Itt még tudtak focizni

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 23:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 18., vasárnap 22:20
Esküszöm, hogy sokkal jobb volt így nézni a meccsünket, hogy nem volt előtte "szakértői" elemzés... Én értem, hogy hangzatos neveket kell bedobálni a stúdióba, mint Puhl Sanyi, meg Nyilasi Tibi, de míg Nyilasinál is inkább érződik némi "szarok bele a spanyol fociba, a Fradi a király"-stílus, addig Puhl meg végképp fogalmatlan, az a csapat tetszik neki, aki éppen jól focizik... Értem én, hogy megválasztották 4x a világ legjobb sporijának, de ettől függetlenül még nem ért a focihoz, legalábbis nem úgy, ahogy mondjuk Hajdú Attila ért hozzá. Ivánról meg inkább nem is írok semmit... A kommentátorokról megint felesleges értekezést írnom, mert totál elvakult Barca-drukker mind. Végre megszabadultunk Horváth Feritől, erre jön Farkas Norbi, akinek olyan erekciója volt Sanchez góljánál, mint legutóbb gimikettőben. Egyedül talán Egri Viktor értékelhető abból a brigádból, a többin nagyon érződik, hogy merre szimpatizálnak. Nem tudom, hogy miért nem lehet olyan stábot összerakni, mint a DigiSportnál, akik még ha szurkolnak is valamelyik csapatnak, akkor sem hallja ki az ember a beszédükből, hogy melyik is az a szóban forgó csapat. Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza...ziro4vr írta:Ivánt most egy darabig nem látjuk...megtört..azért a barca szurkolóinak egy bajnoki címet még kiosztott, mást nem tudottKerlon írta:Figyeljetek én megértem, ferni igazad is van, kommentátornak függetlennek kell tűnnie, amennyire csak tud, de inkább ezer Farkas Norib, mint egy Hegyi Iván. Nem értem, hogy a Sport TV miért engedi még mindig a képernyő elé ... Elég megnézni Hajdú Attilát és őt. Ég és föld, vagy Nyilasi mondjuk róla nem tudom, hogy kinek szurkol a Fradin kívül.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 18., vasárnap 21:25
Az a baj, hogy Mou sem változik.. a végeredményt láttuk.R.M.C.F írta: a foci mechanikája nem változik attól.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 21:21
JM miért ne értené? mert első osztályban nem játszott? semmi köze hozzá. a foci mechanikája nem változik attól.VanillaSky írta:RMCF, akkor olyan mint Mourinho, nem?Az is tanulta, magolta ,de érteni nem értette.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 18., vasárnap 21:09
Nyugi! Jövőre vissza bújnak téli álmot aludniCsabi írta:nézzétek már bazzeg: http://www.marca.com/multimedia/directo/emision1.html
előmászott az odújukból a sok atlétikós.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 21:08
Ivánt most egy darabig nem látjuk...megtört..azért a barca szurkolóinak egy bajnoki címet még kiosztott, mást nem tudottKerlon írta:Figyeljetek én megértem, ferni igazad is van, kommentátornak függetlennek kell tűnnie, amennyire csak tud, de inkább ezer Farkas Norib, mint egy Hegyi Iván. Nem értem, hogy a Sport TV miért engedi még mindig a képernyő elé ... Elég megnézni Hajdú Attilát és őt. Ég és föld, vagy Nyilasi mondjuk róla nem tudom, hogy kinek szurkol a Fradin kívül.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. május 18., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 18., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. május 18., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 18., vasárnap 20:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 18., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 18., vasárnap 20:40
igen, én is írtam tegnap, hogy a tudásával nincs baj egyáltalán... talán Magyarország legfelkészültebb kommentátora, már ha azt nézzük, amit épp közvetít...Kerlon írta:Bármennyire is elfogult Farkas Norbi, attól még nem kéne lebutázni. Nem kis tudás áll mögötte... Te se tudod elismerni a Barcát, ahogy a legtöbb szurkoló se és senki se fogja az ellenfelét maximálisan elismerni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 20:37
lehet hogy az..de onnantól, hogy Messi kartonfigurával pózol nagyban a meccs előtt, és úgy nyilvánul meg ahogy, nem tud érdekelni mekkora tudás van mögötte, mert az elvész a beképzelt téveszmék mögöttKerlon írta:Bármennyire is elfogult Farkas Norbi, attól még nem kéne lebutázni. Nem kis tudás áll mögötte... Te se tudod elismerni a Barcát, ahogy a legtöbb szurkoló se és senki se fogja az ellenfelét maximálisan elismerni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. május 18., vasárnap 20:35
De jön vissza a DeporCsabi írta:szevasz osasuna
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 18., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 18., vasárnap 20:26
nincs szörnyűbb az elfogultságnál..a butaság is idegesítő egy kommentátornál, de előbbiből egyenesen következik a másikferni írta:Norbi alig bírta kimondani, hogy az Atletico a bajnok, mert tegnap 1-1et játszottak....![]()
neki állt, 5 másodperces szünet és utána bírta csak folytatni a mondandóját![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 18., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 18., vasárnap 20:22
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2336599Csabi írta:az osasuna-beti meccsen hordágyon viszik el a nézőket, már vagy a 4.-etvalami történt, a meccset is félebeszakították.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem