Ja de, egy argentin helyett egy brazil lenne a csapatba.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 19., hétfő 17:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 19., hétfő 16:47
Még a Dortmundban sem nélkülözhetetlen... Ráadásul sokkal inkább szélső, mint csatár.hehe írta:mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem
amúgy nemtom mit gyökérkedünk ilyen senkiházi mandukiccsal meg hurkagyurkákkal, amikor pl aubameyang még talán focizni is tud. nem hiszem, hogy egekben lenne az ára, benzema mögé/mellé teljesen fasza lenne. és még nem is gyökkettő favágó, mint egy cavani vagy mandukic
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 19., hétfő 16:46
hehe írta:mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 19., hétfő 16:37
mondd, hogy te sem hiszed, hogy baltaarcú zomborinak volt igaza ott, amit linkeltem
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 19., hétfő 16:26
Sanszos (én már egyébként tavaly is egy Karim-Lewandowski/Dzeko/stb. szintű párost tartottam volna megfelelőnek egy Real Madridnál --> nem Benzema-Suárez szindróma, de nem is Benzema-Morataha tényleg több érdeklődő van iránta akkor egy 30-35 millió körül mozoghat az ára. A fizetéséről nem tudok, de gondolom jól is keres és abból sem szívesen adna le.
Rohadtul nem egyszerű ez a csatárkérdés, bár lehet még így is Ő lenne a legjobb opció.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 19., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 19., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 19., hétfő 16:07
pedig körülbelül 2 kattintás egy blogot létrehozni.Tetszik az ötletkár hogy nem lesz belőle semmi
![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 19., hétfő 16:00
Tetszik az ötletR.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()
majmok bolygója lázadás
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. május 19., hétfő 15:33
én vevő vagyok erre mindenképpen. sportTVfailR.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. május 19., hétfő 15:00
Nem volt egy olyan hír, hogy valami 40 milla körül mozog az ára?madridronie írta: "pénztárcakímélő" is egyben)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 19., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 19., hétfő 14:04
Ezzel én is így vagyok, de sokat olvasni, hogy lesz egy David Luiz- Mandzu csere, bár úgy, hogy vesznek egy Costát, lehet, hogy meg lesz oldva ez az egész... Én örülnék neki.madridronie írta:magam részéről még mindig a Karim-Mandzukic duót preferálnám leginkább (kellő minőség, mennyiség; 2 eltérő stílus, ami remekül kombinálható és kiegészíti egymást + "pénztárcakímélő" is egyben);
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 19., hétfő 13:56
Nos úgy tűnik Mandzukic mégis csak átadólistára kerül (Pepnek hála) ; hiába állította az ellenkezőjét pár héttel korábban még Rummenigge is! Guardiolanak Lewa után nincs már rá szüksége, így a horvát elvileg nyáron szedheti a sátorfáját --> a hírt még szombaton szellőztette meg a Bild, mely azóta futótűzként terjed szerte Európában! Kérőkben mindenesetre biztos nem lesz hiány; én a magam részéről még mindig a Karim-Mandzukic duót preferálnám leginkább (kellő minőség, mennyiség; 2 eltérő stílus, ami remekül kombinálható és kiegészíti egymást + "pénztárcakímélő" is egyben); persze Suárez esetleges érkezése boríthat mindenféle elképzelést és lehetőséget, de a Real Madrid szempontjából véleményem szerint a fenti kombináció lenne talán a legésszerűbb döntés (és pár hónappal ezelőttig még a pletykák szerint elvileg Carlo is tervezte jövőre)! Na majd kiderül, hogyan tovább ...Pequeños cambios tácticos, dos fichajes confirmados y otros dos por hacer, además de la marcha de Mandzukic, son parte de las novedades que habrá
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. május 18., vasárnap 22:45
Nem rossz ötlet!R.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. május 18., vasárnap 22:28
R.M.C.F írta:Össze kellene itt jópáran fognunk....és inditani egy saját blogot,ahol a sport tvs faxjancsikat móresre tanitanánk,kifiguráznánk,kijavitanánk a sok lúzer tévedéseiket...stb....nevetségessé tehetnénk őket,mert megérdemlik.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 17., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 17., szombat 15:07
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem