt nem (lett volna) elég a középpályára, ez a poszt sokkal nagyobb technikai tudást, játékintelligenciát és jobb passzolókészséget (hülyén hangzik, nem tudom, van-e erre normális magyar szó) igényel Barcelonában, mint a PL-ben. Úgyhogy nem feltétlenül volt hülyeség hátravezényelni a védelembe, az már más kérdés, hogy a magassága miatt nem a legjobb választás a védelem tengelyébe, illetve hogy ezelőtt - tudtommal - nem igazán játszott ezen a poszton, így időről időre vét olyan helyezkedési hibákat, amelyeket egy olyan védő, aki hosszú évekig ezt a "szakmát" tanulta, valószínűleg képes elkerülni.Géci írta:Mascheránót fel se tudtam ismerni. Tátott szájjal néztem, hogy milyen kp-s volt a tag, mert az az igazság, hogy már baromira nem emlékeztem rá. Döbbenten néztem, hogy vicces, hogy örülök mikor látom, hogy kezdő a védelembe, pedig mint kp-s top volt a PL-ben.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
júli 7et írnak. Mondjuk,hogy ez hogyan jött ki nekik lövésem sincs.Remy írta:??? Messi megkapta a fizetésemelést, innentől kezdve hátra lehet dőlni... Nagy dolgokra már ne számíts.csababarca írta:
Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...tavaly nyáron is ez ment,heti kétszer beharangozták a nagy bejelentést...aztán valahogy elmaradt,és vége lett az átigazolási szezonnak...most még korábban elkezdték ezt...![]()
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy mikor jelentik be az edzőt.
Jah,azt okvetlen el kellett intézni

Mindegy, valami csak lesz, visszahívjuk a félelmetes RAfinha, Deu, Bojan triót,és reszkessen mindenki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
??? Messi megkapta a fizetésemelést, innentől kezdve hátra lehet dőlni... Nagy dolgokra már ne számíts.csababarca írta:
Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...tavaly nyáron is ez ment,heti kétszer beharangozták a nagy bejelentést...aztán valahogy elmaradt,és vége lett az átigazolási szezonnak...most még korábban elkezdték ezt...

Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy mikor jelentik be az edzőt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
Hát igen. Én is szoktam ezen gondolkozni,de mindig arra jutok,hogy lehet a pénz vonzza az adott nőt, de simán kialakulhat ezek után valamiféle érzelem is, nincs kizárva. Csak először a pénz a vonzó,aztán jön az egyéb kis mellékes dolgok,szerelem, kötődés,stb.sentry írta:Most leköpne az összes hazug csaj, de az őszinték kussolnának és magukban bólogatnának, de a nőknek az érzelem mellett legalább (de sokszor sokkal) fontosabb az egzisztenciális biztonság. Ezt meg egy gazdag megadhatja.
Amúgy meg nyilván az a férfi is hazudik, aki azt mondaná nem lenne Neymar helyében, aki úgy válogathat a nők között, mintha a boltban a polcról tenné. Az hogy ez erkölcsileg helyes vagy sem?! Nem megyek bele, ez nem a Csernus fóruma.![]()
Off vége.

off,ki.
Na, mára állítólag be kellett volna jelenteni nagy dolgokat,persze ebből sem lett semmi...tavaly nyáron is ez ment,heti kétszer beharangozták a nagy bejelentést...aztán valahogy elmaradt,és vége lett az átigazolási szezonnak...most még korábban elkezdték ezt...

Most leköpne az összes hazug csaj, de az őszinték kussolnának és magukban bólogatnának, de a nőknek az érzelem mellett legalább (de sokszor sokkal) fontosabb az egzisztenciális biztonság. Ezt meg egy gazdag megadhatja.
Amúgy meg nyilván az a férfi is hazudik, aki azt mondaná nem lenne Neymar helyében, aki úgy válogathat a nők között, mintha a boltban a polcról tenné. Az hogy ez erkölcsileg helyes vagy sem?! Nem megyek bele, ez nem a Csernus fóruma.
Off vége.
Amúgy meg nyilván az a férfi is hazudik, aki azt mondaná nem lenne Neymar helyében, aki úgy válogathat a nők között, mintha a boltban a polcról tenné. Az hogy ez erkölcsileg helyes vagy sem?! Nem megyek bele, ez nem a Csernus fóruma.

Off vége.
- csababarca
Nála ki nem izmosabb?Remy írta:
Izmosabb, mint Neymar![]()
(amúgy ja... nem rossz
)

Hát nem rossz,bár nekem egy full egyszerű csajnak tűnik,nem ilyen cicababának.
Egyébként meg úgy beszéltek Neymarról,mintha kimondottan rusnya lenne...Ribéry hogy néz ki? erre nem bányarémekkel mozog...

- h3x0r
Azert lenne egy ket otletem hol tudnank alkalmazni azt a gyakorlatot amit itt mutat be.sentry írta:Neymar új nője se csúnya...
Bár nehezen hiszem el, hogy mély, őszinte beszélgetéseket folytatnak és a kislány a pénzén kívül más megfogta a tarajosban.
De persze biztos tévedek, és azok a csúnya előítéletek... pfej köpnöm kell. Jah meg írtam is, irigy is vagyok.
![]()

- Remy
- Kapcsolat:
Izmosabb, mint Neymarsentry írta:Neymar új nője se csúnya...
![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. május 19., hétfő 18:58-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Neymar új nője se csúnya...
Most az egyszer picit irigylem.
Most az egyszer picit irigylem.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vagy nyáron megy a Bayern-beRemy írta:Elismerem, hogy remekül alkalmazkodott a tiki-takához, de az az idő eltelt.

- Remy
- Kapcsolat:
Nem elkényelmesedett, csak az, amiben felnőtt, a tii-taka már nem volt jó, így kijön Buszkecc gyengesége is. Átlagos barca nevelés, aki addig jó, amíg megy a szekér, de amikor a csapatnak nem megy, és a taktika amit tolnak nem működik, akkor csak van a pályán, de nem csinál semmit.ateeemadrid írta:oké, lehet utálni a csávót, de szerintem rohadt jó a posztján. mondjuk ebben a szezonban kicsit elkényelmesedett, kéne neki megfelelő vetélytárs, nem ilyen senkiházi Song, aki csak pózolni tud.félkegyelmű Buszkecet.....
Elismerem, hogy remekül alkalmazkodott a tiki-takához, de az az idő eltelt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
én azt nem értem alexist miért adják el..sokkal jobbat nem tudnak a helyére szerezni, hajt, gólokat is lő, messi fencijét is nyalogatja..vagy az a baj, hogy a fontos meccseken ő lő gólt és nem messi?
Fabregas eladása megint csak butaság lenne a részükről, nem azért mert akkora király volt náluk, de ott hagynák a 324 éves Xavit? hagyják, mit bánom én
ugyanakkor nem akarom Madridban látni Fabregast, semmiképp

ugyanakkor nem akarom Madridban látni Fabregast, semmiképp
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Mascherano-nak is komoly esélye van arra, hogy elmegy. Én a helyükben nem adnám el.
A Barca-nak szerintem jövőre egy kicsit rombolósabbá kellene tennie a középpályáját. Busquets erre teljesen alkalmatlan. Az a srác remekül beleillett a Guardiola által kitaláltakba, de a srác sajnos a mandinerezésen kívül semmihez nem ért. Az egyik ok, hogy a Barca-t olyan könnyen lekontrázzák az ő. Pontosabban nem a személye hanem az, hogy ő az egyedüli egy szem vkp, aki ráadásul nem is olyan jó rombolóember. Az a csapatszintű összezárás és letámadás ami jókora terhett levett róla, az pedig eltűnt. Mindezek ellenére Busi még jó pár évig be lesz betonozva a mostani helyére. Minden Realos nagy örömére, és Barcás bánatára. De akkor legalább rajanak be mellé valakit...Ezért kellene mellé tenni Mascherano-t aki ezzel együtt végre visszakerülhetne a valódi posztjára is...
A Barca-nak szerintem jövőre egy kicsit rombolósabbá kellene tennie a középpályáját. Busquets erre teljesen alkalmatlan. Az a srác remekül beleillett a Guardiola által kitaláltakba, de a srác sajnos a mandinerezésen kívül semmihez nem ért. Az egyik ok, hogy a Barca-t olyan könnyen lekontrázzák az ő. Pontosabban nem a személye hanem az, hogy ő az egyedüli egy szem vkp, aki ráadásul nem is olyan jó rombolóember. Az a csapatszintű összezárás és letámadás ami jókora terhett levett róla, az pedig eltűnt. Mindezek ellenére Busi még jó pár évig be lesz betonozva a mostani helyére. Minden Realos nagy örömére, és Barcás bánatára. De akkor legalább rajanak be mellé valakit...Ezért kellene mellé tenni Mascherano-t aki ezzel együtt végre visszakerülhetne a valódi posztjára is...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Láttam. Csak akkor nekünk is vissza kéne váltani 4-2-3-1-re. Azt meg írtad Te is, hogy mindenhol játszhat csak vkp-t ne.Kerlon írta:Láttad te Fabregast az Arsenalban játszani? Játszott Song mellett is vkp-t meg a legjobb szezonjában csatár mögött éket...
Be lehet oda is rakni, mert el focizgat, csak nem az igazi. 4-3-3-ban, nálunk, szerintem csak Modric helyén jöhetne számításba. Már a Barca-ban sem működik a "legendás" egész csapatos letámadás, csapat védekezés, nálunk ezt Bale-lel meg CR-vel még kevésbé működne. Ezért írtam, hogy Benzema-nak még többet kéne melóznia, mert, hogy Fabregas nem pörögne annyit, mint DM abban biztos vagyok. Erre jöhetne Pogba, csak szerintem Ő is sokszor fegyelmezetlen, sokat kolbászol. Aztán lehet, hogy egyszer kinövi ezt és akkor beton lesz, de nem vennék mérget rá, hogy működne egy Modric-Pogba-Fabregas trió.
Mondjuk ezek úgy sem fognak létre jönni, de fórum témának nem rossz.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Bocs! 2005Jester írta:A 2004-es BL döntőn, te hol láttad Mascheranot?![]()

-
Szerintem nem akarja nagyon megkutyulni a csapatot, és próbál biztosra menni egy összeszokott brigáddal. VB után elvileg távozik a padról úgy is. Utána majd jön valaki aki remélhetőleg ezt már látja, és az EB-re változtat.Kerlon írta: Amúgy hihetetlen, hogy Busqenak mennyire adott lenne a fiatalításhoz a játékos állomány és, hogy ő ezt mennyire telibe szarja.