ugyanakkor nem akarom Madridban látni Fabregast, semmiképp
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 19., hétfő 14:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 19., hétfő 14:41
Láttam. Csak akkor nekünk is vissza kéne váltani 4-2-3-1-re. Azt meg írtad Te is, hogy mindenhol játszhat csak vkp-t ne.Kerlon írta:Láttad te Fabregast az Arsenalban játszani? Játszott Song mellett is vkp-t meg a legjobb szezonjában csatár mögött éket...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:33
Bocs! 2005Jester írta:A 2004-es BL döntőn, te hol láttad Mascheranot?![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:30
Szerintem nem akarja nagyon megkutyulni a csapatot, és próbál biztosra menni egy összeszokott brigáddal. VB után elvileg távozik a padról úgy is. Utána majd jön valaki aki remélhetőleg ezt már látja, és az EB-re változtat.Kerlon írta: Amúgy hihetetlen, hogy Busqenak mennyire adott lenne a fiatalításhoz a játékos állomány és, hogy ő ezt mennyire telibe szarja.
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. május 19., hétfő 14:27
A LIorrente iránti érdeklődés azt jelzi, hogy Messi falskilences szerepkörének vége. Ibrahimovich is centerbe volt igazolva, csak Pep-nek pont akkor jutott az eszébe ez az érdekes poszt Messinek, ami mára már nagyon könnyen levédekezhető.Baromira nem értem ezt a gondolat menetet, de van egy olyan érzésem, hogy a magot félnek bántani, hogy igazolják magukat, hogy ők igen is több mint egy klub. Amin jót nevettem az az, hogy 80 milla körüli összegről írnak mint bevétel a 3 játékosért, ami a barcát ismerve messze el fog maradni a valóstól. Azt főleg nem értem, hogy Sanchezzel mi a bajuk amikor az a gyerek volt idén a barcából talán aki mindig hajtott, és benne volt a veszély. Erre elmegy majd állítom apróért, vagy becserélik egy Llorentére, amit nem tudok hova tenni. Egy Ibrával nem ment, de majd egy közép kategóriás taggal menni fog4?![]()
A másik, hogy nézegetik ezt a fiatal Laporte gyereket akinek 36 milla a kivásárlási ára. Nem igazán értem, hogy miért nem valami gyors, erős masszív tagot hoznak, ha már ennyire költekezni akarnak, mint pl Mangala. Aztán majd csodálkoznak, ha megint nullába lesznek kontrázva. A lényeg, ha hátul tudjon passzolgatni és jöhet... Számomra érthetetlen ez az egész... Fabrét is olyan szinten elcseszték, hogy borzasztó, pedig szerintem baromi sok lenne a srácban... Múltkor néztem a 2004-es BL döntőt. Mascheránót fel se tudtam ismerni. Tátott szájjal néztem, hogy milyen kp-s volt a tag, mert az az igazság, hogy már baromira nem emlékeztem rá. Döbbenten néztem, hogy vicces, hogy örülök mikor látom, hogy kezdő a védelembe, pedig mint kp-s top volt a PL-ben. Erre mi vagyunk a játékos temető!? Érdekes...
![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 19., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 14:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. május 19., hétfő 14:10
oké, lehet utálni a csávót, de szerintem rohadt jó a posztján. mondjuk ebben a szezonban kicsit elkényelmesedett, kéne neki megfelelő vetélytárs, nem ilyen senkiházi Song, aki csak pózolni tud.félkegyelmű Buszkecet.....
Martinez meg egy nulla.De a válogatottban van nála jobb, Martinez szerepében. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:09
Ez viszont igaz. Pedig baromira utálom a tagotDrake írta:Busquetsnél jobb embert vkp posztra nem találsz egy olyan válogatottban,amelyik a tiki-takát nyomatja.Javi M. a kanyarban nincs hozzá képest.sentry írta: Mondjuk én örülök, hogy ennyire vakok a Barcánál, de az rendre felb_sz hogy az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet.....
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 19., hétfő 14:03
Busquetsnél jobb embert vkp posztra nem találsz egy olyan válogatottban,amelyik a tiki-takát nyomatja.Javi M. a kanyarban nincs hozzá képest.sentry írta: Mondjuk én örülök, hogy ennyire vakok a Barcánál, de az rendre felb_sz hogy az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet.....
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 19., hétfő 13:51
De a válogatottban van nála jobb, Martinez szerepében. Szerintem.'shutterisland írta:xavit aláírom, nem hogy nem kezdetném, de ha thiago bevethető lenne, a vébére sem vinném, itt az ideje a koke-isco-thiago féle generációt beilleszteni.az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet...
viszont busquets-el pont ellenkezőleg gondolom, szerintem vele semmi gond nincs, idén sem rajta múlott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 19., hétfő 13:49
xavit aláírom, nem hogy nem kezdetném, de ha thiago bevethető lenne, a vébére sem vinném, itt az ideje a koke-isco-thiago féle generációt beilleszteni.az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 19., hétfő 13:39
Mondjuk én örülök, hogy ennyire vakok a Barcánál, de az rendre felb_sz hogy az öreg rozmár (VDB) is erőlteti az őskövület Xavit és a félkegyelmű Buszkecet.....'shutterisland írta:xavi kiöregedett a kezdőből.
fabregassal annyi a dolgunk, hogy szimplán csak nem kell itt xavi pótlékként használni, meg hamiskilencesként bohóckodni, hanem a kezébe kell adni a pálcát, aztán hajrá.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. május 19., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 13:02
Dehogy kéne visszajárnia Benzemának. Láttad te Fabregast az Arsenalban játszani? Játszott Song mellett is vkp-t meg a legjobb szezonjában csatár mögött éket...M1Ö írta:Egyik sem btb. Így ki oltanák egymást. Szerintem nem működne. Csak el játszunk a gondolattal persze, de egy Modric-Pogba-Fabregas középpályát vagy Modric szívná meg, vagy Benzema, akinek még többet kéne hátra járkáljon.Kerlon írta:Modriccal tuti jó btb-k lehetnének együtt.
Meg ha már Pogba szóba jött mindkét csapatnál. Dolgozik, dolgozik, de a piszkos munkát a Juve-ba is Vidal oldja meg általában, Pogba nem egyszer feljebb játszik és fent is ragad.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 19., hétfő 12:58
Nem ugy volt hogy a Barcelona nem igazolhat a kovetkezo 2 atigazolasi idoszakban?A katalán Mundo Deportivo értesülése szerint a Real Madrid és a Barcelona idén nyáron fej-fej mellett fognak versengeni Pogba aláírásáért. A katalánoknál ugyan még edző sincs, ám a lap már tudni véli, hogy a vezetőség Pogbával erősíteni, míg a Királyi Gárda elnöke minden elkövet majd, hogy a játékost fehérbe öltöztesse. Egy biztos, a vevőnek mélyen a zsebéve kell nyúlni és elképzelhető, hogy az átigazolás összege 60 millió eurón is túlszárnyalhat. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 19., hétfő 12:54
Egyik sem btb. Így ki oltanák egymást. Szerintem nem működne. Csak el játszunk a gondolattal persze, de egy Modric-Pogba-Fabregas középpályát vagy Modric szívná meg, vagy Benzema, akinek még többet kéne hátra járkáljon.Kerlon írta:Modriccal tuti jó btb-k lehetnének együtt.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem