legalább válthatnál aváthehe írta:a kis homohorvát rakitics idejön, sikítok

olcsóért jöhet, de 25ért sírnék
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 20., kedd 15:51
legalább válthatnál aváthehe írta:a kis homohorvát rakitics idejön, sikítok
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 20., kedd 15:49
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 20., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. május 20., kedd 13:05
A Khedira-s és a Kroos-os hozzászólással is maximális egyetértek!ziro4vr írta:Ha nem is 40 misiért, de 30 elejéért. Reméljük a vb-n játszatja Löw, az elődöntőig valahogy úgy is eljutnak, aztán valaki elviszi a herceget jó messze Madridtól.Géci írta: Khedirát simán vinné egy angol top csapat szerintem 40milláért. DM ára viszont kb reális, bár szerintem érte is többet kapnánk.
Kroos nekem tetszett a német kupadöntőn, egyedül volt kb a kp-n és jól egyben tartotta, ha elmegy DM akkor érdemes lehetne rácuppanni, de amúgy meg Pogba elég.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 14:46
Ha nem is 40 misiért, de 30 elejéért. Reméljük a vb-n játszatja Löw, az elődöntőig valahogy úgy is eljutnak, aztán valaki elviszi a herceget jó messze Madridtól.Géci írta: Khedirát simán vinné egy angol top csapat szerintem 40milláért. DM ára viszont kb reális, bár szerintem érte is többet kapnánk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:39
Khedirát simán vinné egy angol top csapat szerintem 40milláért. DM ára viszont kb reális, bár szerintem érte is többet kapnánk.Kerlon írta:Khedira 20-25M, DM min 45M
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 19., hétfő 14:05
Én azt az egyet nem értem, hogy Iscot miért kp-ra erőltetjük. Értem én, hogy a két nagyágyú mellett kevés lenne lehetősége, főleg, hogy még ott van Jesé is (mindketten megszívnák, mert egymás elől vennék el a lehetőséget, ami amúgy sem rendkívülien sok), de a spanyol sérülése után nem volt igazi alternatíva szélre. DM-et nem venném ide, mert akárhányszor ott játszott... inkább nem is mondanék semmit, mindenki tudja. Isco is jobban érzi magát támadó harmadban, és DM is jobban teljesít a középpályán, mégis rendre fordítva álltak fel.. De erre van bármi magyarázat? Mert én nem találtam.Toky írta:Szóval ahogy én látom, Isco bizony Modric alternatívája a középpályán.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 16., péntek 17:15
Erre a kérdésre Realista és h3x0r már lényegében válaszoltak.forrest6 írta:Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani?
Oké, de amit nem írsz le, azt én sem tudhatom.forrest6 írta:Csak valahogy fel kellett vázolnom a kezdőt!
Pogba és Alonso/Illarra még mindig nem az. De Modric és Pogba sem egy poszt/feladatkörű igazából.forrest6 írta:A "csereszabatosság" ebben az esetben, ha így kisarkítjuk: Modric(Pogba/Kroos/José Rodrigez)-Pogba(Xabi Alonso/Illaramendi)-Kroos(Isco/Modric).
Pedig nemsokára vagy az lesz, vagy könnyen lehet, hogy távozik. Ancelotti megmondta, hogy Seedorfhoz hasonlóan Isconak is bele kell tanulnia egy másik, védekezőbb szerepkörbe, azaz Modricéba (amikor még Khedira játszott 3. ként és nem Di María). Ő mindent megtesz érte, hogy beletanuljon. Voltak ott igen jó meccsei is. Még a kondijával kezdeni kéne valamit.forrest6 írta:De amit Te írtál, hogy Isco Modric alternatívája, az sem állja meg a helyét, mert nem az a poszt!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 16., péntek 14:21
Tavaly se mi akartuk eladni Coentraot, hanem o akart tavozni. Iden viszont ev vegere bekerult a kezdobe, raadasul egesz jo formaban is van. Arra viszont nem alapozhatunk hogy Marcelo jovore jobb lesz, mert ha nem, akkor itt maradunk egy szal A.Cole-al. Coentraot mindenkepp meg kell tartani.forrest6 írta:Mert el akarják adni, tavaly is egy hajszálon múlt, hogy maradt (MU). És kell egy alternatíva! Ez lenne Ash.Cole!
Varane fel evig serult volt, ezert is jatszott olyan keveset. Nem fogjuk elengedni.forrest6 írta: 2 évet egy Varane kaliberú védő nem fog várni a padon! Elviszi más topklub!
Rooney-t folosleges is emlegetni, osszel 29 eves lesz, a fizetese vetekszik a Ronaldoeval, raadasul nem hinnem hogy egy ilyen tipusu csatarra van szuksegunk.forrest6 írta:Rooney jobb, mint Karim, bocs, lehet, hogy rosszul fogalmaztam!
Beleunt a szerepebe?forrest6 írta:Morata pedig beleunt a szerepébe, ezért Rodrigo...
Jelenleg ugy nez ki a tamadasunk, hogy a ket kozepso vedo es Alonso hatul maradnak, mig a ket szelso vedonk felmegy a tamadasokkal. Tehat Alonso sokszor kvazi harmadik hatvedet jatszik. Pogva viszont mas kepessegekkel rendelkezik, szeret cselezni is, tamogatni a tamadasokat, abbol a par meccsbol legalabbis ezt szurtem le amikor lattam.forrest6 írta:Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 16., péntek 13:50
Tudod, hogy mik egy mélységi irányító legfőbb ismérvei? Akkor most nézd meg, hogy mik azok a skillek, amiben Pogba erős.Pogba miért ne tudta Xabi Alonso helyén mélységi irányítót játszani?
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. május 16., péntek 13:48
Mert el akarják adni, tavaly is egy hajszálon múlt, hogy maradt (MU). És kell egy alternatíva! Ez lenne Ash.Cole! 2 évet egy Varane kaliberú védő nem fog várni a padon! Elviszi más topklub!Nika91127 írta:Ööö...Miért kellene Coentraot eladni és egy öreg-kiégett A. Cole-t hozni? Nem lenne Marcelonak konkurencia,és akármilyen s*ar lenne,maradhatna kezdő. Én jövőre még nem "szórnám ki" Pepét a kezdőből,bőven jó helyen van ott,Varane majd 2 év múlva lehet "állandó" kezdő szvsz.forrest6 írta:(...)
Te komolyan gondolod,hogy Khedira 1 az 1ben annyit ér,mint Kroos?...Hoznál 2 kezdőembert a középpályára? Mennyire lennének összeszokva szerinted?...Én Rakiticet hoznám,mert kevés pénzért jönne,és pl Modricot bőven tehermentesíthetné néhány meccsen.
Csatárok: Ha Rooney jobb mint Benzema,akkor hh csak "lehozná azt amit a francia"? Nem lennénk előbbre vele semmivel sem...Rodrigo meg minek? Jó helyen van ő,ide kevés,mint ahogyan Morata és a többi "nagy reménység" is az volt...
Elég érdekes elképzeléseid vannak...
Ezt nem igazán értem. Most akkor maradunk Ancelotti 4-3-3-ánál, vagy nem? Mert Ancelotti rendszerében aforrest6 írta:Középpálya:
Maradva az Ancelotti által favorizált 4-3-3-as felállásnál a középső 3-as a legkardinálisabb csapatrész!
...
Összefoglalva: Modric(Illaramendi)-Pogba(Xabi Alonso/José Rodrigez)-Kroos(Isco) kerettel nem lennénk rosszak
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 16., péntek 10:28
Az idei ugye így nézett volna ki:RealMiki írta:@Toky:
Szerintem a mostani középpályánkat sem tudod csereszabatosra elkészíteni, egyedül a Xabi-Illarra páros hasonló stílusú.
Lehet, de nem hiszem. Már tavaly is meg akarta Ancelotti szerezni (sajtó szerint) Verattit, aki hasonló stílusú. Csak akkor a PSG még nem engedte el. Azt olvastam a minap a fórumon, hogy már ajánlgatták is más klubnak. És jövőre Alonso még mindig erősen a kezdő közelében lesz. Efelől nincs kétségem. Csak remélem, hogy kevesebb játékperccel.RealMiki írta:Emellett,ha Illarra nem verekszi be magát jövőre a kezdőbe, lehet,hogy feladjuk a mélységi irányító posztját.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 16., péntek 8:17
Remélem nem.hunmiller írta:Cavaniban egyáltalán nem gondolkodunk?
HozzászólásSzerző: hunmiller » 2014. május 16., péntek 8:15
Cavaniban egyáltalán nem gondolkodunk? Nem tartom kizártnak, hogy könnyebben meg lehetne szerezni őt, főleg Ibra miatt. Hozzá mit szólnátok?Előbbinek szerződtetését nehezíti, hogy a Liverpool csak abban az esetben engedné el sztárjátékosát ha honfitársa, Edinson Cavani csatlakozik az angol klubhoz. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 16., péntek 7:47
Xabi helyén jó lenne, viszont szerintem előbb igazolunk a Barcából, mint a Bayernből... Onnan max Altintopokat engednek hozzánk.attareal írta:Esetleg Javi Martínez
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 16., péntek 6:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 16., péntek 6:37
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 16., péntek 4:33
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 15., csütörtök 20:55
A baj ezzel az, hogy Nacho továbbra is beugrónak jó, de helyettesnek nem. Megoldja a védekezést kisebb csapatok ellen, de látszik, hogy az nem az Ő posztja. Arról nem beszélve, hogy szűk lehet 7 emberrel a keret. Idén is volt, hogy a 8 emberünkből 5 volt bevethető. Varane sérülékeny, Ramos egyszer biztos kipontozza magát, Marcelo is sérülékeny volt ebben a szezonban, ahogy Coentrao is. 4 posztra jól jön a 8 ember.forrest6 írta:Védők:
Én Nacho-val számolnék a helyettesítő poszton, idén bebizonyította, hogy bárhol a védelemben lehet rá számítani kiegészítő poszton!
...
Középen: ... 4-ként pedig Nacho-val itt is lehet számolni.
Összefoglalva: Carvajal(Nacho)-Varane(Pepe)-S-Ramos(Nacho)-Marcelo(Ash.Cole)
Ezt nem igazán értem. Most akkor maradunk Ancelotti 4-3-3-ánál, vagy nem? Mert Ancelotti rendszerében aforrest6 írta:Középpálya:
Maradva az Ancelotti által favorizált 4-3-3-as felállásnál a középső 3-as a legkardinálisabb csapatrész!
...
Összefoglalva: Modric(Illaramendi)-Pogba(Xabi Alonso/José Rodrigez)-Kroos(Isco) kerettel nem lennénk rosszak
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem