Mégis inkább ez, mint az angol, ahol a bajnok csapatból alig van játékos, ha egyáltalán van.baszki, megláttam a képet, az összes rizst a laptopra prüszköltem![]()
azért túlzásokba nem kéne esni

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 20., kedd 17:55
Mégis inkább ez, mint az angol, ahol a bajnok csapatból alig van játékos, ha egyáltalán van.baszki, megláttam a képet, az összes rizst a laptopra prüszköltem![]()
azért túlzásokba nem kéne esni
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. május 20., kedd 17:27
baszki, megláttam a képet, az összes rizst a laptopra prüszköltemcsababarca írta:Jaja.dannen írta:A spanyol bajnoki szezon álomcsapata a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) szerint.
ez hivatalos?
Iturraspe vagy Gabi helyett Modric,szerintem,a többi érthető.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. május 20., kedd 17:22
Jaja.dannen írta:A spanyol bajnoki szezon álomcsapata a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) szerint.
ez hivatalos?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 20., kedd 12:13
Csak az a gáz, hogy jelenleg mentálisan az Atletico az egyik legerősebb csapat a Világon, nem beszélve a tökéletes szervezettségükről + ugye friss spanyol bajnokként érkeznek...ez sem elhanyagolható tényező...nagyon-nagyon necces lesz az a döntő úgy érzem...sonic írta: En sem vagyok nyugodt, az Atletico ellen nagyon kellemetlen jatszani. De ez nem lehet mentseg. Azt kell megverni aki eppen szembejon, es ennyi. Minosegibb a jatekunk, minosegibb a keretunk, ha mentalisan erosek leszunk akkor kuzdhet akarmennyit az ATMA az is keves lesz.
Costa nelkul meg lenyegesen gyengebbek... Kb o a tamadopotencialjuk 60-70%-a. A tobbi a szogletbol golt fejelo kozepsovedok.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. május 20., kedd 0:19
En sem vagyok nyugodt, az Atletico ellen nagyon kellemetlen jatszani. De ez nem lehet mentseg. Azt kell megverni aki eppen szembejon, es ennyi. Minosegibb a jatekunk, minosegibb a keretunk, ha mentalisan erosek leszunk akkor kuzdhet akarmennyit az ATMA az is keves lesz.petiamadridista írta:Na úgy éz ki, hogy Costa nem fog játszani.
Azért nélküle gyengébb az Atletico.
Egyébként 2010 óta 5 döntőt játszottak a matracosok, (2 Európa Liga, 2 európai szuperkupa és 1 spanyol kupa) és ezeket mind megnyerték...
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
Alapjáraton jobb csapat a Real Madrid, de 10 éve is egy ilyen szögletek utáni gólokat fejelős csapat nyert az Estadio da Luz-ban...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 20., kedd 0:00
Egyszer minden sorozat megszakad..petiamadridista írta:Egyébként 2010 óta 5 döntőt játszottak a matracosok, (2 Európa Liga, 2 európai szuperkupa és 1 spanyol kupa) és ezeket mind megnyerték...
Hát emberek..
Nem tudom, félek tőlük.
Alapjáraton jobb csapat a Real Madrid, de 10 éve is egy ilyen szögletek utáni gólokat fejelős csapat nyert az Estadio da Luz-ban...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 19., hétfő 23:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 19., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: matador » 2014. május 19., hétfő 15:43
Kinek és miért jut eszébe bárhogy máshogy?petiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 19., hétfő 15:40
1-2 forduló után rájöttem, hogy így a legjobb, szóval ezt a taktikát folytattam én ispetiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 13:30
Gondolom mint egykori top spori ül ott. Szoktak is tőle kérdezni, hogy szerinte ez szabályos volt-e vagy sem.ziro4vr írta:Puhl kapcsán azt nem értem, hogy nem vezettem statisztikát, de kb az összes bl meccsen ott volt a stúdióban...de miért is?Hajdú az korrekt, de általábban elnyomja a túlerő.
Ezt miért ide írtam!?Géci írta:Na a MU drukkerek most könnyes szemmel nézik a sport2-őt![]()
Itt még tudtak focizni
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 19., hétfő 13:21
Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 18., vasárnap 22:20
Esküszöm, hogy sokkal jobb volt így nézni a meccsünket, hogy nem volt előtte "szakértői" elemzés... Én értem, hogy hangzatos neveket kell bedobálni a stúdióba, mint Puhl Sanyi, meg Nyilasi Tibi, de míg Nyilasinál is inkább érződik némi "szarok bele a spanyol fociba, a Fradi a király"-stílus, addig Puhl meg végképp fogalmatlan, az a csapat tetszik neki, aki éppen jól focizik... Értem én, hogy megválasztották 4x a világ legjobb sporijának, de ettől függetlenül még nem ért a focihoz, legalábbis nem úgy, ahogy mondjuk Hajdú Attila ért hozzá. Ivánról meg inkább nem is írok semmit... A kommentátorokról megint felesleges értekezést írnom, mert totál elvakult Barca-drukker mind. Végre megszabadultunk Horváth Feritől, erre jön Farkas Norbi, akinek olyan erekciója volt Sanchez góljánál, mint legutóbb gimikettőben. Egyedül talán Egri Viktor értékelhető abból a brigádból, a többin nagyon érződik, hogy merre szimpatizálnak. Nem tudom, hogy miért nem lehet olyan stábot összerakni, mint a DigiSportnál, akik még ha szurkolnak is valamelyik csapatnak, akkor sem hallja ki az ember a beszédükből, hogy melyik is az a szóban forgó csapat. Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza...ziro4vr írta:Ivánt most egy darabig nem látjuk...megtört..azért a barca szurkolóinak egy bajnoki címet még kiosztott, mást nem tudottKerlon írta:Figyeljetek én megértem, ferni igazad is van, kommentátornak függetlennek kell tűnnie, amennyire csak tud, de inkább ezer Farkas Norib, mint egy Hegyi Iván. Nem értem, hogy a Sport TV miért engedi még mindig a képernyő elé ... Elég megnézni Hajdú Attilát és őt. Ég és föld, vagy Nyilasi mondjuk róla nem tudom, hogy kinek szurkol a Fradin kívül.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 21:25
Az a baj, hogy Mou sem változik.. a végeredményt láttuk.R.M.C.F írta: a foci mechanikája nem változik attól.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 21:21
JM miért ne értené? mert első osztályban nem játszott? semmi köze hozzá. a foci mechanikája nem változik attól.VanillaSky írta:RMCF, akkor olyan mint Mourinho, nem?Az is tanulta, magolta ,de érteni nem értette.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 21:09
Nyugi! Jövőre vissza bújnak téli álmot aludniCsabi írta:nézzétek már bazzeg: http://www.marca.com/multimedia/directo/emision1.html
előmászott az odújukból a sok atlétikós.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem