Behódolt a klub messinek.....aki azt megteszi,hogy sétálgat a pályán,nyilvánosan sztrájkol,és ezzel akár a liga győzelmet is veszélyezteti,csak azért hogy ezzel "zsarolja be" a klubot az milyen ember?
Mondjuk ezt tudjuk régóta,hogy emberileg eléggé megkérdőjelezhető a faszi.....amit mindig igazol is,lásd levonult amig a társai gratuláltak az AM nak.
Xavi megy ki....iniesta ingadozik már elég sokat....messi meg fenn feszeng a trónjában,a barca vezetősége is látja ezt,hát nem irigylem őket.......mit tudtak volna tenni? Eladják? Igy is visszaesés lesz eléggé.......hiába hozták ezt az anyaszomoritó fekvefocizó neymart.....ha messit eladják és nem nyernek betámadják őket......ha marad messi,akkor majd a "király" elviszi a balhét.
Baj lesz ezzel a messivel még ott.
Éveken át azzal hencegtek,meg lesajnáltak másokat hogy ők saját nevelésekből oldanak meg bármit......mit? Az elmúlt 6-8 évet igen,azon kivül semmit sem,de ezt a sok neokatalán nem tudja,mert azt sem tudta mi fán terem a barcelona 10 éve még.
Most akkor mi van? hol vannak a nagy neveltek? mert én robbantást hallok,meg hogy mehet ez is meg az is ahová csak tud.
Kik az új iniesták,xavik,puyolok? Ja.....hogy egy sincsen?

mitől lenne ?
Ha én 40 évesen 32-38ig megnövesztem a hajam,de a többi évben kopasz vagyok,akkor csak a hülyék szerint vagyok rocker. max csak beleszagoltam a zsiroshajuak világába.....de nem vagyok az.Ez a nagy bánatos igazság aranyoskáim.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.